HOROSCOP Miercuri, 16 noiembrie - Venus în Săgetător de azi. Zodiile, mai deschise şi curajoase să înceapă relaţii noi

Venus ajunge azi în semnul Săgetătorului, pe care îl tranzitează până în 10 decembrie. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) sunt mai deschise şi volubile.

28511 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 16 noiembrie - Venus în Săgetător de azi. Zodiile, mai deschise şi curajoase să înceapă relaţii noi

HOROSCOP Miercuri, 16 noiembrie - Venus în Săgetător de azi. Zodiile, mai deschise şi curajoase să înceapă relaţii noi

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE - Berbec

Venus intră azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Dacă te ocupi în această perioadă de chestiuni birocratice, s-ar putea să primeşti ajutor din partea unor cunoscuţi pentru a trece peste unele probleme mai complicate. De asemenea, se anunţă un moment bun pentru nativii(ele) care au o relaţie la distanţă sau cu o persoană din altă cultură şi/ sau religie. Le este mai uşor să gestioneze diferenţele sau distanţa în această perioadă, ceea ce va avea un efect bun asupra relaţiei cu celălalt şi care o va consolida în săptămânile care urmează.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE - Taur

Venus îşi face azi intrarea într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general. Efectul este acela că se creează un mediu foarte bun pentru nativii(ele) care sunt implicaţi(te) în această perioadă în colaborări sau care vor pune cât de curând bazele unor noi legături pe plan profesional. Aşadar, este de aşteptat să ai parte de tot de felul de discuţii cu privire la investiţii din fonduri comune sau de rezultatele unor asemenea iniţiative pe care le-aţi avut în ultima vreme. Vor apărea cât de curând primele rezultate consistente ale eforturilor pe care le-aţi depus împreună pentru a vă spori profiturile.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE - Gemeni

Venus ajunge astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că vei observa progrese la nivelul relaţiei cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Poate că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în toate privinţele, dar în ceea ce le priveşte pe cele mai importante, perspectivele voastre converg în aceeaşi direcţie. Acest lucru vă ajută să vă consolidaţi legătura şi să treceţi mai uşor peste diferenţele inerente care există între voi. De asemenea, este o perioadă bună pentru nativii(ele) care vor să înceapă proiecte cu cel drag sau cu unii colaboratori apropiaţi.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE - Rac

Venus pătrunde azi în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că nu vei duce lipsă de energie în perioada care urmează. De asemenea, ai parte de un mediu plăcut de lucru la serviciu, de colegi cu care poţi să colaborezi destul de uşor, fără să se ajungă la tensiuni din cauza diferenţelor de mentalitate şi/ sau de personalitate. În anumite cazuri, acest tranzit poate semnala faptul că nativii(ele) acestui semn sunt tentaţi(te) să dea curs unei relaţii cu o persoană care se află pe o treaptă inferioară în ierarhia socială şi/ sau profesională.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE - Leu

Cu Venus în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, se anunţă o perioadă mai mult decât bună în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. În cazul în care eşti single, s-ar putea să apară mai multe ocazii de flirt, de a cunoaşte persoane interesante. De asemenea, este un moment bun în care dezbaţi cu persoana iubită posibilitatea de a vă extinde familia. Aşadar, este de aşteptat să apară tot felul de evenimente importante în plan personal şi sentimental, să pui în practică ceea ce ai învăţat despre dorinţele tale şi nevoile celor apropiaţi.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE - Fecioară

Venus îşi face loc astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ai parte de o atmosferă caldă, de bună înţelegere în raport cu cei dragi în perioada care urmează. Aşadar, s-ar putea să simţi mai rar diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate care există între tine şi cei dragi, ceea ce îţi permite să discuţi lucruri care, de regulă, s-ar putea să scoată în evidenţă orgolii supradimensionate sau probleme de comunicare. În felul acesta, s-ar putea să ajungeţi la unele concluzii cu privire la situaţii care nu şi-au găsit pân-acum doar o rezolvare temporară.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE - Balanţă

Venus ajunge azi în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce aduce un plus de şarm în felul în care interacţionezi cu cei din jurul tău. Aşadar, dacă lucrezi într-un domeniu care te aduce în contact cu ceilalţi, îţi va fi destul de uşor să te faci plăcut(ă), să laşi o impresie bună. În cazul în care urmează să desfăşori negocieri, nu îţi va fi deloc greu să îi convingi că punctul tău de vedere merită explorat. Profită de această oportunitate pentru a intra în discuţie cu unele persoane cu care ai tot vrut să stabileşti un contact real.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE - Scorpion

Venus poposeşte astăzi în casa banilor din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat în ultima perioadă. Cel mai probabil, acestea vor veni prin intermediul unor colaboratori sau persoane cu care vei ajunge să lucrezi într-o formă sau alta. Aşadar, este important să întreţii aceste relaţii, să te asiguri că evoluează în perioada următoare. S-ar putea să ai multe de câştigat de pe urma lor, inclusiv din punct de vedere financiar. Investeşte timp şi energie în creşterea lor.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE - Săgetător

Venus îşi face intrarea azi în semnul naşterii tale, semn că te numeri şi tu printre nativii(ele) care se bucură de o doză în plus de şarm şi carismă. Ştii să atragi atenţie pozitivă asupra ta, să laşi o impresie bună celor cu care intri în contact. Este de aşteptat ca, în următoarele săptămâni, să îţi faci mai uşor prieteni, să cunoşti persoane care te interesează la un alt nivel, mai ales în cazul în care eşti single. Aşadar, ai şansa de a pune bazele unor relaţii noi, care te-ar putea ajuta să te cunoşti mai bine în perioada următoare.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE - Capricorn

Venus poposeşte azi în casa subconştientului din astrograma ta solară, semn că sfatul astrelor pentru tine în următoarea perioadă este acela de a încerca să te cunoşti mai bine, să te iubeşti mai mult. S-ar putea ca cel puţin o parte din necazurile tale din ultima perioadă se se fi datorat faptului că nu ai ţinut la tine suficient de mult încât să nu faci unele compromisuri pe care ai ajuns să le regreţi. Aşadar, poate că ai avea mai mult de câştigat dacă te-ai pune pe primul loc în anumite situaţii, dacă te-ai gândi ceva mai mult la tine.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE - Vărsător

Venus ajunge astăzi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se creează un mediu propice pentru a începe prietenii noi, cu atât mai mult dacă există şi proiecte comune care vă animă în aceeaşi direcţie. Aşadar, s-ar putea să cunoşti în aceste săptămâni persoane cu care ai multe lucruri în comun, de care te apropii destul de uşor pe baza idealurilor comune şi a viziunilor care converg în aceeaşi direcţie. Profită de acest context pentru a face mai multe progrese în cazul iniţiativelor pe care le ai cu cei dragi.

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE - Peşti

Venus îşi face azi intrarea în casa carierei din horoscopul tău solar, ceea ce promite să te ajute să stabileşti o relaţie mai apropiată cu unul dintre superiori. De asemenea, ai parte de un climat mai armonios la serviciu, ceea ce te ajută să faci mai uşor faţă provocărilor. Te simţi mai apreciat(ă) la locul de muncă şi acest lucru îţi permite să dai dovadă de mai mult profesionalism, să îţi întreci limitele. Mai ai multe de arătat în compania în care lucrezi şi în domeniul tău de activitate, dar eşti pe calea cea bună către ceea ce ţi-ai propus.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici