HOROSCOP Miercuri, 19 octombrie. Tensiunile refulate ies la suprafaţă. Patru zodii riscă să comită erori mari

Soarele din Balanţă face un careu tensionat cu Pluto retrograd din Capricorn, astfel că pot apărea tensiuni pe plan relaţional pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

36056 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 19 octombrie. Tensiunile refulate ies la suprafaţă. Patru zodii riscă să comită erori mari

HOROSCOP 19 Octombrie - Berbec

S-ar putea să îţi fie dificil astăzi să discuţi cu colegii de muncă şi/ sau cu partenerul de viaţă, chiar dacă vă leagă câţiva ani de colaborare sau convieţuire. Poate că au intervenit între timp unele dezechilibre în ceea ce priveşte raportul de forţe şi care încep să îşi arate astăzi colţii. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să nu laşi lucrurile să evolueze de la sine pentru că riscul este mare să se ducă într-o direcţie neplăcută. Discută despre ceea ce te deranjează şi solicită un nivel la fel de mare de deschidere şi din partea celorlalţi.

HOROSCOP 19 Octombrie - Taur

Din punct de vedere profesional, se întrevede o zi nu prea uşoară pentru tine. Poate că unele sarcini de serviciu se complică într-o formă sau alta sau poate că planurile tale sunt dejucate de unele urgenţe pe care nu aveai cum să le prefigurezi mai din timp. Aşadar, este important să dai dovadă astăzi de o atitudine flexibilă, să nu te gândeşti prea mult cum ar fi stat lucrurile dacă nu ar fi apărut aceste dificultăţi. În caz contrar, rişti să pierzi prea multă energie şi prea mult timp pe care le-ai fi putut folosi într-un mod cu adevărat productiv.

HOROSCOP 19 Octombrie - Gemeni

În cazul tău, se întrevăd tensiuni în raport cu persoana iubită şi/ sau cei mici. În unele cazuri, de vină s-ar putea să fie faptul că nu comunicaţi suficient sau nu sunteţi cât ar trebui de deschişi unul în raport cu celălalt. În altele, este vorba mai degrabă de o incompatibilitate de aşteptări care se manifestă prin tensiuni mocnite. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai avea mai mult de câştigat dacă ai spune pe şleau ceea ce gândeşti. În caz contrar, lucrurile s-ar putea să evolueze în continuare în această direcţie şi să nu ducă la nimic bun.

HOROSCOP 19 Octombrie - Rac

În cazul tău, atmosfera încordată pare că se face simţită în raport cu unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Mai exact, s-ar putea să fie vorba de unele situaţii care necesită să puneţi mână de la mână, să faceţi front comun, dar se pare că lucrurile nu evoluează aşa cum ţi-ai fi dorit. Poate că aveţi idei diferite despre ceea ce trebuie făcut pentru ca situaţia să se rezolve, astfel că cineva trebuie să lase de la el. Din acest motiv, este foarte important să ajungeţi la o cale de mijloc, la un teren relativ comun de discuţii.

HOROSCOP 19 Octombrie - Leu

Este posibil ca discuţiile cu unii colegi de lucru să nu meargă în direcţia pe care ţi-ai fi dorit-o. Poate că la mijloc sunt diferenţele de mentalitate şi/ sau personalitate sau poate că este vorba de ceva ce ţine mai degrabă de o problemă curentă. În orice caz, este clar că trebuie să ştii să laşi de la tine în anumite situaţii, dar să ţii la ideile tale în altele. Altfel, s-ar putea să faci prea multe compromisuri sau să nu faci destule. În plus, dacă ajungeţi la un teren comun, vă va fi mai uşor să lucraţi eficient împreună.

HOROSCOP 19 Octombrie - Fecioară

Din câte se pare, s-ar putea să nu stai prea strălucit cu banii astăzi. Poate că apar tentaţii pe care nu ţi le permiţi în acest moment, pentru care ai fi în stare să apelezi la economii, deşi nu este deloc înţelept acest lucru. Sau poate că eşti în situaţia de a achiziţiona un cadou în ultima clipă, ceea ce te supune unor cheltuieli pe care le-ai fi putut evita dacă l-ai fi luat din timp. Oricare este situaţia, cert este că toate au un timp al lor şi că va veni momentul la un moment dat şi pentru asta.

HOROSCOP 19 Octombrie - Balanţă

S-ar putea ca astăzi să ai parte de discuţii în contradictoriu cu cineva din familie. Poate că te deranjează ceva din comportamentul lor sau din felul în care gândesc sau poate că este de vină faptul că nu găsiţi un punct de vedere comun în ceea ce priveşte modul în care ar trebui abordată o chestiune de ordin casnic sau domestic. Oricum ar sta lucrurile, cert este că ţi-ar prinde bine să adopţi o atitudine flexibilă, să nu ţii cu dinţii de anumite lucruri. În caz contrar, s-ar putea să se ajungă la tensiuni pe care le-ai fi putut evita.

HOROSCOP 19 Octombrie - Scorpion

Este posibil să primeşti astăzi unele veşti care te pun pe gânduri. Sau poate că îţi displace modul în care cineva se poartă sau îţi vorbeşte. Aşadar, se întrevede o zi agitată la orizont, în care tinzi să iei în nume personal lucruri pe care, de regulă, le treci cu vederea. Este foarte important în acest context să vezi cum evoluează lucrurile, să te asiguri că nu reacţionezi în mod disproporţionat la ele. În caz contrar, rişti să pierzi mult timp şi energie făcându-ţi griji pentru lucruri care se rezolvă de la sine într-o bună parte sau care nu contează.

HOROSCOP 19 Octombrie - Săgetător

Din punct de vedere financiar, nu este un moment bun în care să investeşti în proiectele pe care le ai pe rol sau în care eşti implicat(ă). Poate că nu au atins încă pragul de maturitate care este necesar pentru a-ţi lua un asemenea angajament sau poate că nu eşti tu în poziţia necesară în care să-ţi asumi riscuri în mod confortabil. Oricum ar sta lucrurile, cert este că trebuie să ai răbdare, să mai aştepţi. Îţi vei da seama singur(ă) ce mai trebuie făcut înainte de a merge mai departe în ceea ce priveşte finanţele. Trebuie rezolvat ceva întâi.

HOROSCOP 19 Octombrie - Capricorn

S-ar putea ca astăzi să apară unele tensiuni între tine şi unul din superiori. Poate doar aveţi personalităţi diferite, mentalităţi care nu coincid în anumite puncte, astfel că îţi este greu să găseşti o frecvenţă comună cu el/ea, dar în acelaşi timp, există posibilitatea să fie vorba de ceva mai mult decât atât, de o încercare de a te manipula sau de a te face să îndeplineşti sarcini care nu sunt în fişa postului tău. Oricum ar sta lucrurile, încearcă să dai dovadă de diplomaţie, să nu îţi atragi animozităţi pe care nu ţi le doreşti dacă vrei să evoluezi.

HOROSCOP 19 Octombrie - Vărsător

Starea ta de spirit nu este prea grozavă astăzi. Poate că este vorba de un eveniment de astăzi care te întristează sau te pune pe gânduri ori probabil că începi să simţi oboseala care s-a acumulat la începutul săptămânii. Oricum ar sta lucrurile, este clar faptul că trebuie să dai dovadă de un exerciţiu de voinţă pentru a-ţi recăpta dispoziţia bună. În caz contrar, s-ar putea să treacă tot felul de motive de bucurie pe lângă tine, poate chiar oportunităţi, pe care nu le observi din cauza faptului că nu eşti într-o stare prea bună. Încearcă să fii mai optimist(ă).

HOROSCOP 19 Octombrie - Peşti

Din câte se pare, un proiect de grup, plan de viitor, o relaţie de prietenie sau cea de cuplu nu merg în direcţia potrivită. În ciuda eforturilor tale, se pare că nu a fost suficient, că era nevoie de mai multă implicare şi din partea celorlalţi. Ori poate că au intervenit lucruri care nu ţin de nimeni şi pe care trebuie să le acceptaţi aşa cum sunt. În orice caz, cert este că trebuie să iei o decizie pe care ai evitat-o de multă vreme, dar încearcă să nu cedezi primului impuls. S-ar putea să nu fie cel mai inspirat.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici