HOROSCOP Sâmbătă, 2 iulie – O zi relativ bună, care se termină prost. O zodie încasează cea mai mare dezamăgire

Mercur din Gemeni îi lansează azi un trigon armonios lui Saturn retrograd din Vărsător, iar Luna din Leu face un careu tensionat la Uranus din Taur. În prima parte a zilei, zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) se confruntă cu unele probleme de comunicare pe care le gestionează relativ bine, doar că pentru Vărsători şi celelalte semne Fixe (Taur, Leu, Scorpion) există riscul să apară unele surprize neplăcute.

31073 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 2 iulie – O zi relativ bună, care se termină prost. O zodie încasează cea mai mare dezamăgire

HOROSCOP Sâmbătă, 2 iulie – O zi relativ bună, care se termină prost. O zodie încasează cea mai mare dezamăgire

Berbec
Te bucuri astăzi de momente frumoase astăzi alături de prieteni, dar planurile pe care vi le-aţi făcut împreună s-ar putea să te coste destul de scump. Mai exact, s-ar putea să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus cu ele, lucru care i-ar putea pune pe unii(ele) din nativii(ele) acestui semn în situaţia de a refuza să participe la activităţi de grup. Aşadar, trebuie să ai grijă cum gestionezi situaţia, să nu se ajungă la conflicte.

Taur

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) norocoşi(oase) care se întâlnesc la final de săptămână cu oportunităţi financiare. Pe de altă parte, în familie, lucrurile nu par să meargă prea bine. Ceva din comportamentul tău s-ar putea să îi deranjeze pe cei dragi sau invers. Aşadar, este foarte important să ai grijă cum gestionezi momentele de tensiune, atfel încât să nu se ajungă prea departe. Altfel, tot weekend-ul va avea de suferit foarte mult.

Gemeni

Eşti într-o stare bună de spirit la începutul acestei zile, care pare să se ridice imediat la aşteptările tale pentru azi. Este posibil însă ca atmosfera să se schimbe în jurul după-amiezii, atunci când s-ar putea să primeşti unele veşti nu prea bune, anumite zvonuri care te pun pe gânduri. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi momentele de tensiune. În caz contrar, dispoziţia ta ar putea avea mult de suferit până spre seară.

Rac

Stai bine cu intuiţia astăzi, dar s-ar putea ca unele lucruri să îţi scape totuşi. Ceva din comportamentul prietenilor ar trebui să îţi tragă un semnal de alarmă, dar s-ar putea să îţi dai seama prea târziu că se întâmplă ceva. De la unele lucruri, ar fi indicat să nu faci rabat, mai ales dacă sunt importante pentru tine. În caz contrar, s-ar putea să regreţi că ai ajuns să faci compromisuri mult prea mari.

Leu

Comunici bine cu cei din jur şi s-ar putea să primeşti chiar unele veşti foarte bune din partea lor, dar starea ta de spirit s-ar putea să aibă de suferit. Ai avut parte de o săptămână destul de grea, iar efectele să văd, astfel că trebuie să faci un efort de voinţă pentru a te bucura de lucrurile frumoase pe care ţi le aduce această zi de weekend. Încearcă să vezi partea plină a paharului.

Fecioară

În cazul în care mai ai astăzi de lucru, vei reuşi să faci progrese mari în cadrul sarcinilor care îţi revin, dar ţine cont de faptul că va trebui să te odihneşti. În caz contrar, s-ar putea să nu îţi mai poţi respecta celalalte angajamente de astăzi, să nu mai ai energia necesară pentru a te ţine de planurile pe care ţi le-ai făcut. Aşadar, este important să păstrezi echilibrul în toate, să nu exagerezi.


Balanţă

În raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, ziua începe bine, în sensul în care vă bucuraţi de momentele împreună, care vă aduc satisfacţii. Pe de altă parte, există posibilitatea ca în relaţie cu prietenii să nu evolueze la fel de bine ziua. Ai unele dubii cu privire la ei, la acţiunile şi la modului în care-ţi vorbesc de ceva timp. Sau poate că te îndoieşti de fezabilitatea unor proiecte cu partenerul.

Scorpion
În familie, atmosfera pare să fie liniştită astăzi, cu toate că au existat nu demult unele tensiuni între tine şi anumite persoane din familie. Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre modul în care vor decurge lucrurile cu partenerul de viaţă mai încolo. Există riscul să vă certaţi din cauza carierei tale şi/ sau ale lui, astfel că poate ar fi mai bine să nu abordaţi acest subiect chiar şi la final de săptămână.

Săgetător
Se anunţă o zi de weekend numai bună pentru a ieşi cu partenerul, indiferent dacă formaţi un cuplu de multă vreme sau sunteţi împreună de puţin timp. Se vede că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi că vă completaţi cu succes. Dacă trebuie să ajungi la serviciu de urgenţă sau lucrezi şi astăzi în mod obişnuit, nu te aştepta să dai dovadă de un randament prea mare. Ai nevoie de odihnă pur şi simplu.

Capricorn
În cazul în care ţi-au mai rămas lucruri de făcut astăzi la serviciu, s-ar putea să le termini mult mai repede decât te-ai aşteptat, dar trebuie să te aştepţi ca nu toată familia să fie prea înţelegătoare cu faptul că sacrifici o parte din timpul pe care ar fi trebuit să-l dedici lor astăzi. Aşadar, trebuie să ai grijă cum gestionezi lucrurile astfel încât să nu se ajungă la tensiuni pe care le puteai evita.

Vărsător

Te bucuri de o stare de spirit bună astăzi, dar s-ar putea ca lucrurile să nu se menţină pe aceeaşi direcţie toată ziua. Mai exact, s-ar putea să abordezi în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu familia unele subiecte care scot la iveală diferenţe mari de mentalitate şi/ sau de comportament, astfel că există riscul ca dispoziţia ta să aibă de suferit. Încearcă să nu iei anumite lucruri în nume personal prea repede.

Peşti
Starea ta de spirit ar putea fluctua astăzi, dar în principiu, stai bine la acest capitol. Este posibil totuşi să afli unele veşti nu tocmai bune de la serviciu sau să ai parte de tensiuni în raport cu unele persoane de la locul de muncă. Aşadar, este important să ai grijă cum gestionezi lucrurile şi cât de mult le laşi să te afecteze. Încearcă să îţi concentrezi atenţia pe lucrurile care contează cu adevărat astăzi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici