HOROSCOP Miercuri, 22 februarie – Veşti bune şi o comunicare excelentă cu ceilalţi. Zodiile acestea vorbesc pe limba tuturor

Luna intră azi în Taur şi face o conjuncţie cu Venus, astfel că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au parte azi de unele veşti bune.

28407 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 22 februarie – Veşti bune şi o comunicare excelentă cu ceilalţi. Zodiile acestea vorbesc pe limba tuturor

HOROSCOP Miercuri, 22 februarie – Veşti bune şi o comunicare excelentă cu ceilalţi. Zodiile acestea vorbesc pe limba tuturor

HOROSCOP 22 FEBRUARIE - Berbec

Luna ajunge azi în semnul naşterii tale, indiciu cum că te bucuri de un plus de energie şi de încredere în forţele proprii. Apoi, Luna aderă la o conjuncţie cu Venus în acest sector al astrogramei tale, astfel că nu-i de mirare dacă te faci cu uşurinţă plăcut(ă) indiferent de mediile pe care le frecventezi astăzi. Ştii exact ce şi cum să spui pentru a obţine reacţia pe care ţi-o doreşti de la cei din jurul tău, astfel că atragi atenţia în mod pozitiv asupra ta, iar lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine pe plan social.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE - Taur

Luna îşi face azi loc în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că reacţionezi mai uşor la tot felul de stimuli pe parcursul acestei zile. Mai târziu, Luna face un aspect de conjuncţie cu Venus în acest domeniu de viaţă, ceea ce ar putea da de înţeles faptul că ar putea apărea în viaţa ta veşti de la un fost partener sau dorinţa de a-l contacta. Gândeşte-te bine dacă ar fi indicat să faci acest lucru, mai ales pentru că ai tendina azi să te laşi pe mâna propriului instinct şi a ce-ţi transmite el.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE - Gemeni

Luna poposeşte în cursul zilei în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că a venit vremea să te concentrezi mai mult asupa proiectelor în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care te gândeşti să le demarezi în perioada care urmează. Tot azi, aceeaşi Lună aderă la o conjuncţie cu Venus în acelaşi sector de viaţă, prilej cu care s-ar putea să întâlneşti persoane noi care te animă cu ideile lor şi care te încurajează să îţi urmezi visurile. Ba chiar s-ar putea să îţi ofere unele sfaturi extrem de importante sau să te ajute cu un împrumut.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE - Rac

Luna ajunge în cursul zilei în casa carierei din horoscopul tău general, astfel că nu duci lipsă de atenţie la serviciu pe parcursul acestei zile. Mai multe, se formează şi o conjuncţie a aceluiaşi astru cu Venus în acest domeniu de viaţă, motiv pentru care s-ar putea să observi o îmbunătăţire în ceea ce priveşte modul în care te înţelegi cu superiorii. Încearcă să te menţii pe aceeaşi traiectorie şi vei vedea că lucrurile vor începe să meargă din ce în ce mai bine pentru tine la locul de muncă. Eşti pe o direcţie ascendentă şi beneficiile vor apărea curând.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE - Leu

Luna poposeşte azi în casa filozofiei de viaţă, a cursurilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, astfel că sunt recomandate azi toate activităţile care au legătură cu chestiunile stăpânite de această casă. Tot în cursul acestei zile, se creează o conjuncţie între Lună şi Venus în această casă din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca unele lucrurile să meargă chiar mai bine decât te-ai aşteptat. Poate că primeşti ajutor din partea cuiva sau este vorba despre o altă formă de sprijin, cum ar fi un sfat care cade chiar la ţanc, când aveai nevoie de el.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE - Fecioară

Luna ajunge azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, astfel că nu este de mirare că te interesează aspectul finanţelor în comun cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care activezi în cadrul unui proiect. Tot în decursul acestei zile, Luna face o conjuncţie cu Venus în această casă a horoscopului tău solar, motiv pentru care s-ar putea să apară unele oportunităţi de a realiza profituri împreună. De asemenea, s-ar putea să observi o schimbare pozitivă în ceea ce priveşte raportul de forţe care există între voi în această perioadă. Poate că se atenuează tensiuni.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE - Balanţă

Luna poposeşte azi în casa relaţiilor din horoscopul tău solar, ceea ce atrage atenţia asupra modului în care te înţelegi cu cel drag, dar şi cu persoanele cu care lucrezi. Tot în decursul acestei zile, Luna face o conjuncţie cu Venus în aceeaşi casă din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea ca lucrurile să meargă destul de bine între voi. Pe de altă parte, s-ar putea să mai existe lucruri pe care ai putea încerca să le îmbunătăţeşti în perioada următoare, mai ales dacă tindeţi să ajungeţi la discuţii aprinse în privinţa aceloraşi lucruri de aproape fiecare dată.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE - Scorpion

Luna îşi face intrarea azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să ai parte de o zi destul de plină astăzi, care te solicită cam mult pe plan nervos şi fizic. Pe parcursul acestei zile, de menţionat ar mai fi şi că Luna aderă la o conjuncţie cu Venus în acelaşi domeniu de viaţă, astfel că te bucuri de o relaţie armonioasă în raport cu colegii de muncă. Aşadar, dacă va trebui să colaborezi cu ei, cu siguranţă vei reuşi să ajungi la un consens atunci când viziunile voastre nu converg.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE - Săgetător

Luna îşi face azi intrare în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care o bună parte din timpul tău de azi va fi dedicat într-o formă sau alta celor dragi, adică partenerului şi copiilor. Tot pe parcursul acestei zile, Luna face o conjuncţie cu Venus tocmai în acest sector de viaţă, astfel că lucrurile vor evolua destul de bine între voi pe parcursul acestei zile. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în legătură cu multe lucruri, iar acest lucru nu poate decât să te bucure, mai ales dacă eşti la început de relaţie cu partenerul.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE - Capricorn

Luna poposeşte azi în casa familiei din astrograma ta generală, astfel că o bună parte din timpul şi din energia ta vor merge astăzi în direcţia sectorului casnic şi/ sau domestic. În a doua parte a zilei, Luna adeă la o conjuncţie cu Venus chiar în acest domeniu de viaţă, astfel că tot ceea ce ţi-ai propus să realizezi în raport cu cei dragi sau în gospodărie s-ar putea să devină realitate. În plus, s-ar părea că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei dragi şi că primeşti ajutorul de care aveai nevoie de la ei în momentele importante.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE - Vărsător

Luna poposeşte astăzi în casa comunicării din astrograma ta solară, ceea ce te ajută să faci o impresie bună indiferent de mediul în care te învârţi. Ştii exact ce şi cum să spui pentru a obţine reacţiile pe care le doreşti de la cei din jur. Acest lucru este mai lesne de observat în a doua parte a zilei, când Luna face o conjuncţie cu Neptun în acelaşi domeniu de viaţă. Cu alte cuvinte, reuşeşti să te faci plăcut(ă) fără prea mari eforturi, iar acest lucru îţi aduce tot felul de beneficii reale atât pe plan profesional, cât şi personal.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE - Peşti

Luna ajunge azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi financiare fie la locul de muncă, fie într-un sector de activitate cu care cochetezi din când în când. În a doua parte a zilei, Luna face o conjuncţie cu Venus, astfel că s-ar putea să vină o ofertă şi din partea unor contacte pe care le ai în domeniile cu care ai de-a face. Aşadar, se recomandă să menţii legăturile pe care le ai şi să încerci să investeşti mai mult în ele în perioada următoare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici