HOROSCOP Miercuri, 4 ianuarie – Aceste zodii sunt puse pe fapte mari. Nu le opreşte nimic din a-şi atinge obiectivele

Venus din Vărsător aderă azi la un sextil armonios cu Jupiter din Berbec, astfel că zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) şi cele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) nu duc lipsă azi de inspiraţie şi spirit de iniţiativă.

37981 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 4 ianuarie – Aceste zodii sunt puse pe fapte mari. Nu le opreşte nimic din a-şi atinge obiectivele

HOROSCOP 4 ianuarie 2023

HOROSCOP 4 IANUARIE - Berbec

În această perioadă, eşti implicat(ă) în tot felul de proiecte care ţi se potrivesc de minune şi care te animă foarte mult. Te regăseşti cu totul în idealurile pentru care lupţi şi care te-au inspirat să legi anumite relaţii de prietenie sau de muncă. Luna traversează şi ea casa comunicării din horoscopul tău general, semn că ar putea apărea situaţii în care vorbeşti de planurile tale, poate chiar în cadrul unor şedinţe de creaţie sau în contextul unor negocieri care te-ar putea ajuta să materializezi cel puţin o parte din viziunile pe care le ai în această perioadă foarte fructuoasă.

HOROSCOP 4 IANUARIE - Taur

S-ar putea ca astăzi să ai multe responsabilităţi în plan profesional şi/ sau comunitar, dar vestea bună este că astrele îţi conferă forţa necesară pentru a te ridica la nivelul exigenţelor. S-ar putea să te surprindă chiar şi pe tine faptul că reuşeşti să ţii totul sub control, să faci faţă tuturor presiunilor care planează asupra ta în această perioadă. O parte din motivaţia pe care o ai se trage de la tranzitul Lunii prin casa banilor din horoscopul tău solar, care vorbeşte despre faptul că răsplata cuvenită nu va întârzia să apară. Aşadar, se anunţă rost de profituri curând.

HOROSCOP 4 IANUARIE - Gemeni

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se ocupă azi de proiectele lor. Poate că ai de-a face cu unele chestiuni birocratice care le privesc sau poate că primeşti sfaturi importante din partea unei persoane din străinătate şi/ sau dintr-o altă cultură ori de la un prieten apropiat. În orice caz, cert este că ai parte de unele revelaţii care te ajută să înţelegi unele lucruri mai bine. Tranzitul Lunii prin semnul naşterii tale te ajută şi el, căci îţi conferă încrederea de sine şi deschiderea de care ai nevoie pentru a-ţi urma visurile şi a le transforma-n realitate.

HOROSCOP 4 IANUARIE - Rac

Ai toate premisele astăzi pentru a pune în aplicare tot ceea ce ţi-ai propus să realizezi în plan profesional. Nu îţi lipsesc nici determinarea, nici asertivitatea necesare pentru a face faţă provocărilor care se ivesc odată cu sarcinile care ţi-au fost delegate sau care apar atunci când ai de-a face cu anumite persoane mai dificile la serviciu. Luna din casa subconştientului din astrograma ta generală te ajută să citeşti printre rânduri, să îţi dai seama de unele lucruri care sunt ţinute secrete sau care pur şi simplu nu sunt rostite. Ştii exact ce şi când să spui cel mai bine.

HOROSCOP 4 IANUARIE - Leu

Astăzi nu ai nevoie de prea multe eforturi pentru a ajunge la un consens cu interlocutorii tăi, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mai apropiaţi colegi de muncă, clienţi sau colaboratori. Vă conectaţi cu destul de multă uşurinţă pe aceeaşi lungime de undă şi se vede că vă animă obiective similare. Ajută şi faptul că Luna se plimbă azi prin casa proiectelor din astrograma ta solară, ceea ce te ajută să te concentrezi pe bine comun, pe ceea ce te aduce mai aproape de cei dragi ai tăi, dar şi de persoanele cu care colaborezi îndeaproape.

HOROSCOP 4 IANUARIE - Fecioară

În cazul în care ai astăzi mult de muncă, nu trebuie să îţi faci deloc grijă că nu vei face faţă provocărilor. Astrele te ajută să îţi găseşti resurse pe care nu le credeai existente, să faci faţă unor provocări greu de depăşit pentru alte persoane. În plus, Luna traversează astăzi casa muncii şi a statutului social din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să îţi faci cunoscute contribuţiile şi să te promovezi mai bine pe plan profesional. Aşadar, s-ar putea ca superiorii să observe mai repede decât te-ai aşteptat că ai dat dovadă de profesionalism şi multă dedicare.

HOROSCOP 4 IANUARIE - Balanţă

Se anunţă o zi perfectă pentru a petrece mai mult timp alături de partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În cazul în care eşti la început de relaţie cu cineva sau pur şi simplu îţi place o anumită persoană, această zi este una ideală pentru a-ţi da întâlniri. S-ar putea ca lucrurile să meargă mai bine decât te-ai aşteptat, mai cu seamă că Luna tranzitează casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar. Cu alte cuvinte, astrele garantează că veţi fi pe aceeaşi lungime de undă şi că vă veţi bucura la maximum de timpul pe care-l petreceţi împreună.

HOROSCOP 4 IANUARIE - Scorpion

În cazul în care desfăşori lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare, s-ar putea ca astăzi să faci mai multe progrese decât te-ai fi aşteptat. De asemenea, sunt favorizate astăzi sarcinile domestice, astfel că dacă ai rămas restant(ă) cu câteva dintre ele, s-ar putea să îţi fie destul de uşor să recuperezi. Luna se mişcă şi ea printr-o importantă casă a relaţiilor din astrograma ta generală, astfel că dacă ai nevoie de ajutor, s-ar putea să îţi fie destul de uşor să îl găseşti la o persoană dragă, poate chiar la partenerul de viaţă. Aşadar, nu-ţi face niciun fel de griji.

HOROSCOP 4 IANUARIE - Săgetător

Te numeri şi tu printre nativii(ele) care vor avea astăzi parte de momente plăcute dacă vor alege să îşi petreacă cel puţin o parte din zi cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. În plus, dacă ai o afacere de suflet sau activezi într-un domeniu de activitate artistică, vei constata că ai mai multă inspiraţie decât de obicei, că vorbeşti mai mult despre ceea ce faci, că-ţi este mai uşor să preiei iniţiativa. Luna tranzitează şi ea casa relaţiilor din astrograma ta solară, ceea ce vine să întărească faptul că vei avea parte de bună dispoziţie alături de cei dragi.

HOROSCOP 4 IANUARIE - Capricorn

Se arată o zi numai bună pentru mici investiţii pe lângă casă. În cazul în care vrei să uşurezi unele treburi casnice, astăzi este ziua cea mai bună în care să cercetezi piaţa pentru acel obiect electrocasnic, de exemplu, care te-ar putea ajuta din acest punct de vedere. S-ar putea să fie şi cei dragi dispuşi să te ajute cu nişte bani, în cazul în care nu îţi ajung. Luna se mişcă prin casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce îţi permite să ajungi la zi cu treburile casnice şi să îţi dai seama cum să le eficientizezi complet.

HOROSCOP 4 IANUARIE - Vărsător

Comunicarea este punctul tău forte astăzi, în sensul în care ştii ce şi când să spui pentru a obţine reacţia pe care o doreşti din partea interlocutorilor tăi. În plus, ajută faptul că te simţi bine în pielea ta, că ai încredere în forţele proprii şi eşti asertiv(ă). Luna se mişcă şi ea prin casa pasiunilor şi a iubirii din horoscopul tău solar, ceea ce te ajută să te faci uşor plăcut(ă) indiferent de contextul în social în care te afli. De asemenea, îi atragi uşor pe ceilalţi prin felul în care vorbeşti despre lucrurile la care ţii de fapt.

HOROSCOP 4 IANUARIE - Peşti

Este posibil să faci astăzi unele economii la care nu te-ai fi aşteptat. Sau poate că găseşti o ofertă pe care nu ai luat-o în calcul, ceea ce îţi permite să cumperi mai multe lucruri din cele de care ai nevoie în această perioadă. În plus, Luna tranzitează casa familiei din astrograma ta generală, iar toate aceste evenimente pozitive de azi din planul financiar pot avea o influenţă bună şi asupra atmosferei de acasă. Cei dragi văd că eşti prevăzător(oare), că nu te laşi mânat(ă) de primul impuls, lucru care este de apreciat şi care nu trece prea uşor neobservat.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici