HOROSCOP Miercuri, 2 noiembrie - Zodiile acestea prind curaj. Au forţa să treacă peste orice obstacol

Luna din Vărsător realizează un trigon cu Marte din Vărsător înainte să treacă în Peşti. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) au mai mult curaj.

31684 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 2 noiembrie - Zodiile acestea prind curaj. Au forţa să treacă peste orice obstacol

HOROSCOP Miercuri, 2 noiembrie - Zodiile acestea prind curaj. Au forţa să treacă peste orice obstacol

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE - Berbec

În prima parte a zilei, se arată un timp bun pentru nativii(ele) care se ocupă de chestiuni care ţin de proiectele în care sunt implicaţi(te) şi/ sau pe care le coordonează. În alte situaţii, poate fi vorba de faptul că vei cunoaşte persoane noi, cu care pari să ai lucruri în comun. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea înseamna că eşti mai retras(ă) decât de obicei. Poate că nivelul de energie de care dispui este mai scăzut decât de obicei, poate că nu eşti în apele tale.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE - Taur

În cazul tău, prima jumătate a acestei zile s-ar putea să aducă nişte oportunităţi de ordin financiar. Ar putea fi vorba de un proiect la serviciu sau de o activitate pe care o desfăşori cu unul dintre superiori. În a doua parte a zilei, Luna îşi face intrare în casa proiectelor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu gaşca sau să te concentrezi pe proiectele pe care le ai acum pe rol. Nu este exclus să primeşti unele sfaturi importante din partea lor, să vezi unele lucruri dintr-o perspectivă nouă.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE - Gemeni

În prima parte a zilei, s-ar părea că ai o dispoziţie foarte bună, că Universul conspiră la împlinirea planurilor tale. De asemenea, atunci este un moment bun să te ocupi de chestiuni birocratice ori de lucruri care ţin de planificarea unei călătorii sau de pregătirea unui examen. În a doua jumătate a zilei, Luna progresează în casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce ar putea însemna că apar oportunităţi să te faci remarcat(ă) la serviciu, să ieşi în evidenţă prin intermediul profesionalismului tău sau al unui rezultat notabil pe care l-ai obţinut cândva foarte recent la locul de muncă.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE - Rac

În cursul primei jumătăţi a acestei zile, este posibil ca starea ta de spirit să fluctueze într-o anumită măsură. Acest lucru nu înseamnă în mod neapărat că lucrurile stau prost pentru tine sau că vei aluneca sigur pe o pantă descendentă. De fapt, s-ar putea să nu fie nevoie de prea multe eforturi pentru a-ţi păstra echilibrul pe acest plan. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa filozofiei de viaţă, ceea ce înseamnă că te vei simţi pe deplin în pielea ta atunci. Ai încredere în tine şi dai dovadă de flexibilitate atunci când trebuie.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE - Leu

De dimineaţă, se anunţă un moment bun pentru nativii(ele) care lucrează în această perioadă la proiectele lor sau la cele în care sunt implicaţi(te) alături de colaboratori şi prieteni. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar acest lucru vă ajută să faceţi destul de uşor faţă acelor puncte de vedere care par să nu se conveargă în aceeaşi direcţie. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa relaţiilor şi a banilor, semn că s-ar putea ivi discuţii cu privire la chestiuni ce ţin de domeniul financiar, care primesc modul în care se vor folosi unele fonduri avute împreună.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE - Fecioară

În prima parte a zilei, este posibil să dai dovadă de un randament destul de crescut, să rezolvi mult mai multe treburi decât te-ai fi aşteptat. Aşadar, se recomandă să îţi programezi pentru atunci treburile care necesită să dai dovadă de concentrare, să investeşti multe eforturi. În a doua jumătate a zilei, Luna începe să tranziteze casa parteneriatelor din astrograma ta solară, motiv pentru care atenţia ţi se mută asupra legăturii cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Păreţi a fi pe aceeaşi lungime de undă şi nu vă este prea greu să descoperiţi terenul comun.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE - Balanţă

În prima jumătate a zilei, te bucuri de o doză crescută de inspiraţie, ceea ce îţi cade bine atât în viaţa personală, cât şi la locul de muncă. Reuşeşti să găseşti soluţii originale la toate situaţiile cu care te confrunţi pe aeste planuri, astfel că nu îţi vor da prea multă bătaie de cap. În a doua parte a zilei, Luna trece pragul casei muncii, ceea ce îţi conferă un plus de productivitate cât să termini toate treburile restante pe care le mai aveai de făcut. În plus, te bucuri de mai multă energie, de un tonus ceva mai bun.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE - Scorpion

De dimineaţă, ai parte de o atmosferă liniştită în sectorul de viaţă de familie, cu toate că aţi traversat destul de recent unele tensiuni. Se vede că lucrurile merg înspre mai bine, că apar schimbări pozitive pe acest plan. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face loc în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te bucuri de momente frumoase şi alături de partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar timpul petrecut împreună este unul care vă aduce tuturor tot felul de clipe de neuitat.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE - Săgetător

În prima parte a zilei, comunici foarte bine cu toţi cei care te înconjoară. Ştii ce şi când să spui pentru a obţine reacţia pe care ţi-o doreşti din partea lor. Aşadar, este important să profiţi de acest prilej pentru a avea acele discuţii pe care le plănuiai de multă vreme. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte în casa familiei din horoscopul tău solar, semn că te bucuri de un climat armonios alături de cei dragi. Cu toate că există unele diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate, se vede că reuşiţi să faceţi slalom printre ele uşor.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE - Capricorn

Se anunţă astăzi un moment bun astăzi pentru nativii(ele) care şi-au propus să îşi consolideze situaţia materială. Mai exact, s-ar putea să apară de dimineaţă unele oportunităţi financiare foarte importante, cum ar fi o activitate extraprofesională sau un proiect suplimentar la locul de muncă. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa comunicării din astrograma ta generală, astfel că ţi se potenţează abilităţi de a face faţă unor discuţii ceva mai complicate cu unele persoane din mesiul profesional sau din viaţa personală. Ştii cum să pui problema pentru a te face destul de repede înţeles(asă) aşa cum trebuie.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE - Vărsător

Din câte se pare, ai parte de o dispoziţie foarte bună în această dimineaţă. În unele cazuri, ea s-ar putea datora faptului că ai mai mult timp pentru tine, pentru lucrurile care-ţi plac, iar în altele, ar putea fi vorba de o relaţie sentimentală abia începută care te face să ai mai multă încredere în tine. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face intrarea în casa banilor din astrograma ta solară, astfel că apar oportunităţi de ordin financiar pentru tine. Fie că este vorba de un simplu comision ori de un proiect mai elaborat, se rezolvă probleme financiare.

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE - Peşti

În prima parte a zilei, s-ar putea să nu fii prea expansiv(ă), să preferi mai degrabă compania restrânsă a familiei sau a unor persoane foarte apropiate. De asemenea, este un moment bun din săptămână pentru discuţii deschise, de la suflet la suflet, cu cei dragi. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de energie şi de încredere în propria persoană. Atunci este momentul să ieşi la înaintare, să te expui situaţiilor în care trebuie să iei atitudine. Vei vedea că reuşeşti să obţii reacţiile pe care ţi le doreai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici