HOROSCOP Sâmbătă, 6 mai 2023. Taurul se lipeşte de bani, Racul îi merge la inimă şefului, iar Peştii sunt prinşi cu reparaţii la domiciliu

Nu există restricţii la cumpărături sau decizii importante astăzi. Luna este în Rac.

14918 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 6 mai 2023. Taurul se lipeşte de bani, Racul îi merge la inimă şefului, iar Peştii sunt prinşi cu reparaţii la domiciliu

HOROSCOP Sâmbătă, 6 mai.

HOROSCOP 6 MAI - BERBEC
(21 martie-19 aprilie)

Sunteţi plin de idei minunate şi creative astăzi, ceea ce înseamnă că este o zi excelentă pentru cei care scrieţi, editaţi, acţionaţi sau vindeţi. Cuvintele tale vor fi ca aurul! Oamenii vor dori să vorbească cu tine şi vor fi repede de acord cu tine, de asemenea. Fii amabil şi nu refuza pe nimeni.

HOROSCOP 6 MAI - TAUR
(20 aprilie-20 mai)

Dacă faci cumpărături astăzi, vei dori să cumperi lucruri frumoase pentru tine şi pentru cei dragi. Cu toate acestea, este posibil să aveţi şi idei excelente, pentru a face bani, nu doar pentru a cheltui. Deoarece procesul de gândire de astăzi poate atrage bani şi bogăţie către tine, notează-ţi ideile! Poţi să ai vise cu ochii deschişi.

HOROSCOP 6 MAI - GEMENI
(21 mai-20 iunie)

Astăzi, conducătorul tău, Mercur, dansează cu Venus, ceea ce înseamnă că vorbele tale vor fi dulci şi primitoare pentru ceilalţi. Vei fi persuasiv într-un mod foarte diplomatic, ceea ce înseamnă că, în cele din urmă, vei obţine ceea ce îţi doreşti. De asemenea, te afli într-un cadru minunat, creativ! Îndemnul este să fii generos.

HOROSCOP 6 MAI - RAC
(21 iunie-22 iulie)

Cercetările liniştite din culise vă vor mulţumi, pentru că, în cele din urmă, orice aţi învăţa sau propune altora ar putea să-i mulţumească şefului tău sau cuiva care se află într-o poziţie de autoritate, inclusiv unui părinte sau chiar Poliţiei. Veţi vedea modalităţi de a crea un compromis şi o întâlnire a minţilor. 

HOROSCOP 6 MAI - LEU
(23 iulie-22 august)

Te vei bucura astăzi de compania tinerilor, mai ales în situaţii de grup, cu ceva legat de artă sau cu un proiect creativ. Eşti un semn creativ şi eşti un lider natural. Puteţi folosi această energie pentru a influenţa pe alţii într-un mod special astăzi.

HOROSCOP 6 MAI - FECIOARĂ
(23 august-22 septembrie)

Aceasta este ziua perfectă pentru a cere permisiunea sau aprobarea unui părinte, profesor, şef sau oricui se află într-o poziţie de autoritate. Pentru început, vei fi diplomatic şi fermecător, dar şi convingător. Cuvintele tale vor fi dulci şi alţii nu vor putea rezista cererii tale. (Profită la maximum de asta!). Ajută un prieten.

HOROSCOP 6 MAI - BALANŢA
(23 septembrie-22 octombrie)

Vă veţi bucura de studii de orice fel. De asemenea, vei fi încântat să faci planuri, în special planuri care implică călătorii de plăcere. Aceasta este, de asemenea, o zi excelentă pentru a cere avantajul în negocierile despre publicaţie, mass-media, medicină şi lege. Sfatul este să mergeţi cu grijă.

HOROSCOP 6 MAI - SCORPION
(23 octombrie-21 noiembrie)

Astăzi, norocul tău este fermecat! Veţi sta destul de mult în negocieri, atunci când aveţi de-a face cu o proprietate comună, când cereţi un împrumut sau un credit ipotecar sau când cereţi să împrumutaţi bani sau altceva de la o altă persoană. De asemenea, vei fi creativ în ceea ce priveşte negocierile financiare. 

HOROSCOP 6 MAI - SĂGETĂTOR
(22 noiembrie-21 dec.)

Este o zi minunată pentru a discuta cu ceilalţi, pentru că ai darul de a vorbi. S-ar putea să atragi la tine pe cineva fermecător şi vorbăreţ. Este o zi grozavă pentru a explora proiecte creative şi idei creative, în special legate de lumea divertismentului, sport şi industria ospitalităţii.  

HOROSCOP 6 MAI - CAPRICORN
(22 decembrie-19 ianuarie)

Zi bună pentru a lucra cu colegii de muncă, mai ales pentru a descoperi modalităţi de a face locul de muncă să arate mai atractiv. Veţi avea succes în negocierea ofertelor. Este o zi bună pentru a semna documente importante, în special legate de chestiuni imobiliare. 

HOROSCOP 6 MAI - VĂRSĂTOR
(20 ianuarie-18 februarie)

Vibraţiile tale creative sfârâie astăzi! Căutaţi modalităţi de a face sugestii creative, indiferent dacă lucraţi la proiecte artistice, aveţi de-a face cu copii sau faceţi planuri sociale, în special planuri de vacanţă. Ideile tale geniale vor face ca totul să se unească. Verificaţi-vă sănătatea.

HOROSCOP 6 MAI - PEŞTI
(19 februarie-20 martie)

Discuţiile în familie vor merge foarte bine astăzi, pentru că oamenii sunt călduroşi şi prietenoşi. În plus, eşti diplomatic şi fermecător, foarte în contact cu ceea ce îşi doresc alţii. Este ziua perfectă pentru o discuţie de familie despre cum să faci reparaţii la domiciliu. Oamenii vor fi de acord. 

Sursa: Georgia Nicols (astrolog)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici