HOROSCOP Miercuri, 24 august. Uranus retrogradează în Taur. Situaţii care ne dau finanţele peste cap

De azi şi până în 23 ianuarie 2023, Uranus va retrograda prin semnul Taurului, astfel că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) şi nu numai sunt predispuse la situaţii care le pot schimba cu totul destinul.

21599 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 24 august. Uranus retrogradează în Taur. Situaţii care ne dau finanţele peste cap

HOROSCOP 24 august - Berbec

Uranus începe azi să se mişte în sens aparent invers prin casa banilor din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să nu mai apară la fel de mult oportunităţi financiare ca în ultima perioadă. De asemenea, creşte riscul să ai parte de eşecuri în privinţa investiţiilor, să întârzie profiturile de pe urma activităţilor pe care le întreprinzi. Aşadar, nu se întrevede o perioadă prea grozavă pentru tine în privinţa banilor. Încearcă să ai mai multă grijă cât şi pe ce anume îţi cheltuieşti fondurile, astfel încât să nu te trezeşti cu surprize care te fac să apelezi la economii.

HOROSCOP 24 august - Taur

Uranus retrogradează de astăzi încolo prin semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că, în anumite momente, există riscul să dai ddovadă de un comportament care nu îţi stă în caracter, de reacţii haotice care te surprind până şi pe tine, darămite pe ceilalţi. În contextul de faţă, trebuie să ai grijă cum gestionezi lucrurile, astfel încât să nu creezi distanţă între tine şi ceilalţi. Dacă este vorba de episoade recurente, încearcă să vezi dacă nu cumva este vorba de unele atitudini care vorbesc de o nesiguranţă personală, de ceva ce ar trebui să se schimbe în plan personal sau relaţional.

HOROSCOP 24 august - Gemeni

Uranus se mişcă de azi în sens aparent invers prin casa subconştientului din horoscopul tău solar, iar acest lucru te face să te gândeşti mai des la trecut, la situaţii şi/ sau la persoane care nu mai fac neapărat parte din peisajul prezent. În unele cazuri, acest tranzit le-ar putea aduce din nou în actualitate, fie pentru a relua legăturile, fie pentru a închide capitole noi în viaţa ta, iar în altele, creează un context prielnic pentru a te concentra pe meditaţie şi introspecţie, mai ales dacă vrei să faci unele progrese în ceea ce priveşte dezvoltarea şi evoluţia personală.

HOROSCOP 24 august - Rac

Uranus începe azi să retrogradeze prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta generală, iar acest lucru semnalează faptul că unele proiecte s-ar putea să bată pasul pe loc în anumite privinţe ori s-ar putea chiar să involueze. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o distanţare emoţională de unul din prieteni sau chiar de gaşcă în întregime. În ambele sectoare, s-ar putea să fie vorba de nişte întâmplări neaşteptate care generează aceste evenimente. Aşadar, urmăreşte atent cum merg lucrurile pentru a gestiona cât mai bine cu putinţă astfel de momente tensionate, de cumpănă.

HOROSCOP 24 august - Leu

Uranus se mişcă de azi înainte pe o traiectorie aparent inversă prin casa carierei din astrograma ta solară, iar mesajul tău pentru tine este acela că trebuie să fii foarte atent(ă) la imaginea ta în societate şi la locul de muncă. Acest tranzit ar putea aduce cu sine momente în care faci o mişcare greşită şi influenţezi irecuperabil părerea unor persoane importante despre tine. În contextul de faţă, este foarte important să îţi plănuieşti cu mare atenţie orice ieşire în peisaj, mai ales dacă ai depus eforturi mari pentru a ajunge la punctul în care te afli acum în carieră.

HOROSCOP 24 august - Fecioară

Uranus începe azi să se mişte în sens aparent invers prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În unele cazuri, acest tranzit aduce probleme care susţine de înscrierea la unele cursuri ori de susţinerea unui examen, iar în ceea ce îi/le priveşte pe alţi(te) nativi(e), ar putea fi vorba de întârzieri cu privire la o deplasare sau o chestiune birocratică de care te ocupi în această perioadă. În orice caz, este clar faptul că toate aceste evenimente vin la pachet cu lecţii de viaţă importante, care schimbă ceva la principiile şi valorile tale.

HOROSCOP 24 august - Balanţă

Uranus începe azi să se mişte pe o traiectorie aparent inversă prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce anunţă un risc de situaţii neaşteptate în raport cu cei cu care lucrezi sau în privinţa unui proiect în care tu şi partenerul de viaţă aţi investit. Mai exact, există riscul să se ajungă până într-acolo încât să iei în calcul întreruperea colaborării. Sau poate că te gândeşti să renunţi cu totul la proiectul pe care îl aveaţi împreună. Încearcă să gestionezi atent asemenea momente, astfel încât să nu conducă la decizii ce nu se pot remedia.

HOROSCOP 24 august - Scorpion

Uranus ajunge astăzi să se mişte în sens invers prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce arată că, în lunile care urmează, relaţia de cuplu este predispus(ă) la evenimente care ar putea zgudui încrederea pe care o ai în partenerul de viaţă sau viceversa. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o relaţie care evoluează prea repede, care se mişcă într-un ritm prea alert către ceva foarte serios. Aşadar, sfatul astrelor pentru tine este acela de a încerca să nu grăbeşti lucrurile. Lasă-le să evolueze de la sine şi fă o schimbare când aceasta se pretează.

HOROSCOP 24 august - Săgetător

Uranus începe azi să retrogradeze prin casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, astfel că excesele nu ar trebui să îşi aibă locul la serviciu, dar nici în stilul tău de viaţă şi alimentaţie. În caz contrar, s-ar putea să devii predispus(ă) la situaţii în care randamentul tău riscă să fie serios afectat de stări de oboseală cronică ori de alte situaţii în care faci cu greu faţă provocărilor zilei. Încearcă aşadar să îţi pui ordine în programul de la serviciu şi să aduci unele ajustări meniului tău zilnic şi/ sau programului tău de somn din această perioadă.

HOROSCOP 24 august - Capricorn

Uranus începe astăzi să se mişte în sens aparent invers prin casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că, în lunile care urmează, există riscul să apară perioade tensionate între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Este greu de spus care sunt cauzele lor, căci în cele mai multe cazuri pare să fie vorba de o problemă punctuală, dar de fapt, lucrurile s-ar putea să fie mai complicate de atât. Încercaţi să afişaţi mai multă deschidere unul în raport cu celălalt în ceea ce priveşte dorinţele şi aşteptările pe care le aveţi.

HOROSCOP 24 august - Vărsător

Uranus îşi începe astăzi tranzitul în sens aparent invers prin casa familiei din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să apară unele momente de cumpănă în raport cu cei dragi în lunile care urmează. În aparenţă, de vină sunt nişte angajamente casnice nerespectate sau alte chestiuni mărunte, dar de fapt, este clar că gestionezi cu dificultate diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate care există între tine şi cei dragi. Aşadar, este foarte important să laşi de la tine în anumite momente, să te asiguri că nu ceri imposibilul de la persoanele dragi. Altfel, intervine riscul unei distanţări emoţionale.

HOROSCOP 24 august - Peşti

Uranus retrogradează de azi înainte prin casa comunicării din horoscopul tău solar, astfel că eşti mai pasibil(ă) decât de obicei la reacţii care te iau prin surprindere până şi pe tine. Aşadar, există riscul să declari anumite lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu, iar din această cauză, este important să ai grijă la discurs, mai ales în raport cu persoanele importante, cărora vrei să le laşi o impresie bună. În caz contrar, există riscul să pierzi unele oportunităţi reale la locul de muncă sau în comunitatea în care locuieşti şi-n care lucrezi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici