HOROSCOP Sâmbătă, 3 decembrie - O sâmbătă a surprizelor astăzi pentru zodii. Universul le rezervă lucruri interesante

Luna din Berbec îi lansează un trigon armonios lui Venus din Săgetător, astfel că zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) au parte de o sâmbătă animată cu tot felul de surprize.

25732 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 3 decembrie - O sâmbătă a surprizelor astăzi pentru zodii. Universul le rezervă lucruri interesante

HOROSCOP Sâmbătă, 3 decembrie - O sâmbătă a surprizelor astăzi pentru zodii. Universul le rezervă lucruri interesante

HOROSCOP 3 DECEMBRIE - Berbec

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri pe astăzi, află că astrele îţi recomandă o mini-ieşire undeva în afara localităţii. Fie că optezi să mergi la munte sau doar la ţară, cert este că îţi va face foarte bine să ieşi puţin din peisajul cotidian, să îţi clăteşti puţin mintea. În felul acesta, reuşeşti să te distanţezi de unele probleme şi să capeţi o nouă perspectivă asupra lor şi a modului lor de soluţionare.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE - Taur

S-ar putea ca astăzi să fii într-o dispoziţie destul de introspectă, dar în acelaşi timp, s-ar putea să reacţionezi destul de uşor la tot felul de lucruri, să te enervezi când altfel ai fi rămas destul de calm(ă). În aceste condiţii, este important să îţi păstrezi calmul, să ai grijă să nu faci ori să spui lucruri sub impulsul momentului. Acţionează în ritmul tău şi nu lăsa circumstanţele să te preseze  să acţionezi prea repede.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE - Gemeni

Se anunţă o zi numai bună pentru a ieşi cu prietenii şi/ sau cu partenerul. În cazul în care eşti single, s-ar putea ca cineva din gaşcă să îţi facă cunoştinţă cu o persoană cu care afli că ai multe lucruri în comun. Indiferent dacă se leagă ceva sau nu, vei avea parte de momente frumoase cu toţi cei dragi, de perspective noi şi puncte de vedere pe care nu le-ai fi explorat fără ei.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE - Rac

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să ai parte de un randament destul de ridicat. Ba mai mult, s-ar putea să te surprinzi până şi pe tine cu nivelul de productivitate de care dai dovadă. Aşadar, este de aşteptat să îţi termini sarcinile la timp şi să laşi o impresie foarte bună în legătură cu capacitatea ta de a face faţă stresului şi unui volum de muncă mare pentru această zi din săptămână.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE - Leu

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care au parte de o zi reuşită în compania partenerului de viaţă şi/ sau a copiilor, cu atât mai mult dacă nu sunteţi acasă, ci într-o mică ieşire de weekend undeva în natură, la munte sau la ţară. Vă face tuturor bine aerul proaspăt şi detaşarea de jungla cotidiană, căci vă permite să petreceţi timp de calitate împreună şi să vă bucuraţi de activităţile care vă fac plăcere.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE - Fecioară

În cazul în care ai avut parte de tensiuni în raport cu partenerul de viaţă sau cineva din familie, lucrurile vor reveni la normal de astăzi începând. Aşadar, s-ar putea ca atmosfera din familie să se schimbe în bine, să vezi o mai mare disponibilitate la dialog din partea celor dragi. Profită de acest context astral pentru a lămuri unele aspecte care au rămas confuze şi poate v-au adus la tensiuni într-o formă sau alta.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE - Balanţă

Se arată o zi ideală la orizont pentru nativii(ele) care intenţionează astăzi să petreacă mai mult timp de calitate alături de partenerul de viaţă. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, lucru care vă permite să comunicaţi deschis despre orice subiect. Aşadar, încearcă să profiţi de această oportunitate pentru a purta acele discuţii pentru care nu ai fost pregătit în restul săptămânii sau pentru care nu aţi avut timp. Veţi ajunge repede la un compromis satisfăcător.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE - Scorpion

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care se intersectează cu unele oportunităţi financiare destul de importante. Cel mai probabil este vorba de o activitate extraprofesională pe care fie o poţi desfăşura astăzi, fie cândva săptămâna viitoare. În orice caz, este clar că pică la ţanc, fix când ai avea nevoie de un plus la buget pentru diverse cumpărături. Aşadar, este important să nu dai cu piciorul aceste şanse importante de a-ţi suplimenta bugetul.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE - Săgetător

Eşti într-o stare de spirit foarte bună astăzi şi acest lucru se vede din modul în care interacţionezi cu cei dragi, de la prieteni la partenerul de viaţă şi/ sau copii mai ales. Îţi prinde bine să petreci timp alături de ei, iar momentele împreună au un efect revigorant asupra ta. Aşadar, nu trebuie să-ţi faci griji dacă nu îţi mai rămâne foarte mult timp pentru odihnă. Ei sunt gura de aer proaspăt care-ţi lipsea.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE - Capricorn

Momentele cu familia pe care le petreci astăzi au un rol reconfortant pentru tine. Nici nu este nevoie să vă spuneţi mare lucru de fapt. Ajută foarte mult simplul fapt de a fi în prezenţa lor, de a vă bucura unii cu ceilalţi de timp împreună. Aşadar, profită de această oportunitate pentru a depăna amintiri sau pentru a discuta subiecte de interes comun care necesită un anumit nivel de implicare din partea tuturor persoanelor dragi.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE - Vărsător

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri pe astăzi, află că astrele îţi rezervă momente plăcute alături de prieteni. S-ar putea să intervină o invitaţie ad hoc la masă ori undeva în oraş, iar cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să o accepţi. Îţi vei da seama apoi cât de mult ai avut nevoie de fapt de timp alături de ei, să schimbi impresii despre experienţe recente cu cei apropiaţi.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE - Peşti

S-ar putea să te afli şi tu astăzi printre nativii(ele) cărora li se propune să se alăture unui proiect interesant. Mai tentat însă este faptul că poţi câştiga câte ceva pe lângă salariu, lucru care îţi prinde bine dat fiind că sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi. Aşadar, nu rata această oportunitate, chiar dacă îţi va rămâne mai puţin timp pentru tine. În felul acesta, unele cheltuieli vor fi mai lejere pentru tine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici