HOROSCOP Vineri, 24 martie 2023. Balanţa face sport, Scorpionul caută parteneriat stabil, iar Săgetătorul s-ar putea muta în casă nouă

Pentru Berbec, acesta este timpul în care să strălucească, iar.pentru Balanţă, primăvara aduce cu ea un sentiment de optimism.

16619 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 24 martie 2023. Balanţa face sport, Scorpionul caută parteneriat stabil, iar Săgetătorul s-ar putea muta în casă nouă

HOROSCOP Vineri, 24 martie 2023

HOROSCOP 24 MARTIE - Berbec 

Acesta este momentul tău! Este timpul să străluceşti şi să apari ca personajul principal în povestea vieţii tale. Poţi avea tot ce îţi doreşti cu o condiţie, dacă îţi pui inima şi mintea în slujba asta. Aşadar, schimbaţi-vă convingerile care vă împiedică să vă împliniţi potenţialul. Luptă pentru ceea ce crezi cu o inimă curajoasă, în timp ce îţi permiţi să faci câteva greşeli pe parcurs. Şi eliberează-te de ideea de perfecţiune.

HOROSCOP 24 MARTIE - Taur 

Eşti de neoprit! O forţă de luat în seamă, un lider. Plantaţi seminţele pentru schimbarea colectivă. În acelaşi timp, alocaţi-vă timpul de care aveţi nevoie pentru a construi o echipă care vă va permite să vă îndepliniţi misiunea sacră. Nu te teme de schmbare. Dacă anumite capitole din viaţa ta se termină, este pentru că sunt menite să ia sfârşit.

HOROSCOP 24 MARTIE - Gemeni 

Vrei să faci multe. Fă-ţi o favoare şi respiră. Observă situaţia dată dintr-o perspectivă superioară, acest lucru te va ajuta.

HOROSCOP 24 MARTIE - Rac

Finalurile îţi dau bătăti de cap. Cum te raportezi? Te înfuriezi şi refuzi sau să accepţi unde te duce viaţa cu zâmbetul pe buze şi un cântec în inimă? Reglaţi frecvenţa radio internă la recunoştinţă. Ştii că eşti pe drumul cel bun şi că răspunsurile pe care le cauţi se vor dezvălui. 

HOROSCOP 24 MARTIE - Leu 

Nu sunt neapărat veşti proaste. Doar să ai grijă la gestionarea aşteptărilor.

HOROSCOP 24 MARTIE - Fecioară 

Încerci să faci totul corect şi încerci să mulţumeşti pe toată lumea. Defectul acestui plan? Că s-ar putea să fii respinsă propriile nevoi în acest proces. Fă-ţi o favoare şi găseşte un echilibru. Pe de altă parte, dacă te-ai gândit să te întorci la cărţi sau să te înscrii la un curs de filosofie/spiritualitate, acesta este momentul! 

HOROSCOP 24 MARTIE - Balanţă 

Sezonul Berbecului aduce cu el un sentiment de optimism. Eşti dispusă să depui munca necesară pentru a ajunge la destinaţia dorită. Fii inovator cu planul tău de acţiune. Ar fi bine să vă revizuiţi obiectivele de fitness în această săptămână. Amintiţi-vă, a fi în formă nu trebuie să fie un calvar. Mergeţi cu bicicleta în pădure, participaţi la o sesiune de yoga în parc sau participaţi la un curs de terapie prin dans.

HOROSCOP 24 MARTIE - Scorpion 

Nu cauţi încă o altă „relaţie ocazională”. Ceea ce cauţi este un parteneriat stabil, angajat, de genul care promite să supravieţuiască testului timpului. Aşadar, dacă vă aflaţi în stadiile incipiente ale romantismului, fii crud şi sincer cu el în legătură cu speranţele şi visele tale pentru viitor. Ceva ne spune că Universul plănuieşte să aducă în experienţa ta ceea ce îţi doreşti profund.

HOROSCOP 24 MARTIE - Săgetător

Începutul anul astrologic este probabil să aducă schimbări pozitive. Unii dintre voi s-ar putea muta într-o casă nouă sau în curs de a investi în casa de vis. Alternativ, aţi putea să vă gândiţi la reducerea sau reamenajarea apartamentului, în funcţie de locul în care vă aflaţi. Dacă te-ai gândit să te muţi cu cineva special sau să construieşti un cuib cu iubitul tău, acesta ar putea fi momentul propice.

HOROSCOP 24 MARTIE - Capricorn 

Astăzi, vi se cere să reflectaţi asupra acestor cuvinte de aur: ai venit aici pentru a-ţi revendica tronul şi pentru a domina!

HOROSCOP 24 MARTIE - Vărsător 

Algoritmul Universului este perfect şi funcţionează mereu în favoarea ta. Fiecare situaţie, indiferent de modul în care apare în exterior, este concepută pentru a te propulsa în direcţia creşterii. Aşadar, acordaţi atenţie modului în care sunteţi chemat să creşteţi, să vă mişcaţi şi să vă extindeţi. Este timpul să lăsaţi în urmă unelee aspecte, este timpul să scăpaţi de îndoiala de sine. 

HOROSCOP 24 MARTIE - Peşti

Doar o reamintire: viaţa nu vine cu carduri de garanţie. Trebuie ne riscăm, ştiind că Universul ne ţine spatele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici