HOROSCOP VINERI, 19 ianuarie 2024. Resentimente la Gemeni. Leul face prima mişcare, Săgetătorul se uită la puşculiţă

Horoscopul zilei de vineri, 19 ianaurie 2024, potrivit portalului de profil horoscope.com.

14378 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP VINERI, 19 ianuarie 2024. Resentimente la Gemeni. Leul face prima mişcare, Săgetătorul se uită la puşculiţă

HOROSCOP 19 IANUARIE - Berbec

Mintea ţi se află într-o perioadă de mare activitate, iar curiozitatea ta pentru lumea din jurul tău este practic de nestăvilit. Te interesează orice. Vrei să poţi înţelege totul, de la cel mai simplu lucru la cel mai complicat. Nimic nu ţi-ar putea împiedica setea de cunoaştere. Aşa că obţineţi o cantitate bună de cărţi despre lucrurile pe care doreşti să le înveţi şi încearcă să cunoşti oameni noi.

HOROSCOP 19 IANUARIE - Taur

Îţi este foarte greu să împaci dorinţa de creativitate şi originalitate în viaţa ta cu constrângerile pe care societatea ţi le pune pentru a fi o persoană eficientă, productivă, Taur. Aceasta este una dintre marile dileme cu care se confruntă mulţi oameni, în aceste zile. E ca şi cum trebuie să-ţi ascunzi personalitatea reală pentru a fi la înălţimea a ceea ce aşteaptă ceilalţi de la tine. Câteva sfaturi pentru azi: nu fi atât de dur cu tine. Eşti doar un om.

HOROSCOP 19 IANUARIE - Gemeni

Se pare că ai mult resentimente faţă de cineva care s-ar putea să te fi rănit. Nu ţine aceste sentimente înăuntru sau te vor măcina, Gemeni. Profită de ziua ta de azi pentru a-ti pune toate cărţile pe masă şi a uita de răzbunare, pentru că s-ar putea întoarce împotriva ta. În schimb, de ce nu încerci să ajungi la acea persoană şi să-i explici sentimentele tale? Energia bună pe care o obţineţi din această experienţă v-ar putea fi foarte benefică mâine.

HOROSCOP 19 IANUARIE - Rac

Astăzi, Rac, s-ar putea să ai chef să te ascunzi în turnul tău de fildeş şi să urmăreşti spectacolul care are loc în faţa ochilor tăi. Şi de ce nu, dacă acest lucru vă permite să obţineţi perspectiva de care aveţi nevoie asupra lucrurilor? Foloseşte această perioadă din viaţa ta pentru a da lucrurilor valoarea lor reală şi pentru a vedea unde anumiţi oameni se potrivesc cu adevărat în lumea ta. Eşti o persoană foarte norocoasă că poţi găsi acest tip de echilibru în viaţa ta.

HOROSCOP 19 IANUARIE - Leu

Ai vrut să vorbeşti cu partenerul tău despre ceva important, Leu? Ei bine, depinde de tine să faci prima mişcare. De fapt, asta este exact ceea ce aşteaptă partenerul tău să faci. Profită de ziua ta de azi pentru a-i spune partenerului tau exact ce astepţi de la el sau ea şi pentru a-ţi împărtăşi unele dintre griji. Eşti o persoană care are norocul să ştie ce vrei, dar nu îţi este întotdeauna uşor să spui altora ce este asta. Fii puternic.

HOROSCOP 19 IANUARIE - Fecioară

Te bucuri de libertatea ta, Fecioară. Eşti o persoană foarte independentă şi urăşti când ceva îţi iese în cale. Este în regulă, dar poate doriţi să aruncaţi o privire asupra situaţiei dvs. financiare, chiar dacă asta nu este chiar treaba dvs. Tindeţi să vă supăraţi că trebuie să vă ocupaţi de aceste întrebări materiale umile, dar dacă nu o faceţi, vă puteţi restricţiona sever libertatea de a trăi viaţa la maximum. Fii rezonabil în privinţa lucrurilor.

HOROSCOP 19 IANUARIE - Balanţă

Astăzi este o zi bună pentru a risca, Balanţă. S-ar putea să ai destul succes, dacă eşti gata să aperi lucrurile la care îţi pasă cu adevărat. Prefă-te că eşti regizorul unui film şi că tocmai ai întâlnit un potenţial producător pentru filmul tău. Se întâmplă să ai scenariul în mână. Eşti pregătit pentru succes?

HOROSCOP 19 IANUARIE - Scorpion

Ai un fel de creativitate care nu cunoaşte limite astăzi, Scorpion, şi un fel de originalitate nemărginită. Cum ai de gând să exprimi această creativitate bogată care abundă la tine? Dacă mediul tău nu îţi permite să o exprimi, schimbă mediile şi încearcă să faci o nouă realitate pentru tine. Acesta este singurul mod în care veţi putea folosi această energie incredibilă, în mod productiv.

HOROSCOP 19 IANUARIE - Săgetător

Aceasta este o zi ideală pentru a arunca o privire asupra situaţiei tale financiare, aşa că scoate extrasele bancare sau rapoartele privind dividendele. Nu vei regreta acest proces, deoarece te-ar putea împiedica să faci nişte greşeli mari mai târziu.

HOROSCOP 19 IANUARIE - Capricorn

Poate ţi-ai făcut griji pentru ceva ce ai făcut recent, lucruri de care nu eşti foarte mândru. Astăzi vei descoperi că toate acele îngrijorări au fost în zadar. Realitatea de care ai încercat să fugi în ultima vreme va fi chiar în faţa ochilor tăi şi vei vedea că, până la urmă, nu este chiar aşa de rău. Vei fi răsplătit pentru toată munca ta grea, de parcă viaţa ar încerca să-ţi dea o lecţie despre optimism. Deci, nu fi atât de negativ.

HOROSCOP 19 IANUARIE - Vărsător

Nu toate prieteniile sunt la fel, Vărsător. Poate ai învăţat asta pe calea cea grea. Astăzi, ai avea chef să-ţi pui relaţiile de prietenie în ordine şi să ai un pic de perspectivă asupra lucrurilor. Este timpul să-ţi dai seama care dintre prietenii tăi sunt cu adevărat acolo pentru tine când ai nevoie de ei, care dintre ei îţi arată cât de mult le pasă la tine şi care nu. Fiecare fel de prietenie îţi poate fi de folos, în felul său. Nu vă fie teamă să recunoaşteţi asta.

HOROSCOP 19 IANUARIE - Peşti

Nu numai că vrei să trăieşti viaţa la maximum în fiecare secundă, dar simţi şi nevoia să-ţi laşi amprenta specială asupra lumii în care trăieşti. Trebuie doar să fii creativ în viaţă, Peşti. Nu te poţi abţine. Acel proiect grozav la care te-ai gândit de ceva vreme abia începe să prindă contur. Astăzi s-ar putea să găseşti unele dintre materialele de care aveai nevoie pentru ca lucrurile să meargă cu adevărat! Generozitatea cuiva îţi poate face ziua mai bună.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici