HOROSCOP Vineri, 16 decembrie – Alegeri dificile azi pentru zodii. În cele din urmă, se dovedesc a fi fost cele mai bune

De dimineaţă şi diseară, înainte să intre în Balanţă, Luna trimite două opoziţii lui Neptun şi Jupiter din Peşti, iar la mijlocul zilei face un trigon armonios cu Pluto din Capricorn. Pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti), se anunţă o zi cu alegeri dificile, dar cel puţin în cazul Fecioarelor şi al celorlalte semne de Pământ (Taur, Capricorn), ele se vor dovedi a fi fost cele câştigătoare

14521 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 16 decembrie – Alegeri dificile azi pentru zodii. În cele din urmă, se dovedesc a fi fost cele mai bune

NASA

HOROSCOP Vineri, 16 decembrie – Berbec
La locul de muncă, s-ar putea să ai parte astăzi de o zi complicată. Cândva la amiază, unele probleme se mai clarifică, reuşeşti să faci într-o anumită ordine prin hăţişul provocărilor cu care ai de-a face, dar în acelaşi timp, există posibilitatea ca anumite chestiuni să rămână încă destul de complicate, să mai ai de lucrat la ele. Diseară, Luna trece în casa parteneriatelor, prilej numai bun să petreci mai mult timp alături de persoana iubită. Cu siguranţă te va ajuta să te remontezi după o astfel de zi în care lucrurile nu au mers chiar aşa cum ai vrut.

HOROSCOP Vineri, 16 decembrie – Taur

Aceasta este una din acele zile în care s-ar putea să îţi fie destul de greu să te împarţi între planurile personale şi cele care implică grupuri din care faci parte. S-ar putea să reuşeşti să faci o parte din lucrurile pe care ţi le-ai propus, dar în privinţa altora, s-ar putea ca timpul să fie insuficient. Aşadar, poate ar fi indicat să laşi unele angajamente pe altă dată, nu te suprasoliciţi cu o agendă prea încărcată. Luna trece diseară în casa sănătăţii din horoscopul tău general şi îţi dă de ştire că trebuie să te îngrijeşti ceva mai mult.

HOROSCOP Vineri, 16 decembrie – Gemeni
Poate fi destul de dificil pentru tine astăzi să dai dovadă de aceeaşi implicare atât în familie, cât şi la locul de muncă. În a doua parte a zilei, s-ar putea să faci progrese importante în legătură cu unele sarcini domestice, dar în acelaşi timp, îţi rămân multe alte lucruri de făcut pe ambele planuri, ceea ce ar putea conduce la reproşuri de la superiori şi cei dragi. Spre seară, Luna îşi face intrarea în casa iubirii şi a copiilor, semn că trebuie să îţi faci timp pentru cei dragi. În felul acesta, vor înţelege prin ce ai trecut azi.

HOROSCOP Vineri, 16 decembrie – Rac

Planează asupra ta astăzi riscul de a intra în polemici destul de aprinse cu unii din interlocutorii tăi. În privinţa unora dintre ei, de care te simţi mai apropiat(ă), s-ar putea ca lucrurile să revină la normal în a doua parte a zilei, dar rămâne o atmosferă încărcată şi nu prea ai ce face momentan pentru a ameliora situaţia. Spre seară, Luna îşi face loc în casa familiei din horoscopul tău solar, indiciu cum că climatul de acasă reintră încetul cu încetul în normalitate. Pe de altă parte, nu se recomandă să redeschizi subiectele care au generat tensiuni între voi.

HOROSCOP Vineri, 16 decembrie – Leu

Din punct de vedere financiar, nu se anunţă astăzi o zi prea grozavă. S-ar putea să poţi amâna unele achiziţii care nu reprezintă o urgenţă, dar în privinţa altor cheltuieli, pe care nu le-ai anticipat sau la care nu te puteai gândi mai din timp, s-ar putea să nu poţi face mare lucru. Aşadar, există riscul să te alegi cu o gaură destul de mare în buget. În a doua parte a zilei, spre seară, Luna poposeşte în casa comunicării din astrograma ta generală. S-ar putea ca o discuţie cu cineva apropiat să te ajute să realizezi ce s-a întâmplat.

HOROSCOP Vineri, 16 decembrie – Fecioară
Este posibil să se nască azi conflicte între tine şi partenerul tău de viaţă şi/ sau un colaborator apropiat de la locul de muncă. Pe de altă parte, există posibilitatea să reveniţi la sentimente mai bune în a doua parte a zilei, cu toate că atmosfera rămâne destul de tensionată pe mai tot parcursul zilei. În a doua parte a zilei, Luna îşi face intrarea în casa banilor din astrograma ta solară, motiv pentru care atenţia ta se mută în plan financiar. Poate că vrei să faci unele investiţii sau apar unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor extram de tentante.

HOROSCOP Vineri, 16 decembrie – Balanţă
Sectorul profesional este unul care s-ar putea să îţi dea mari bătăi de cap astăzi. Ai multe lucruri de rezolvat, iar nivelul lor de complexitate este destul de ridicat, astfel că nu este de mirare faptul că te confrunţi cu o doză mare de stres. Familia te poate ajuta să-i faci faţă, dar în final, tot de tine depinde să scoţi lucrurile la liman. În a doua parte a zilei, Luna progresează în semnul naşterii tale, fapt pentru care s-ar putea să simţi un plus de energie şi încredere în propria persoană. Acest lucru te ajută să rămâi în control.

HOROSCOP Vineri, 16 decembrie – Scorpion

Ar putea fi destul de dificil astăzi să găseşti echilibrul între binele personal şi cel comun, între ceea ce-ţi doreşti cu proiectele în care eşti implicat(ă) şi ceea ce urmăresc celalalte persoane din cadrul lor. Comunicare este aliatul tău de nădejde în acest context, dar în acelaşi timp, trebuie să ţii cont de faptul că, în anumite privinţe, poate fi mai greu decât ţi-ai imaginat să ajungi la un numitor comun cu ei. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa subconştientului din horoscopul tău general, prilej numai bun să îţi oferă un timp de gândire şi relaxare.

HOROSCOP Vineri, 16 decembrie – Săgetător

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se împart cu dificultate între sectorul profesional şi cel de familie. Trebuie să ai mare grijă cum gestionezi lucrurile, astfel încât să nu te alegi cu reproşuri din partea celor dragi. Ai parte de o oportunitate destul de importantă la locul de muncă, motiv pentru care s-ar putea să fii nevoit(ă) să îţi iei de lucru şi acasă ori să stai peste program. Este important să te asiguri că cei dragi nu se vor simţi neglijaţi. Diseară, Luna trece în casa vieţii sociale, prilej bun de ieşit cu prietenii.

HOROSCOP Vineri, 16 decembrie – Capricorn
Există riscul să apară azi tensiuni între tine şi unele persoane cu care vorbeşti, cel mai probabil din cauza faptului că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Pe de altă parte, s-ar putea să existe şi situaţii în care ţi se dă dreptate, în care punctul tău de vedere primează în faţa celorlalte perspective care se vehiculează în cadrul conversaţiilor pe care le porţi. În a doua parte a zilei, Luna îşi face apariţia în casa carierei, semn că atenţia îţi este atrasă în plan profesional. Poate că este vorba de oportunitate de a te face remarcat(ă) mai mult.

HOROSCOP Vineri, 16 decembrie – Vărsător

Din punct de vedere financiar, s-ar putea ca lucrurile să nu stea prea grozav pentru tine. Ai destul de multe angajamente financiare, iar diferenţa la buget se va face simţită destul de repede. Vestea bună este că s-ar putea să apară un ajutor din partea celor dragi, care se arată dispuşi să te sprijine în acest moment de cumpănă. În a doua parte a acestei zile, Luna trece pragul casei filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să reevaluezi situaţia de faţă, să vezi ce anume ai putea face pe viitor pentru a evita asemenea situaţii.

HOROSCOP Vineri, 16 decembrie – Peşti
S-ar putea să ai parte astăzi de tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu unele persoane cu care lucrezi. În anumite privinţe, reuşiţi să ajungeţi la un punct de vedere comun, dar în altele, s-ar putea să nu poţi ajunge la un consens. Din acest motiv, poate că ar fi mai indicat să reiei anumite discuţii mai târziu, când orgoliile nu sunt chiar atât de inflamate ca astăzi. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face apariţia în casa relaţiilor şi a banilor, semn că poate o parte din vină o poartă concepţiile despre fondurile comune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici