HOROSCOP VINERI, 22 decembrie. Taurul ar putea schimba profesia, Leul este jucăuş. Succes financiar în dreptul Vărsătorului

Horoscopul zilei de vineri, 22 decembrie 2023, potrivit portalului de specialitate horoscope.com.

6881 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP VINERI, 22 decembrie. Taurul ar putea schimba profesia, Leul este jucăuş. Succes financiar în dreptul Vărsătorului

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Berbec

Întotdeauna vezi clar ambele părţi ale unei situaţii. Astăzi s-ar putea să judeci posibilele cursuri viitoare de acţiune, având în vedere trecutul. Valorile anterioare pot fi supuse la încercare, iar opiniile anterioare pot fi revizuite. Ai putea lua în considerare încheierea unei relaţii sau intrarea într-una nouă. Acest lucru poate necesita efort, dar are darul să pregătească scena pentru viitorul succes.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Taur

Cineva pe care îl cunoşti de multă vreme poate dispărea din viaţa ta. Acest lucru te poate lăsa să te simţi dezorientat şi neconcentrat. Ideile tale despre adevăr, onoare, etică şi moralitate ar putea necesita unele revizuiri, în lumina evenimentelor recente. O schimbare de profesie s-ar putea profila la orizont. Urmează-ţi inima.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Gemeni

Deşi comunicarea este unul dintre punctele tale forte, astăzi s-ar putea să-ţi fie greu. S-ar putea să te simţi introspectiv, dar o discuţie deschisă şi sinceră ar putea fi ceea ce ai nevoie acum. Ideile şi valorile tale de lungă durată se schimbă şi s-ar putea să ai nevoie de îndrumare pentru a-ţi pune la lucru noile convingeri. O căutare a adevărului este în viitorul tău şi îţi vei dori nişte însoţitori pe drum.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Rac

Plângerile de sănătate legate de stres ar putea forţa reevaluarea situaţiei tale actuale, în special a locului de muncă. Puteţi să vă uitaţi bine la abilităţile dumneavoastră şi să vă gândiţi la modul în care acestea pot fi utilizate în alte domenii. Comunicarea din locuri îndepărtate poate aduce noi oportunităţi de a urmări vechile ambiţii. Nu le anulaţi imediat. Bate vânt de schimbare. Nu este înţelept să încerci să o opreşti.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Leu

Copilul tău interior iese la suprafaţă astăzi. Amintirile din vremurile bune trecute scot în evidenţă latura ta jucăuşă. S-ar putea să doriţi să încercaţi forme de distracţie de care v-aţi bucurat cândva, dar le-aţi abandonat de mult. Copiii oferă inspiraţie. Spune-le poveşti despre propria ta copilărie sau citeşte-le. 

HOORSCOP 22 DECEMBRIE - Fecioară

Renegocierea relaţiilor poate provoca durere astăzi. S-ar putea să descoperi că încercarea de remediere nu va funcţiona. Emoţiile din trecut care au creat dificultăţi pot reapărea. Eliberarea lor ar putea aduce curajul de a merge mai departe. Legăturile cu ceilalţi sunt ca materia şi energia. Ele pot fi modificate, dar nu pot fi create sau distruse. Indiferent de formă, o legătură adevărată va exista întotdeauna.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Balanţă

Astăzi s-ar putea să laşi deoparte tendinţa obişnuită de a împinge lucrurile înainte, fără să arunci o privire înapoi. Ai putea să reconsideri ideile trecute şi să le vezi într-o lumină cu totul nouă. Circumstanţele pot forţa reevaluarea locului de muncă sau a stilului de viaţă actual. Sau ai putea contempla o mişcare. Contactul cu un frate sau un vecin poate fi restabilit. Astăzi este totul despre ajustare.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Scorpion

Astăzi este vorba de reevaluare. Visele sau ambiţiile pe care este posibil să le fi abandonat ar putea reapărea. Ai putea fi forţat să înfrunţi dificultăţi în situaţia ta actuală. S-ar putea să decizi să ceri câteva favoruri de la oameni de la care nu ai mai auzit veşti de mulţi ani. Datoriile vechi pot necesita rambursare. Acesta este un moment minunat pentru a lega capetele libere şi a merge mai departe.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Săgetător

Amintiri fericite şi dureroase din copilărie ar putea veni în minte astăzi, aducând o nouă înţelegere a modului în care experienţele tale timpurii vă afectează situaţia actuală. Perspectivele neaşteptate ar putea aduce o nouă perspectivă asupra prezentului şi viitorului. Ai putea realiza că un curs personal sau profesional nu este potrivit pentru tine. Nu lăsa frica să te copleşească.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Capricorn

Deşi s-ar putea să te simţi confortabil cu mediul tău, ai putea primi un semnal inconfundabil că este timpul pentru schimbare. Acest lucru ar putea implica un loc de muncă diferit, permiţându-vă să utilizaţi abilităţile şi talentele care au rămas disponibile. Nu lăsa sarcinile mici, dar necesare, să te facă să renunţi la o acţiune nouă. Reprezintă o etapă vitală în dezvoltarea ta personală.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Vărsător

Succesul financiar brusc ar putea produce schimbări în stilul tău de viaţă. Prin urmare, regândeşte-ţi situaţia actuală şi ia în considerare urmărirea unor vise vechi preţuite, pe care este posibil să le fi abandonat. Obiectivele şi interesele spirituale se pot schimba. Vechii prieteni ar putea fi lăsaţi în urmă şi pot începe noi prietenii. Este important să reţineţi că, odată ce porniţi pe această nouă cale, nu va mai exista întoarcere.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Peşti

Îţi petreci o mare parte din viaţă slujind pe alţii. Acum vă puteţi reevalua „datoria” faţă de ei. Poate că cineva profită nedrept de natura ta bună. Poate că, în sfârşit, experimentaţi dorinţe pe care simţiţi că trebuie să le îndepliniţi. Priveşte obiectiv situaţia ta, fără să te simţi vinovat, întristat sau cu frica de a-ţi pierde un prieten. Fericirea ta contează!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici