HOROSCOP Sâmbătă, 7 ianuarie - Lună Plină în Rac. O sâmbătă cu oscilaţii de ordin emoţional

Astăzi se manifestă Luna Plină din Rac, dar şi conjuncţia Soarelui cu Mercur retrograd din Capricorn, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) au parte de un weekend plin.

27081 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 7 ianuarie - Lună Plină în Rac. O sâmbătă cu oscilaţii de ordin emoţional

HOROSCOP Sâmbătă, 7 ianuarie - Lună Plină în Rac. O sâmbătă cu oscilaţii de ordin emoţional

HOROSCOP 7 IANUARIE - Berbec

Luna Plină de azi se manifestă pe axa muncii şi a familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că faci parte şi tu din categoria nativilor(elor) care găsesc dificil să armonizeze cele două domenii de viaţă. Conjuncţia Soarelui cu Mercur retrograd din casa familiei indică faptul că se întâmplă multe lucruri pe plan familial, dar în acelaşi timp, te preocupă lucruri care ţin de carieră, chiar şi după programul de la locul de muncă.

HOROSCOP 7 IANUARIE - Taur

Luna Plină de astăzi se formează pe axa comunicării din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să apară azi unele discuţii destul de tensionate între tine şi unele persoane din jur. Conjuncţia Soarelui cu Mercur retrograd din casa comunicării din astrograma ta solară vine să întărească faptul că s-ar putea să te confrunţi cu stări de trac în care ar fi cel mai bine să dai dovadă de mai multă deschidere.

HOROSCOP 7 IANUARIE - Gemeni

Luna Plină de azi se perfectează pe axa banilor din horoscopul tău general, astfel că există riscul să apară astăzi sau în zilele care urmează unele cheltuieli pe care nu le-ai preconizat. Conjuncţia Soarelui cu Mercur retrograd în casa banilor din horoscopul tău solar vorbeşte şi ea despre faptul că s-ar putea să ai un buget limitat, care nu îţi permite să faci unele plăţi decât dacă strângi cureaua în anumite privinţe mai puţin importante.

HOROSCOP 7 IANUARIE - Rac

Luna Plină de astăzi ocupă axa interacţiunilor cu ceilalţi din astrograma ta generală, semn că ar putea exista unele contexte în care tu şi partenerul de viaţă nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă astăzi. Conjuncţia Soarelui cu Mercur retrograd din semnul naşterii tale dă de înţeles faptul că s-ar putea să-ţi fie greu să comunici cu cel drag în anumite situaţii, că nu poţi da dovadă de nivelul de deschidere de care e nevoie.

HOROSCOP 7 IANUARIE - Leu

Luna Plină de azi se formează pe axa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea să fii destul de obosit(ă) astăzi sau poate că încă mai ai treburi multe, copleşitoare de rezolvat în plan profesional. Conjuncţia Soarelui cu Mercur retrograd din casa subconştientului din horoscopul tău solar confirmă şi ea faptul că ai nevoie de odihnă, mai ales pentru a te elibera de stresul pe care l-ai acumulat recent.

HOROSCOP 7 IANUARIE - Fecioară

Luna Plină de astăzi se perfectează pe axa preocupărilor de moment şi a planurilor de viitor, indiciu cum că te afli şi tu printre nativii(ele) care nu găsesc timp pentru a se ocupa de toate propuse pentru astăzi. Conjuncţia Soarelui cu Mercur retrograd din casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta generală vorbeşte despre planuri de viitor sau cu prietenii foarte ferme, care face grea respectarea angajamentelor luate faţă de familie.

HOROSCOP 7 IANUARIE - Balanţă

Luna Plină de astăzi activează axa muncii şi a familiei din horoscopul tău general, astfel că trebuie să ai mai multă grijă în perioada următoare cum echilibrezi cele două domenii de viaţă. Conjuncţia Soarelui cu Mercur retrograd din casa carierei a horoscopului tău solar vorbeşte despre faptul că eşti foarte preocupat(ă) de carieră, dar nu uita de planurile şi angajamentele pe care ţi le-ai luat faţă de familie şi cei dragi în perioada care urmează.

HOROSC OP 7 IANUARIE - Scorpion

Luna Plină de azi cade pe axa comunicării din astrograma ta generală, astfel că există riscul să ai parte azi de unele schimburi de replici destul de tensionate cu anumite persoane din viaţa ta. Conjuncţia Soarelui cu Mercur retrograd din casa filozofiei de viaţă a astrogramei tale solare indică faptul că ţii foarte mult la unele principii de viaţă, iar dacă acestea par să nu fie respectate, tinzi să reacţionei destul de impulsiv uneori.

HOROSCOP 7 IANUARIE - Săgetător

Luna Plină de azi se manifestă pe axa banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să apară unele cheltuieli destul de mari astăzi sau în zilele care vor urma. Conjuncţia Soarelui cu Mercur retrograd din casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău solar vine şi ea să confire faptul că s-ar putea să existe unele discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi/ sau clienţii sau colaboratorii în privinţa finanţelor voastre comune.

HOROSCOP 7 IANUARIE - Capricorn

Luna Plină de astăzi se formează pe axa relaţiei cu celălalt din astrograma ta generală, semn că te numeri şi tu printre nativii(ele) care ar putea să aibă parte azi de unele interacţiuni tensionate cu cei din jur, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi/ sau colaboratorii sau clienţii. Conjuncţia Soarelui cu Mercur retrograd din casa parteneriatelor a astrogramei tale solare indică şi ea faptul că s-ar putea să existe o distanţă între voi.

HOROSCOP 7 IANUARIE - Vărsător

Luna Plină de azi se perfectează pe axa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, motiv pentru care trebuie să ai mai multă grijă cum echilibrezi efortului psihic şi/ sau fizic şi momentele de odihnă. Conjuncţia Soarelui cu Mercur retrograd din casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar arată faptul că ai multe lucruri de rezolvat în această perioadă şi că ai de-a face cu o doză crescută de stres. Gestioneaz-o atent.

HOROSCOP 7 IANUARIE - Peşti

Luna Plină de astăzi ocupă axa preocupărilor personale şi a celor de grup din astrograma ta generală, indiciu cum că ar fi destul de greu pentru tine în această perioadă să te împarţi în mod egal între planurile de viitor şi angajamentele sau preocupările de moment. Conjuncţia Soarelui cu Mercur retrograd din casa pasiunilor arată faptul că simţi nevoia să te bucuri de moment şi că s-ar putea să neglijezi o parte din proiectele tale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici