HOROSCOP Miercuri, 14 decembrie – Revelaţii care întorc lumea cu susul în jos. Surprizele sunt mari pentru patru zodii

Soarele din Săgetător aderă la un careu tensionat cu Neptun din Peşti, astfel că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) pot avea parte de nişte revelaţii care le întorc lumea cu susul în jos.

24725 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 14 decembrie – Revelaţii care întorc lumea cu susul în jos. Surprizele sunt mari pentru patru zodii

NASA

HOROSCOP Miercuri, 14 decembrie –Berbec

S-ar putea ca astăzi să nu fii într-o dispoziţie prea grozavă. Poate că ai doar o perspectivă pesimistă asupra unor lucruri care se întâmplă acum în viaţa ta sau există ceva care te supără de mai multă vreme, dar pentru care nu ai găsit încă o soluţie viabilă. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu te complaci prea mult în această dispoziţie. Este drept că necunoscutul poate fi destul de înfricoşător uneori, dar zonele de confort s-ar putea să-ţi facă mai mult rău decât bine în anumite momente. Acum este momentul să te deschizi la un capitol nou pentru tine.

HOROSCOP Miercuri, 14 decembrie –Taur

Este posibil ca un proiect în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care îl coordonezi să îţi dea motive de îngrijorare. Lucrurile nu merg prea bine şi s-ar putea să nu existe prea multe lucruri pe care le poţi face în acest moment pentru a le schimba cursul. Aşadar, încearcă să faci ceea ce ţine de tine şi lasă în voia Universului ceea ce nu poţi controla. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba de o relaţie de prietenie care nu evoluează în nicio direcţie sau chiar îţi pricinuieşte nişte supărări. Vorbeşte cu celălalt despre ceea ce se întâmplă.

HOROSCOP Miercuri, 14 decembrie –Gemeni

Din punct de vedere profesional, nu te aşteaptă o zi prea uşoară. S-ar putea să nu fii în cele mai bunele relaţii cu unii dintre superiori sau poate că unii colegi de muncă îşi arogă unele drepturi care, de fapt, nu le revin. Din acest motiv, s-ar putea să iasă la suprafaţă unele tensiuni care mocneau de mai multă vreme şi pe care nu le mai poţi ţine în subteran. Caută totuşi să dai dovadă de diplomaţie, mai ales dacă poţi avea de suferit din cauza unor acţiuni sau vorbe pe care ai putea ajunge să le regreţi mai târziu.

HOROSCOP Miercuri, 14 decembrie –Rac

Este posibil să ai şi tu parte de o zi obositoare pe plan profesional. Se întâmplă multe lucruri pe acest plan şi nu îţi va fi uşor să te menţii la înălţime cu fiecare ocazie, să nu laşi stresul să te facă să pierzi controlul. Aşadar, se prefigurează o zi destul de dificilă, dar încearcă să te concentrezi pe priorităţi şi să nu pierzi din vedere lucrurile pe care trebuie să le faci. În caz contrar, există posibilitatea să te complici prea mult, să te încurci din cauza unei agende prea pline, pe care nu o mai poţi controla eficient.

HOROSCOP Miercuri, 14 decembrie –Leu

Se prefigurează o zi tensionat(ă) pentru nativii(ele) care sunt implicaţi(te) într-o relaţie sau care au copii. Nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu cei dragi, poate şi din cauza faptului că nu comunică prea deschis despre sentimentele şi dorinţele lor. În contextul acesta, este foarte important să porţi un dialog calm cu apropiaţii şi să vedeţi ce aşteptări aveţi unul de la celălalt. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba de frustrarea că nu sunt suficient de inspiraţi(te), că muza nu i-a mai vizitat de mult şi nu sunt mulţumiţi(te) de lucrurile pe care le-au făcut de curând.

HOROSCOP Miercuri, 14 decembrie –Fecioară

Nici pentru tine nu se arată o zi prea grozavă în raport cu cei dragi. O chestiune de ordin casnic sau domestic s-ar putea să trezească tensiuni destul de mari între tine şi partenerul de viaţă, iar în contextul acesta, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi discuţia. S-ar putea ca, în final, să nu aibă niciunul câştig de cauză, ci să trebuiască descoperită de o cale de mijloc cu care să fiţi amândoi de acord. În caz contrar, s-ar putea ca problemele să se agraveze aşteptând ca celălalt să-şi dea seama că punctul tău de vedere este cel bun.

HOROSCOP Miercuri, 14 decembrie –Balanţă

Există riscul să apară azi unele tensiuni între tine şi unii colegi de muncă. De regulă, nu pui la suflet astfel de situaţii, dar de data aceasta, s-ar putea să fie diferit. Trebuie să găsiţi o modalitate de a colabora într-un fel sau altul, lucru care nu este tocmai uşor în contextul actual. Încearcă să priveşti lucrurile din perspectiva celuilalt şi vei vedea că sunt mai multe lucruri care vă apropie decât vă despart. Este important să clădeşti pe acea bază comună care există între voi şi vei vedea că, într-un fel sau altul, se va găsi un consens satisfăcător.

HOROSCOP Miercuri, 14 decembrie –Scorpion

Este posibil să apară astăzi unele cheltuieli pe care nu le-ai programat, dar cărora nu ai putut să le rezişti. Poate că este vorba de o achiziţie personală, de un moft pe care ai vrut să ţi-l faci ori poate că ai ţinut neapărat să îi faci o bucurie cuiva drag. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu era vorba de cumpărături absolut necesare. În cazul în care eşti pe punctul de a pune comanda, încearcă să mai aştepţi câteva minute, să te gândeşti bine dacă este cel mai potrivit moment sau nu. Aşteaptă reducerile de dinainte de sărbători.

HOROSCOP Miercuri, 14 decembrie –Săgetător

Din câte se pare, nu eşti astăzi pe aceeaşi lungime de undă cu unele persoane din familie. Există posibilitatea să apară conflicte din cauza diferenţei între generaţii şi există riscul să se ajungă foarte departe cu discuţiile. Aşadar, încearcă să gestionezi lucrurile cu precauţie, mai ales în cazul în care au mai existat şicane pe seama subiectelor care se dezbat astăzi. Încearcă să privezi lucrurile din perspectiva celorlalţi şi îţi vei da seama că punctele lor de vedere nu sunt chiar atât de diferite. Depinde de tine să laşi de la tine uşor şi să se ajungă la un consens.

HOROSCOP Miercuri, 14 decembrie –Capricorn

S-ar putea să afli astăzi unele lucruri care te pun pe gânduri sau care te îngrijorează de-a dreptul. Ar fi indicat să nu reacţionezi imediat la ele, ci să te concentrezi pe disecarea informaţiilor pe care le-ai primit. În caz contrar, există riscul să nu poţi ajunge la o concluzie clară, să faci alegeri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Aşadar, ar fi cel mai bine să nu acţionezi conform primului impuls de moment. Te-ar putea ajuta destul de mult să îţi iei un timp de gândire înainte să iei o decizie finală.

HOROSCOP Miercuri, 14 decembrie –Vărsător

Nu este un moment potrivit din săptămână în care să faci investiţii în planurile de viitor, indiferent dacă acestea îţi aparţin sau nu, dacă eşti doar implicat(ă) în ele sau le coordonezi. Există posibilitatea ca lucrurile să nu stea chiar aşa cum îţi imaginezi tu, să existe probleme pe care nu le-ai sesizat încă. Încearcă să ceri sfatul unei persoane care poate privi lucrurile din exterior, dintr-o perspectivă obiectivă. Sfatul său te-ar putea ajuta să-ţi dai seama dacă ar fi indicat să mai aştepţi înainte să mergi prea departe cu unele angajamente financiare de la care nu poţi da înapoi.

HOROSCOP Miercuri, 14 decembrie –Peşti

Se prefigurează o zi plină la serviciu şi toate responsabilităţile pe care le ai s-ar putea să atârne destul de greu pe umerii tăi, ceea ce te predispune la erori sau la situaţii care îţi par copleşitoare. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de tensiuni în raport cu unul dintre superiori, ceea ce face destul de dificilă atingerea obiectivelor care ţi-au fost trasate astăzi. Ajută foarte mult dacă îţi menţii controlul, dacă dai dovadă de tact în raport cu ceilalţi. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu probleme mai târziu, cu obstacole în ascensiunea ta profesională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici