HOROSCOP Miercuri, 7 septembrie. Eveniment astral rar astăzi. Trei zodii obţin fix ceea ce îşi doresc cu efort minim

Luna intră azi în semnul Vărsătorului, iar împreună cu Mercur din Balanţă şi Marte din Gemeni, formează o Mare Piramidă pe semne de Aer. Această configuraţie planetară ajută aceste zodii să obţină tot ceea ce şi-au propus pentru această zi.

13229 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 7 septembrie. Eveniment astral rar astăzi. Trei zodii obţin fix ceea ce îşi doresc cu efort minim

HOROSCOP Miercuri, 7 septembrie. Eveniment astral rar astăzi. Trei zodii obţin fix ceea ce îşi doresc cu efort minim

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE - Berbec

Luna intră azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, semn că atenţia ta este atrasă în direcţia proiectelor în care eşti implicat(ă) şi/ sau a celor pe care le coordonezi. De asemenea, este un moment bun din săptămână în care să petreci timp cu prietenii, mai ales dacă eşti în căutarea unei păreri sincere cu privire la ceea ce vrei să faci pe mai departe în carieră sau într-un domeniu anume de viaţă personală. Vei primi sfaturi valoroase din partea lor, care te vor ajuta să-ţi setezi o direcţie mai clară pe viitor.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE - Taur

Luna poposeşte astăzi în casa carierei din horoscopul tău solar, astfel că te preocupă astăzi mai mult decât în restul săptămânii sectorul profesional, felul în care eşti perceput(ă) la locul de muncă şi în care performezi în privinţa unor sarcini de serviciu cu miză mare. Vestea bună este că dai dovadă de un randament relativ ridicat şi faci o treabă bună pentru care eşti remarcat(ă) destul de rapid. Ba mai mult, s-ar putea ca, prin intermediul performanţelor de astăzi, să te poziţionezi cu un pas mai aproape de un proiect foarte interesant, care îţi poate aduce unele venituri în plus.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE - Gemeni

Luna ajunge azi în casa filozofiei de viaţă, a cursurilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, ceea ce anunţă o zi bună în care să susţii examene, deplasări pe distanţe mari, dar şi să te ocupi de chestiuni briocratice. Ajută foarte mult faptul că ai o viziune clară asupra multor lucruri care se întâmplă acum în viaţa ta, întrucât ştii de unde să apuci lucrurile şi cu cine să te consulţi pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus. Aşadar, indiferent de ceea ce ţi-ai propus pentru astăzi, rezultatele nu vor întârzia să apară şi te vor mulţumi pe deplin.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE - Rac

Luna progresează astăzi în casa relaţiilor şi a banilor, ceea ce atrage atenţia asupra modului în care relaţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi, mai ales în ceea ce priveşte finanţele sau investiţiile pe care le faceţi din fonduri comune. În principiu, te bucuri de echilibru în raportul de forţe cu aceste persoane şi nu îţi este greu să ajungi la un consens cu ele în privinţa modului în care vă veţi gospodări banii în perioada care urmează. Pe de altă parte, pot apărea şi tensiuni, dar nu par a fi prea mari sau de durată.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE - Leu

Luna intră azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, astfel că ziua de astăzi este una propice comunicării cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Din câte se pare, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în multe privinţe, mai ales când este vorba de planurile de viitor pe care le aveţi împreună sau proiectele pe care le derulaţi ori pe care le veţi implementa în perioada care urmează. Ajungeţi la o viziune unitară despre ceea ce vă doriţi cu ele, iar primele progrese ar putea apărea cândva repede, chiar pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE - Fecioară

Luna poposeşte astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, semn că astrele îţi oferă energia de care ai nevoie pentru a da dovadă de un randament destul de ridicat pe plan profesional. Aşadar, te numeri printre nativii(ele) care se disting astăzi la locul de muncă şi care reuşesc să se ţină de agenda de activităţi pe care o au pe rol. Nu este exclus să te intersectezi şi cu o oportunitate de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica unele economii prin intermediul investiţiilor, astfel că este important să profiţi de ele imediat ce apar.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE - Balanţă

Luna îşi face azi intrarea în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, astfel că se recomandă să petreci mai mult timp cu cei dragi atunci când programul îţi permite. În plus, te bucuri de un plus de creativitate şi inspiraţie, care îţi vin de folos nu doar în contextul vieţii personale, ci şi la locul de muncă. Aşadar, ţi se potrivesc astăzi activităţile în care ai mână liberă să experimentezi cu tehnici şi abordări noi. S-ar putea să te plictisească şi să nu dai dovadă de un randament similar în cazul sarcinilor care implică să urmezi protocoale.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE - Scorpion

Luna ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău solar, astfel că timpul cu familia este una din priorităţile tale de astăzi. De asemenea, este un moment bun din săptămână în care să te ocupi de chestiuni organizatorice prin gospodărie, dar şi de probleme presante pe care le-ai amânat în trecut din cauza locului de muncă. Vei reuşi să ajungi la liman în ceea ce le priveşte şi să faci unele progrese importante în ceea ce priveşte pregătirile pentru weekend. În plus, dacă ai nevoie de ajutor, vei vedea că cei dragi sunt mai mult decât dispuşi să ţi-l ofere.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE - Săgetător

Luna poposeşte azi în casa comunicării din astrograma ta generală, astfel că te bucuri astăzi de o potenţare a abilităţilor tale de socializare şi interacţiune cu cei din jurul tău. Aşadar, nu ai motive să-ţi faci griji dacă se desfăşoară negocieri în plan profesional sau ai de discutat chestiuni complicate cu cineva din familie. Ştii exact ce şi când să spui pentru a obţine reacţia pe care ţi-o doreşti din partea celor de lângă tine. De asemenea, faci astăzi progrese în cadrul unor proiecte de care te ocupi, iar în acest sens, sfatul celor din jur are un rol important.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE - Capricorn

Luna ajunge astăzi în casa banilor din astrograma ta solară, astfel că te preocupă astăzi destul de mult finanţele. Prin intermediul aspectelor astrale de astăzi, este posibil să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a face unele investiţii prin intermediul economiilor pe care le-ai realizat în ultima vreme. Ar putea fi vorba de unele proiecte suplimentare la serviciu sau de activităţi profesionale în domeniul tău de activitate sau în sectoare cu care cochetezi doar din când în când. În orice caz, se vede că faci progrese reale în a-ţi consolida situaţia materială dobândită pân-acum.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE - Vărsător

Luna intră azi în semnul naşterii tale, motiv pentru care te bucuri astăzi de un plus de energie şi încredere în forţele proprii. În plus, ai o viziune realistă asupra lucrurilor care se întâmplă acum în viaţa ta, iar acest lucru te ajută să găseşti mai uşor soluţii la problemele cu care te confrunţi, dar şi să identifici oportunităţi de îndată ce ele apar. Pentru că eşti o prezenţă calmă şi stăpână pe orice situaţie care apare, reuşeşti să laşi o impresie bună tuturor celor cu care intri în contact, atât în viaţa personală, cât şi la locul de muncă.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE - Peşti

Luna îşi face azi apariţia în casa subconştientului din horoscopul tău general, astfel că eşti mai bine concentat(ă) la vocea ta interioară, la mesajele pe care ţi le trimite subconştientul. În felul acesta, îţi este mai uşor să eviţi situaţii care pot evolua într-o direcţie nu tocmai bună, dar şi să prinzi din zbor oportunităţi care te-ar putea avantaja în plan profesional şi/ sau personal. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă la timpul pe care îl petreci în compania persoanelor care nu sunt tocmai pozitive şi care au tendinţa de a-ţi irosi timpul şi energie fără niciun rost.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici