HOROSCOP Miercuri, 20 iulie. Alegeri dificile pentru patru zodii. Orice decizie iau, tot trebuie să suporte unele consecinţe

La mijloc de săptămână, Soarele din Rac face o opoziţie la Pluto retrograd din Capricorn, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) sunt puse în faţa unor alegeri dificile.

29236 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 20 iulie. Alegeri dificile pentru patru zodii. Orice decizie iau, tot trebuie să suporte unele consecinţe

HOROSCOP Miercuri, 20 iulie. Alegeri dificile pentru patru zodii. Orice decizie iau, tot trebuie să suporte unele consecinţe

HOROSCOP 20 IULIE - Berbec

Sectorul vieţii de familie şi cel profesional sunt astăzi în tensiune. La locul de muncă, aştepţi de ceva vreme ca lucrurile să se schimbe şi nu în bine, iar faptul că trebuie să dai dovadă de cel puţin la fel de multă implicare şi acasă riscă să-ţi afecteze capacitatea de a te concentra în ambele sectoare de viaţă. Aşadar, poate că cel mai bun lucru pe care l-ai putea face acum este acela de a-ţi ierarhiza priorităţile, astfel încât să te ocupi de cele mai importante activităţi pe ambele planuri. Dacă îţi faci griji, nu faci decât să iroseşti energie.

HOROSCOP 20 IULIE - Taur

Există riscul astăzi să te confrunţi cu tensiuni în raport cu cei cu care lucrezi sau cu persoane dragi. Din câte se pare, ai puncte de vedere pertinente, dar când vine vorba să le exprimi, există riscul să ai parte de trac sau să nu poţi trasa unele limite clare în ceea ce priveşte compromisurile pe care eşti dispus(ă) să le faci. Aşadar, poate că nu este o zi tocmai potrivită în care să participi la negocieri sau interviuri de angajare. Dar dacă nu le poţi reprograma, se recomandă să te pregăteşti temeinic pentru ele, să nu improvizezi totul.

HOROSCOP 20 IULIE - Gemeni

În plan financiar, lucrurile s-ar putea să nu stea prea bine pentru tine. S-ar putea să apară unele plăţi la care nu te aşteptai şi/ sau pe care nu aveai cum să le intuieşti mai din timp. În alte cazuri, ar putea fi vorba despre riscul unei pagube, de o investiţie care nu se amortizează la timp. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să grijă la modul în care evoluează lucrurile pe acest plan. În caz contrar, s-ar putea să te trezeşti că va trebui să îţi regândeşti tot bugetul pentru zilele care urmează şi pentru finalul de săptămână.

HOROSCOP 20 IULIE - Rac

S-ar putea manifesta astăzi tensiuni între tine şi anumiţi interlocutori de la locul de muncă sau din viaţa ta personală. Problema s-ar putea să o constituie ceva ce ai făcut sau le-ai spus sau poate faptul că nu ai luat atitudine într-un moment în care s-ar fi aşteptat la acest lucru de la tine. Din acest motiv, nu-ţi va fi tocmai uşor să ajungi la un compromis cu ei atunci când punctele voastre de vedere nu par să se intersecteze. Într-un context ca acesta, este important să te priveşti dintr-o perspectivă obiectivă şi să vezi dacă trebuie să schimbi ceva.

HOROSCOP 20 IULIE - Leu

Aspectele astrale de astăzi îţi ating coarda sensibilă şi riscă să te facă mai sensibil(ă) decât de obicei la lucruri pe care, de regulă, le-ai fi trecut uşor cu vederea. Din acest motiv, s-ar putea să faci faţă greu provocărilor de la serviciu, mai ales dacă acestea implică şi tensiuni cu colegii de muncă pe lângă stresul inerent al sarcinilor care ţi-au fost delegate. În plus, trebuie să ai grijă şi la sănătate, întrucât aceasta s-ar putea să aibă de suferit dacă iei în nume personal ceea ce ţi se întâmplă la locul de muncă. Caută să le priveşti obiectiv.

HOROSCOP 20 IULIE - Fecioară

S-ar putea să fie complicat astăzi pentru tine să îţi gestionezi eficient timpul şi energi astfel încât să faci progrese în cadrul proiectelor pe care le derulezi şi/ sau pe care intenţionezi să le implementezi, dar şi să te bucuri de momentele trăite alături de cei dragi. În alte cazuri, s-ar putea ca nativii(ele) acestui semn să nici nu poată să le facă pe toate. Aşadar, încearcă să vezi care este situaţia şi dacă poţi să îţi organizezi programul mai bine. Secretul în acest context este acela de a evita procrastinarea şi momentele în care nu profiţi de oportunităţile zilei.

HOROSCOP 20 IULIE - Balanţă

În planul vieţii de familie şi la locul de muncă se întâmplă tot felul de lucruri care necesită o investiţie serioasă de timp şi atenţie din partea ta, dar s-ar putea să ai impresia că nu le poţi face pe toate, că nu te poţi ridica la înălţimea aşteptărilor tuturor persoanelor pe care nu ai vrea să le dezamăgeşti pe aceste planuri. Aşadar, este important să îţi ierarhizezi priorităţile, să nu promiţi mai mult decât livrezi. În caz contrar, la finalul zilei, s-ar putea ca tu să te alegi cu cele mai multe regrete, să îţi faci mustrări de conştiinţă.

HOROSCOP 20 IULIE - Scorpion

Nu este un moment tocmai bun din săptămână în care să intri în dezbateri. Există posibilitatea ca discuţiile să degenereze, să se ajungă la reproşuri sau la altfel de situaţii în care tu sau interlocutorii nu vă respectaţi unul celuilalt punctele de vedere şi sistemele de principii. Într-un context ca acesta, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să tinzi către un echilibru. Cu siguranţă tu vei unele lucruri care lor le scapă şi invers. Doar împreună puteţi veni cu cel mai bun plan, care ia în considerare toate scenariile pe care le poate îmbrăca o problemă.

HOROSCOP 20 IULIE - Săgetător

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu arată prea grozav pentru tine. S-ar putea ca astăzi cheltuielile să depăşească profiturile, să te trezeşti că ai băgat mâna prea adânc în buzunar şi ai trecut de mult de limitele bugetului pe care ţi l-ai impus pe astăzi. În cazul în care faptul este consumat, gândeşte-te ce ar fi de făcut pentru a nu mai ajunge în astfel de conjuncturi pe viitor. Dar dacă mai poate fi făcut ceva, ţine cont de planurile de weekend şi caută să rămâi stabil(ă) din punct de vedere financiar pentru a te putea ţine de ele.

HOROSCOP 20 IULIE - Capricorn

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă sau persoanele cu care lucrezi. Ceva din comportamentul tău şi felul în care interacţionezi cu ei s-ar putea să le cadă greu sau invers. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi situaţiile care ar putea degenera în tensiuni. De asemenea, nu este un moment bun în care să propui spre dezbatere subiecte în cazul cărora vă este greu oricum să ajungeţi la un compromis. Caută să laşi de la tine acolo unde se poate şi vei vedea că şi cei din jur se vor da pe brazdă.

HOROSCOP 20 IULIE - Vărsător

În plan profesional, s-ar putea să ai parte azi de o zi stresantă şi aglomerată, iar într-un context ca acesta, este cu atât mai important să dai dovadă de echilibru în toate. Încearcă, întâi de toate, să dai dovadă de stăpânire de sine, să nu cedezi în faţa stresului sau a presiunilor. De asemenea, caută să nu exagerezi cu munca, să îţi acorzi câte o pauză din când în când. În caz contrar, există riscul să faci greşeli care te-ar putea costa scump, atât ăn sens propriu, cât şi figurat, ca energie şi timp, de exemplu. Ia lucrurile pe rând.

HOROSCOP 20 IULIE - Peşti

Există unele sectoare de viaţă pe care le împaci destul de greu, iar astăzi s-ar putea să apară o astfel de situaţie cu privire la planuri de moment şi cele pe termen lung. În cazul în care le oferi celor dintâi mai mult din timpul şi energia ta, vei fi nevoit(ă) să amâni unele lucruri importante din prezent şi invers. Aşadar, este important să fii exigent(ă) cu modul în care te foloseşti de timpul tău, să nu îl iroseşti fără să vezi vreun rezultat acum sau pe viitor. În fond, dacă îţi ordonezi cu atenţie activităţile, le faci pe toate.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici