HOROSCOP Miercuri, 8 februarie. O zi a surprizelor pentru trei zodii. Nu se aşteptau ca lucrurile să iasă astfel

Luna din Fecioară face azi un trigon armonios cu Uranus din Taur, astfel că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte azi de surprize mari.

41673 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 8 februarie. O zi a surprizelor pentru trei zodii. Nu se aşteptau ca lucrurile să iasă astfel

HOROSCOP 8 Februarie - Berbec

Se prefigurează la orizont o zi în care te-ai putea întâlni cu unele oportunităţi de a realiza profituri pe lângă salariu. Ar putea fi vorba, de exemplu, de nişte oportunităţi profesionale într-un sector de activitate cu care cochetezi doar din când în când sau în cel principal, dar în afara locului tău de muncă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de şansa de a economisi ceva, de a evita unele investiţii prea mari. Oricare este situaţia, cert este că lucrurile încep să meargă bine pentru tine pe plan profesional, dar mai ales la nivelul finanţelor tale.

HOROSCOP 8 Februarie - Taur

Te bucuri astăzi de o dispoziţie foarte bună, în sensul în care se vede din interacţiunile cu ceilalţi că eşti într-o stare de spirit la înălţime. Îţi face bine faptul că primeşti atenţie din partea celor din jur şi că eşti în relaţii bune cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. În cazul în care eşti single, aceasta este o zi bună în care să ieşi şi să fii văzut(ă). Iar dacă îţi place cineva anume, acesta este momentul cel mai bun în care să îţi faci curaj să îl/o abordezi. S-ar putea ca interesul să fie unul reciproc.

HOROSCOP 8 Februarie - Gemeni

Îţi face bine azi timpul pe care îl petreci alături de cei dragi, în sânul familiei. Te simţi înţeles(asă) şi protejat(ă), iar liniştea de care te bucuri acolo te ajută să îţi aduni gândurile şi să ţi le pui în ordine. În cazul în care aţi trecut printr-o perioadă de tensiune, lucrurile vor începe să revină uşor-uşor la normal de azi înainte. Aşadar, nu trebuie să îţi faci prea multe griji în cazul în care au avut recent schimburi de replici aprinse. Sunteţi cu toţii dispuşi să lăsaţi de la voi şi să abordaţi altfel situaţiile similare în viitorul apropiat.

HOROSCOP 8 Februarie - Rac

Comunici bine astăzi cu cei din jur, iar acest lucru se vede mai ales la nivelul discuţiilor pe care le porţi cu prietenii. Ele au rolul de a te provoca să-ţi urmezi visurile, de a-ţi stimula încrederea în viitor. În cazul în care eşti implicat(ă) într-un proiect de grup, vei constata astăzi că poţi face progrese destul de mari în ceea ce priveşte activităţile care implică să colaborezi cu ceilalţi. Cu alte cuvinte, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în legătură cu multe lucruri şi nu va dura prea mult până când vor apărea şi promele rezultate în acest sens.

HOROSCOP 8 Februarie - Leu

Astrele se aliniază astăzi de aşa manieră încât să vezi cu mai multă uşurinţă decât de obicei cum stau lucrurile de fapt în viaţa ta. Ai o viziune foarte clară asupra evenimentelor şi persoanelor asupra cărora trebuie să te concentrezi în această perioadă, iar acest lucru te ajută să vezi anumite lucruri din perspectiva lor, să îţi formezi o idee corectă în ceea ce priveşte cea mai bună abordare în ceea ce le priveşte. De asemenea, se anunţă o zi favorabilă pentru nativii(ele) care intenţionează să se ocupe de chestiuni birocratice care implică destul de multă concentrare şi rigurozitate mentală.

HOROSCOP 8 Februarie - Fecioară

Aspectele astrale de azi te ajută să auzi mai uşor mesajele care vin din partea subconştientului tău. S-ar putea ca unele persoane sau evenimente să pară ceea ce nu sunt, astfel că este important să ai mare grijă la ceea ce îţi transmite intuiţia. Încearcă să ţii cont de primul instinct, căci s-ar putea să nu treacă prea multă vreme până îţi dai seama că a avut dreptate. Aşadar, lecţia pentru tine astăzi este aceea de a avea mai multă încredere în tine şi în ceea ce simţi. Raţiunea s-ar putea să îşi dea seama de unele lucruri mai târziu.

HOROSCOP 8 Februarie - Balanţă

Se prefigurează o zi excelentă la orizont pentru nativii(ele) care sunt implicaţi(te) în proiecte cu alte persoane în această perioadă. Comunicarea este principalul lor atuu şi, mai mult decât atât, se bucură de un scop comun cu ceilalţi, care vă ajută pe toţi să ajungeţi la un punct de vedere comun în legătură cu ceea ce trebuie făcut pentru a-l atinge. Aşadar, este de aşteptat ca, până la finalul acestei zile, să faceţi progrese destul de mari în ceea ce priveşte activităţile de care vă ocupaţi în această perioadă. Sunteţi foarte aproape de îndeplinirea unui obiectiv cum extrem de important.

HOROSCOP 8 Februarie - Scorpion

S-ar putea ca această zi să fie una din cele mai productive de săptămâna această pentru tine. Astrele aşază lucrurile în aşa manieră încât să se potrivească socotelii pe care ţi-ai făcut-o de acasă. În plus, dai dovadă de un nivel ridicat de randament, iar acest lucru te ajută să faci faţă până şi celor mai dificile sarcini de serviciu. Aşadar, se prefigurează o zi destul de plină la orizont, dar te bucuri de toate atuurile de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârşit tot ce ţi-ai propus şi pentru a lăsa o impresie bună superiorilor şi colegilor.

HOROSCOP 8 Februarie - Săgetător

Astăzi te numeri printre nativii(ele) care nu duc deloc lipsă de bună dispoziţie. Emani în jurul tău o energie pozitivă pe care o percepe toată lumea, dar mai ales partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În cazul în care eşti single, s-ar putea ca cineva să se simtă atras(ă) tocmai de această vibraţie pe care o ai. În alte cazuri, s-ar putea ca aspectele astrale de astăzi să se facă simţite la serviciu prin soluţiile originale pe care le aplici la problemele cu care te întâlneşti pe acest plan. Aşadar, s-ar putea ca energiile astrelor să se manifeste diferit.

HOROSCOP 8 Februarie - Capricorn

Ai parte de o zi liniştită în familie, cu toate că au existat şi turbulenţe între tine şi cei dragi în ultima vreme. Ba chiar s-ar putea ca de azi începând să se schimbe în bine lucrurile pentru voi, să vezi o ameliorare importantă în ceea ce priveşte modul în care te înţelegi cu cei dragi. În cazul în care te afli în poziţia de a clarifica probleme legate de o moştenire sau de un împrumut care trebuie sau a fost acordat cuiva drag, s-ar părea că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei dragi de lângă tine azi.

HOROSCOP 8 Februarie - Vărsător

Comunicarea este principalul tău atuu astăzi pentru că reuşeşti să îi apropii pe cei de lângă tine prin cimplul fel în care vorbeşti. De asemenea, ajută faptul că ai obiective comune cu cei de lângă tine, că aveţi toate motivele pentru a gestiona mai bine situaţiile conflictuale. În cazul în care există subiecte de discuţie pe care le-ai evitat o vreme destul de îndelungată, acum ar fi momentul să te deschizi în privinţa lor. Nu este cazul să îţi faci griji că ţi-ar putea sta în cale orgoliul în ceea ce priveşte descoperirea unei soluţii care să-i avantajeze pe toţi.

HOROSCOP 8 Februarie - Peşti

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) în viaţa cărora lucrurile încep să se aşeze aşa cum trebuie. Ai făcut destul de multe eforturi în acest sens în ultima vreme, iar rezultatele încep să se vadă abia de pe acum. Poate că unele lucruri nu vor sta chiar cum ţi-ai dorit, dar ai norocul de a fi o persoană adaptabilă, care reuşeşte să vadă dincolo de aceste mici impedimente. Eşti foarte aproape de a atinge un obiectiv foarte important, astfel că trebuie să te concentrezi să mergi drept, fără să te abaţi de pe această traiectorie pe care te-ai încadrat.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici