HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 16 SEPTEMBRIE. Berbecul supără gazda, Fecioara caută un obiect pierdut. Îngrijorare de bani la Peşti

Horoscopul zilei de sâmbătă, 16 septembrie, potrivit site-ului horoscope.com.

15301 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 16 SEPTEMBRIE. Berbecul supără gazda, Fecioara caută un obiect pierdut. Îngrijorare de bani la Peşti

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 16 SEPTEMBRIE. Berbecul supără gazda, Fecioara caută un obiect pierdut. Îngrijorare de bani la Peşti

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE - Berbec

S-ar putea să găseşti că este necesar să refuzi astăzi o invitaţie la un eveniment social. Gazda poate părea, dintr-un anumit motiv, ofensată. Prietenul tău este probabil suprasolicitat şi stresat, predispus să reacţioneze exagerat la aproape orice situaţie. Relaxează-te un pic. Explică-i lucruri prietenului tău şi apoi propune-i să te întâlneşti cu altă ocazie. Asta e tot ce poţi face acum.

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE - Taur

Te-ai plimbat mult în ultima vreme? Dacă da, te-ar putea durea picioarele. Acest lucru poate afecta în mod considerabil nivelul de energie, ca să nu mai vorbim de capacitatea de a lucra. Concentraţi-vă pe sarcinile de rutină care necesită puţină gândire şi care pot fi făcute stând jos. Stai departe de orice ceartă! Relaxează-te într-o baie fierbinte în seara asta.

HOROSCOP 16 SEPTMEBRIE - Gemeni

Un eveniment ar putea găsi un partener de dragoste actual sau potenţial acordând multă atenţie celorlalţi. S-ar putea să te simţi neglijat şi neiubit, ca şi cum prietenul tău ar face asta special pentru a te răni. Probabil că nu este cazul. Partenerul tău încearcă doar să fie sociabil şi nu îşi dă seama că te supără. Fă nişte gesturi tandre. Prietenul tău s-ar putea să aibă aceeaşi reacţie ca tine şi să vină în fugă!

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE - Rac

Eşti prins în cursa de a încerca să ai mai mulţi bani şi siguranţă, în ideea că, în cele din urmă, vei câştiga libertatea de a face ceea ce te face fericit? Factorul de fericire funcţionează de fapt invers. Mai întâi trebuie să fii cine eşti şi apoi să faci acţiunile necesare, pentru a avea ceea ce îţi doreşti cu adevărat.

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE - Leu

Un apel supărat de la cineva care locuieşte departe s-ar putea să te prindă nepregătit. În mintea ta, persoana nu are niciun motiv să fie supărată. Spune cât poţi de calm că veţi lua legătura mâine, abia apoi îi închizi. Dă-i acestei persoane timp să se calmeze, înainte de a încerca să îndrepte lucrurile.

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE - Fecioară

S-ar putea să petreci mult timp căutând un obiect pierdut. El poate avea doar valoare sentimentală. Totuşi, este important pentru tine să-l găseşti. Nu este o zi bună pentru a căuta. Sunteţi într-o stare destul de înnebunită şi aţi putea să vă uitaţi la obiect, fără să îl vedeţi. Aşteaptă până mâine. Ceea ce cauţi este probabil în apropiere şi doar ascuns, într-un fel.

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE - Balanţă

O ceartă minoră sau o despărţire ar putea avea loc cu un partener de dragoste, probabil pentru ceva care pare banal. Faceţi un antrenament sau o plimbare rapidă, pentru a vă limpezi capul, pentru a activa endorfinele şi pentru a vedea situaţia mai obiectiv. 

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE - Scorpion

Prea mult stres cauzat de suprasolicitare ar putea să-ţi dea nervii peste cap. Când cineva face o remarcă neplăcută, s-ar putea să vedeţi insulte acolo unde nu este cu intenţie. Nu fi atât de nervos încât să-ţi imaginezi trădători în spatele fiecărei uşi. Lucrează singur dacă poţi şi fă o plimbare pentru a-ţi limpezi capul. Acest lucru te-ar putea pune într-o stare de spirit mai bună şi un spaţiu mai relaxat.

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE - Săgetător

Pot izbucni certuri între membrii grupului tău. S-ar putea să vă întrebaţi care este marea problemă, deoarece motivele de ceartă par destul de prosteşti. Se pare că este important pentru ei! Dacă vă simţiţi în stare, scoateţi-vă prietenii din haosul lor emoţional şi priviţi subiectul mai obiectiv. S-ar putea să nu-i liniştească, dar măcar ai fi făcut ceva!

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE - Capricorn

Cineva poate sări peste responsabilităţi astăzi, ceea ce face ca sarcini suplimentare să revină tuturor celorlalţi, inclusiv ţie. Acest lucru ar putea stârni puţină furie şi resentimente şi cu siguranţă va provoca mai mult stres. Delegaţi sarcini, dacă puteţi. Pune-le pe ale tale în ordinea de urgenţă şi apoi ia-le pe rând, încet şi cu grijă. Dacă cei mai puţin importanţi trebuie să aştepte până mâine, aşa să fie!

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE - Vărsător

Dacă intenţionaţi să plecaţi într-o călătorie în curând, faceţi o listă cu ceea ce trebuie să executaţi în prealabil şi bifaţi fiecare sarcină, pe măsură ce o finalizaţi. Altfel, s-ar putea să intri în panică în ultimul moment, pentru că ai uitat ceva important. Rămâi calm, chiar dacă pare imposibil. Este mai puţin probabil să uiţi ceva, dacă rămâi concentrat.

HOROSCOP 16 SEPTEBRIE - Peşti

S-ar putea să fi fost îngrijorat de bani, în ultima vreme. Astăzi, un membru al familiei ar putea face o cheltuială pe care o consideraţi inutilă şi iresponsabilă. Înainte să te enervezi, ştii că totul poate să nu fie aşa cum pare! Dacă te uiţi la situaţie în mod obiectiv, s-ar putea să vezi că nu eşti într-o criză financiară grea şi că cheltuielile nu au scos atât de multe parle din cuferele familiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici