HOROSCOP SÂMBĂTĂ 26 august. Racul cel aventuros s-ar poate apuca de paraşutism, la Scorpion creşte stima de sine. Atracţie fizică la Capricorn, Peştii - înconjuraţi de animale

Horoscopul zilei de sâmbătă, 26 august 2023, potrivit horoscope.com.

6212 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP SÂMBĂTĂ 26 august. Racul cel aventuros s-ar poate apuca de paraşutism, la Scorpion creşte stima de sine. Atracţie fizică la Capricorn, Peştii - înconjuraţi de animale

HOROSCOP SÂMBĂTĂ 26 august.

HOROSCOP 26 AUGUST - Berbec

Un prieten vă poate propune să participaţi împreună la un proiect nou. Acesta poate fi ceva ce nu ai mai făcut până acum şi probabil că vei avea anumite îndoieli. Dacă aveţi vreun interes, nu lăsaţi îndoielile să vă stea în cale. Orice oferă prietenul tău poate implica o investiţie de mult timp, dar toate semnele spun că până la urmă merită implicarea.

HOROSCOP 26 AUGUST - Taur

Un sentiment brusc de dragoste pentru casa ta te-ar putea catapulta în redecorare. Aşadar, treabă prin şi pe lângă casă. Ştirile ar putea veni în calea norocului brusc şi implică un membru al familiei. Este posibil să afecteze întreaga familie într-un fel, aşa că, în timp ce eşti fericit pentru ruda ta, bucură-te şi pentru tine. Nu fi surprins dacă simţi un strop de invidie. La urma urmei, eşti om.

HOROSCOP 26 AUGUST - Gemeni

Noi canale de comunicare s-ar putea deschide astăzi pentru tine. Ai putea cunoaşte nişte vecini noi care îţi împărtăşesc interesele sau ai putea intra în contact cu persoane care au o idee similară în mediul online. Acest lucru promite să vă deschidă un nou teritoriu în ceea ce priveşte viaţa intelectuală şi socială. 

HOROSCOP 26 AUGUST - Rac

Latura ta aventuroasă s-ar putea arăta, Rac. S-ar putea să ai un talent pentru o activitate pe care nu ai mai gândit-o până acum, cum ar fi raftingul, zborul, alpinismul sau paraşutismul! Sau ar putea fi o distracţie mai puţin riscantă, care este încă nouă pentru tine. Acesta este un moment bun pentru a aborda proiecte noi, de orice fel. Doar asiguraţi-vă că ştiţi toate dezavantajele, înainte de a începe.

HOROSCOP 26 AUGUST - Leu

Norocosule! O pauză neaşteptată ţi-ar putea veni în cale, care te face să începi în direcţia pe care ai vrut să o urmezi. Acest lucru ar putea implica dragoste, aspiraţii de carieră sau pur şi simplu un nou mod de a trăi pe care ai tânjit să îl experimentaţi. Prietenii ar putea juca un rol major în acest proces. Mergeţi înainte cu precauţie, dar mergeţi înainte. Pauze ca asta nu vin foarte des!

HOROSCOP 26 AUGUST - Fecioară

Imaginaţia ta este întotdeauna fertilă, dar astăzi este din cale afară de productivă, poate surprinzător. Ai putea veni cu idei pentru tot felul de proiecte noi. Prietenii ar putea dori să lucreze cu tine şi ar trebui să aibă mult de contribuit. Asiguraţi-vă că scrieţi câteva dintre ideile dvs., astfel încât să puteţi reveni la ele mai târziu. Nu vei putea să faci totul astăzi!

HOROSCOP 26 AUGUST - Balanţă

Un obiectiv pe care tu şi unii prieteni aţi încercat să-l atingeţi poate lua o întorsătură bruscă şi poate da semne că se manifestă mai devreme decât v-aţi aşteptat. Aceasta ar putea fi o adevărată pauză pentru tine şi s-ar putea să fii nedumerit cu privire la cum să profiti la maximum de ea. Nu-ţi face griji pentru asta acum. 

HOROSCOP 26 AUGUST - Scorpion

Recunoaşterea pentru munca bine făcută ar putea veni în calea ta, deoarece cei din jurul tău par să te vadă dintr-o dată într-o lumină nouă. În unele cazuri, poate rezulta o notă de faimă. Acest lucru ar putea avea legătură fie cu cariera, viaţa personală sau ambele. În orice caz, vă creşte entuziasmul şi stima de sine, ceea ce ar trebui să vă permită să continuaţi să mergeţi înainte. Bucură-te de faima ta şi apoi ţinteşte mai sus!

HOROSCOP 26 AUGUST - Săgetător

Dorinţa ta de a-ţi ridica educaţia şi de a învăţa noi abilităţi ar putea fi promovată de un eveniment brusc care te îndreaptă în direcţia corectă. Ai putea începe să antrenezi un talent artistic sau să înveţi să foloseşti noile tehnologii sau să afli despre cele mai recente progrese în cunoştinţele ştiinţifice. Mintea ta este ascuţită şi curiozitatea ridicată. Va apărea oportunitatea de a învăţa.

HOROSCOP 26 AUGUST - Capricorn

Astăzi s-ar putea să simţi o atracţie fizică copleşitoare faţă de o persoană nouă, chiar dacă eşti deja implicat, Capricorn. De asemenea, un noroc neobişnuit ţi-ar putea aduce nişte bani în plus. Ar putea fi un bonus neaşteptat, o vânzare de vreun fel sau un cadou. Ar putea apărea tentaţia de a le cheltui totul odată. 

HOROSCOP 26 AUGUST - Vărsător

O invitaţie neaşteptată la un eveniment social te-ar putea pune în legătură cu oameni neobişnuiţi, fascinanti. Unii dintre ei pot fi implicaţi în profesii care te interesează. Unii pot deveni prieteni, iar alţii s-ar putea dovedi a fi contacte valoroase de afaceri. Ca rezultat, ţi-ar putea apărea noi oportunităţi. Indiferent de invitaţiile care îţi apar, nu le refuza. S-ar putea să ratezi ceva minunat.

HOROSCOP 26 AUGUST - Peşti

Te-ai gândit să adopţi un animal de companie? Chiar dacă nu ai făcut-o, un câine sau o pisică drăguţ ar putea să vină în viaţa ta acum şi să dea semne că vrea să rămână cu tine. Nu lăsa considerentele banale să-ţi stea în cale. Un animal ar putea aduce multă bucurie în viaţa ta acum. Sănătatea ta ar trebui să continue să prospere, deşi energia s-ar putea să vină şi să dispară în rafale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici