HOROSCOP MIERCURI, 31 ianuarie 2024. Racul se întoarce în liceu, Fecioara poate încerca o schimbare în dragoste. Deprimarea îl încearcă pe Săgetător

Horoscopul zilei de miercuri, 31 ianuarie 2024, potrivit portalului de specialitate horoscope.com.

11509 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP MIERCURI, 31 ianuarie 2024. Racul se întoarce în liceu, Fecioara poate încerca o schimbare în dragoste. Deprimarea îl încearcă pe Săgetător

HOROSCOP MIERCURI, 31 ianuarie 2024.

HOROSCOP 31 IANUARIE - Berbec

Emoţiile tale extrem de copleşitoare sunt de natură să sperie oamenii astăzi, mai ales când vine vorba despre chestiuni care implică relaţii intime. Cu excepţia cazului în care rezultatul dorit este să-i convingi pe toţi cei din jurul tău că eşti complet nebun, poate fi cel mai bine să te retragi. Lasă pe altcineva să preia conducerea astăzi şi s-ar putea să fii destul de plăcut surprins unde ajungi tu şi această persoană specială.

HOROSCOP 31 IANUARIE - Taur

În timp ce tendinţele pe termen lung din viaţa ta s-ar putea să nu meargă exact aşa cum vrei tu, Taur, cu siguranţă ai o mulţime de plăceri pe termen scurt de care să te bucuri. Mai ales astăzi. Simţiţi-vă liber să vă răsfăţaţi cu lucruri cărora le-aţi putea spune nu în mod normal. Există o mare oportunitate acum de a forma o legătură extrem de puternică cu cineva apropiat. Găsiţi această conexiune scufundându-vă în lucrurile pe care vă place cel mai mult să le faceţi.

HOROSCOP 31 IANUARIE - Gemeni

S-ar putea să fii nerăbdător să încadrezi lucrurile din viaţa pe un anumit făgaş. Când vine vorba de chestiuni de dragoste, acest lucru poate fi greu de făcut, mai ales într-o zi precum cea de astăzi. Apelaţi la spiritul vostru de pionier să căutaţi ceva nou şi să nu vă limitaţi la ceea ce aţi avut iniţial în minte. Poate că te aşteaptă ceva mai mare şi mai bun. Îl vei găsi doar dacă îndrăzneşti să accepţi ceva în afara regulilor.

HOROSCOP 31 IANUARIE - Rac

S-ar putea să ai chef să te întorci să fii elev la liceu, Rac, doar să treci prin pubertate şi să te alături celorlalţi copii în discuţii animate despre cine place pe cine şi cine iese cu cine. Urmează-ţi capriciul cu apeluri telefonice către prieteni apropiaţi care ar fi bucuroşi să împărtăşească apucăturile taşe de copil. Purtaţi ceva roşu astăzi, pentru a vă aduce aminte de strălucirea inimii voastre iubitoare.

HOROSCOP 31 IANUARIE - Leu

Ai grijă să fii prins de oameni volubili, Leu, mai ales când vine vorba de chestiuni ale inimii. Emoţiile tale tandre sunt prea sensibile pentru a îndura necugetarea. Totuşi, acceptă respingerea cuiva care pur şi simplu nu a fost o persoană bună. Încercaţi să nu vă investiţi emoţional în situaţii sau oameni din prezent.

HOROSCOP 31 IANAURIE - Fecioară

Norocul tău tocmai s-a întors în ceea ce priveşte problemele de dragoste, Ar trebui să stai pe norul cel mai înalt astăzi, când vine vorba de problemele inimii. Dacă, dintr-un motiv oarecare, nu eşti bine, poate că ar trebui să te gândeşti cine stă lângă tine pe acel nor. Poate că este timpul pentru o schimbare. Aceasta este ziua ta pentru a fi fericit.

HOROSCOP 31 IANUARIE - Balanţă

Romantismul este în aer, Balanţă, şi dintr-o dată observi că în jurul tău cuplurile merg mână în mână, schimbând priviri dornice. Acest lucru vă poate face să vă gândiţi la propria situaţie. Dacă doriţi să faceţi o mişcare către cineva din departamentul de dragoste, nu ezitaţi să continuaţi, dar nu vă agăţaţi prea mult de rezultate pozitive. Dacă îţi ridici speranţele prea mari, s-ar putea să ajungi să cazi. ia-o uşor.

HOROSCOP 31 IANUARIE - Scorpion

Natura ta optimistă şi activă este exact ceea ce îi îndeamnă pe oameni spre tine, Scorpion. Atenţia este aptă să se întoarcă în direcţia ta astăzi, când cunoştinţele sociale îşi dau seama ce persoană incredibil de capabilă eşti. Concentrează-te pe punctele tale forte şi accentuează aceste puncte în tot ceea ce faci. Oamenii din jurul tău te vor găsi irezistibil. Ai undă verde în seara asta.

HOROSCOP 31 IANUARIE - Săgetător

Astăzi este una dintre acele zile în care te-ai putea simţi letargic şi deprimat, Săgetător. Dintr-un motiv oarecare, chiar dacă ai dorinţa de a te ridica şi de a face ceva, se pare că există o greutate de două tone chiar deasupra capului tău. Între timp, toţi ceilalţi sunt plecaţi. Probabil că eşti mai bine aşa. Învaţă din greşelile altora. Adunaţi informaţii astfel încât să ştiţi cel mai bine cum să procedaţi pe cont propriu atunci când greutatea se va fi ridicat. Asta se va întâmpla în curând.

HOROSCOP 31 IANUARIE - Capricorn

Inima ta este susceptibilă să bată mult mai repede decât de obicei, Capricorn. Dragostea este în aer, în copaci şi în oamenii din jurul tău. Orice ai face astăzi, asigură-te că îţi petreci seara cu cineva special. Dragostea poate fi foarte expansivă pentru tine. Chiar şi cea mai mică sămânţă va înflori într-o floare superbă chiar în faţa ochilor tăi. Experimentează senzaţia întregului corp de a fi cufundat în dragoste cu lumea din jurul tău.

HOROSCOP 31 IANUARIE - Vărsător

Mai mult ca sigur, a existat cel puţin o perioadă în viaţa ta în care te-ai simţit rătăcit, Vărsătorul. Poate că asta a avut ceva de-a face cu greutatea ta. Indiferent dacă acest sentiment de nesiguranţă sau conştiinţă de sine a fost autoimpus sau nu, este timpul să scapi de astfel de gânduri şi sentimente. Astăzi este o zi în care să iubeşti fiecare parte din tine. Fii mândru de corpul tău, în interior şi în exterior.

HOROSCOP 31 IANUARIE - Peşti

Duelurile de dragoste şi din dragoste sunt susceptibile să ajungă la un punct culminant critic, Peşti, şi vei descoperi că persoana care te provoacă are la dispoziţie destul de mult praf de puşcă. Cele mai bune atuuri ale tale sunt abilităţile tale de a comunica şi de a vedea ambele părţi ale unei probleme. Cheia este să nu te implici prea emoţional, deşi este mult mai uşor de spus decât de făcut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici