HOROSCOP Sâmbătă, 13 Mai. Luna intră în Peşti, iar trei zodii au o zi productivă. Vezi ce-ţi rezervă astrele

  • Luna intră azi în semnul Peştilor, încurajându-ne să ne conectăm cu intuiţiile noastre şi să ne explorăm imaginaţia.
  • S-ar putea să nu fie cea mai romantică atmosferă, dar este totuşi una productivă pentru a discuta chestiuni serioase.
  • Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) simt influenţa pozitivă a astrelor şi se încarcă de bună dispoziţie.
26308 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 13 Mai. Luna intră în Peşti, iar trei zodii au o zi productivă. Vezi ce-ţi rezervă astrele

HOROSCOP 13 Mai - Berbec

Se întrevede o zi numai bună de petrecut în compania celor dragi sau dacă simţi nevoia, poţi să ţi-o dedici ţie, odihnei şi relaxării după o săptămână destul de complicată. În orice caz, se arată o sâmbătă liniştită pentru tine, fără evenimente ieşite din comun. Iar uneori ştii că ai nevoie de o zi predictibilă, poate chiar plictisitoare pe alocuri, pentru a-ţi reîncărca bateriile suficient pentru angajamentele pe care le ai pentru zilele care urmează.

HOROSCOP 13 Mai - Taur

Se arată o zi numai bună să te vezi cu prietenii, chiar şi într-un cadru restrâns. Îţi cade bine să te întâlneşti cu ai cu atât mai mai mult cu cât, cu unii dintre ei, nu ai menţinut o legătură prea stabilă în ultima perioadă. Iată aşadar oportunitatea perfectă să te revanşezi şi să profitaţi de vremea de afară. Eşti într-o dispoziţie perfectă pentru o şuetă la cafea sau o plimbare în natură, prin parc.

HOROSCOP 13 Mai - Gemeni

Dacă lucrezi astăzi, fie că programul prevede acest lucru sau ai de terminat ceva urgent peste weekend, randamentul de care dai dovadă s-ar putea să te surprindă până şi pe tine. Pe lângă bonusul cu care s-ar putea să te alegi la salariu, fii sigur(ă) că şi superiorii vor vedea cu ochi buni ceea ce faci şi dărurirea de care ai dovadă. Eşti mai aproape decât crezi de un obiectiv important în viaţa ta profesională.

HOROSCOP 13 Mai - Rac

Eşti într-o dispoziţie bună astăzi şi se vede mai ales din felul în care te gândeşti şi îţi exprimi punctele de vedere. Pentru alţi(te) nativi(e) ai(le) semnului, această zi s-ar putea să vină la pachet şi cu o ieşire undeva departe de agitaţia din oraş, la munte, la ţară, în natură în general. În orice caz, te simţi bine în pielea ta, iar acest lucru te ajută să comunici eficient cu cei dragi din familie.

HOROSCOP 13 Mai - Leu

Aceasta s-ar părea că este una din acele zile pe care ar fi bine să ţi-o dedici propriei bunăstări mentale şi emoţionale. Gândeşte-te la nevoile şi la dorinţele tale, la cele care ţi-au fost satisfăcute în ultima perioadă şi la ceea ce-ţi lipseşte momentan. Trebuie să fii în echilibru cu tine însuţi(ăţi) pentru ca relaţiile cu ceilalţi să se bazeze pe reciprocitate, pe o conştientizare a lucrurilor cu care eşti dator(oare) şi ţi se datorează.

HOROSCOP 13 Mai - Fecioară

Ai nevoie astăzi să petreci mai mult timp atât cu partenerul de viaţă, cât şi cu prietenii, cu membrii anturajului tău. Poate că nu te simţi tocmai bine să ieşi în grup mare, dar în aer liber şi cu respectarea măsurilor de siguranţă, vei reuşi să îţi iei porţia de socializare la care tânjeai atât de mult. Discuţiile cu apropiaţii nu numai că te inspiră, dar te şi ajută să te rupi puţin de griji.

HOROSCOP 13 Mai - Balanţă

În cazul în care te numeri printre cei(le) care lucrează astăzi, măcar astrele au o veste bună pentru tine: productivitatea ta este la cote ridicate, ceea ce ar trebui să te scutească de un început de săptămână în forţă de luni încolo. Cu alte cuvinte, te degrevezi de nişte sarcini care ar fi făcut din agenda ta una prea aglomerată. Beneficiile vor apărea şi ele, dar va trebui să mai aştepţi o perioadă până atunci.

HOROSCOP 13 Mai - Scorpion

Dacă nu ţi-ai făcut planuri pe astăzi, află că astrele recomandă ieşirile în natură, undeva la ţară sau chiar la munte în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. În cazul în care bugetul nu permite o evadare din oraş, plimbările în parc, la aer liber, vă vor prinde tuturora la fel de bine, poate chiar mai bine decât rutina voastră de sâmbătă. Aşadar, încearcă să le propui ceva ieşit din obişnuinţa voastră.

HOROSCOP 13 Mai - Săgetător

S-ar părea că ai ieşit la liman în raport cu nişte probleme de familie care durau de destul de multă vreme. Frământările şi tensiunile te-au extenuat destul de tare, dar se vede că eşti pregătit(ă) să le ştergi cu buretele şi să te bucuri de noile bazele pe care relaţia cu apropiaţii s-a mutat. Nimeni nu este perfect şi nu există familie ideală, iar tu ai înţeles acest lucru şi cât de mult contează compromisul.

HOROSCOP 13 Mai - Capricorn

Este o zi bună în care să îţi faci timp să comunici cu persoana iubită. Nu ne referim aici la discuţii de suprafaţă, care doar acoperă liniştea şi nimic mai mult, ci la conversaţiile care ating puncte importante pe agenda comună, care leagă şi dezleagă, ce rezolvă probleme persistente, cărora nu li s-a găsit o rezolvare până acum. Iată aşadar un moment bun să îţi deschizi inima în faţa partenerului şi să-l încurajezi la dialog.

HOROSCOP 13 Mai - Vărsător

Dacă lucrezi astăzi pentru că programul îţi solicită acest lucru, s-ar putea să primeşti un bonus la salariu pentru că activezi în weekend. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, de proiecte extraporfesionale pe care le derulează în acelaşi domeniu de activitate sau într-altul mai mult sau mai puţin conex. În orice caz, nu pari să stai rău cu banii, cu toate că e loc mereu de mai bine.

HOROSCOP 13 Mai - Peşti

Eşti într-o dispoziţie relativ bună şi încerci să profiţi la maximum de timpul liber de care dispui astăzi pentru a-l petrece cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii ori făcând activităţile care îţi plac. Starea ta de spirit îi molipseşte în bine pe cei dragi, care simt că primesc un adevărat impuls de energie din preaplinul tău. Aşadar, te numeri printre acei(le) nativi(e) ai(le) Zodiacului care sunt pur şi simplu răsfăţaţi(te) de astre azi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici