HOROSCOP Vineri, 25 noiembrie – Zodiile iau azi decizii pripite. Riscurile calculate incorect le pot costa scump

Luna din Săgetător aderă azi la o opoziţie cu Marte retrograd din Gemeni şi la două aspecte tensionate de careu cu Neptun retrograd şi cu Jupiter din Peşti. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) riscă să îşi asume riscuri pe care nu le-au calculat foarte bine.

23891 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 25 noiembrie – Zodiile iau azi decizii pripite. Riscurile calculate incorect le pot costa scump

NASA

HOROSCOP Vineri, 25 noiembrie –Berbec

S-ar putea să intri azi în unele dezbateri destul de aprinse, iar dacă nu eşti atent(ă), există riscul ca lucrurile să nu evolueze foarte bine între tine şi unii interlocutori. Poate că nu poţi să vezi anumite lucruri din punctul lor de vedere, să te desparţi chiar şi pentru un moment de perspectiva ta. În acest context, este foarte important să dai dovadă de flexibilitate, să te deschizi şi la alte viziuni care nu îţi sunt familiare. În caz contrar, există riscul să pierzi din vedere amănunte care te-ar fi ajutat să ajungi la un compromis cu cei din jur.

HOROSCOP Vineri, 25 noiembrie –Taur

Din punct de vedere financiar, s-ar putea ca unele lucruri să nu stea prea grozav pentru tine. Poate că unele proiecte în care eşti implicat(ă) întârzie să îţi aducă profiturile la care sperai. Sau poate că colaborezi foarte bine în această perioadă cu persoane cu care ai pus pe picioare o afacere. În alte cazuri, s-ar putea să apară unele probleme legate de fondurile disponibile, care nu le permit acesto nativi(e) să facă investiţii în planurile lor de viitor. Aşadar, cel mai bun lucru pe care îl poţi face acum este acela de a te concentra pe consolidarea bugetului prezent.

HOROSCOP Vineri, 25 noiembrie –Gemeni
Este posibil să se nască astăzi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau persoanele cu care lucrezi. Problemele de la care se stârnesc discuţiile pot fi dintre cele mai diverse şi neaşteptate, dar la bază s-ar putea să fie altceva. Mai exact, s-ar putea să fie vorba de un dezechilibru la nivelul raportului de forţe dintre tine şi ceilalţi, fapt care riscă să arunce în aer orice situaţie care, de fapt, s-ar putea rezolva printr-un dialog. În contextul de faţă, este importantă comunicarea, mai ales dacă aţi tot evitat anumite subiecte în ultima vreme, măturându-le sub covor.

HOROSCOP Vineri, 25 noiembrie –Rac

Din punct de vedere profesional, s-ar putea să nu ai parte de o zi prea grozavă. S-ar putea să îţi fie delegate doar sarcini extrem de dificile, care te fac să te îndoieşti de experienţa pe care ai acumulat-o până acum şi de abilităţile pe care le ai pentru a duce astfel de treburi la bun sfârşit. În situaţii ca acestea, este important să nu te pierzi cu firea, căci există posibilitatea ca lucrurile să se complice odată că pierzi controlul. Ia situaţia aşa cum este şi încearcă să vezi de unde ar fi cel mai bine să o apuci.

HOROSCOP Vineri, 25 noiembrie –Leu

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să te împarţi în mod egal între activităţile cu prietenii şi angajamentele faţă de partener şi/ sau de copii, între planurile pe termen lung şi ceea ce îţi aduce satisfacţie astăzi. Din acest motiv, trebuie să faci o alegere şi să îţi asumi faptul că există şi unele zile în care mai bine te concentrezi pe un lucru decât să faci o treabă superficială pe două planuri. Aşadar, se pare că cei dragi au mai multă nevoie de tine astăzi sau poate că tu eşti cel(a) care are nevoie de timp pentru sine.

HOROSCOP Vineri, 25 noiembrie –Fecioară
Este posibil să te numeri şi tu printre nativii(ele) cărora li se pare greu astăzi să se împartă între două domenii de viaţă. În cazul tău, provocarea constă în a te implica la acelaşi nivel pe plan profesional şi în sfera domestică. S-ar părea însă că în cel din urmă domeniu este mai multă nevoie de tine. Există o chestiune presantă de ordin casnic care produce tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, iar dacă nu ajungeţi suficient de repede la un compromis, există riscul să se complice şi mai tare. Încearcă să îi oferi atenţia pe care o merită.

HOROSCOP Vineri, 25 noiembrie –Balanţă
Există posibilitatea să se ajungă astăzi la polemici sau chiar la certuri destul de aprinse. Este greu de spus de la ce anume pleacă mai exact, dar s-ar putea să aibă legătură cu faptul că ai o reacţie disproporţionată la unele veşti sau informaţii care îţi parvin. Sau poate că faci unele comparaţii cu trecutul, iar din acest motiv, există riscul să nu ai cea mai potrivită atitudine faţă de unele situaţii care apar astăzi. Aşadar, este important să fii raţional(ă), să nu te laşi dus(ă) de val. În caz contrar, există posibilitatea să spui sau să faci lucruri regretabile.

HOROSCOP Vineri, 25 noiembrie –Scorpion

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care nu au parte de veşti prea bune în ceea ce priveşte sectorul financiar. Există riscul să te laşi dus(ă) de val în ceea ce priveşte unele cheltuieli care nu figurau pe lista de cumpărături, lucru care te pune în imposibilitatea de a mai putea să achiziţionezi anumite lucruri de care aveai cu adevărat nevoie. Sau poate că eşti nevoit(ă) să apelezi la economii din această cauză. Oricare ar fi situaţia, este cert faptul că trebuie să fii mai atent(ă) pe acest plan, să ţii cont de limitele bugetului tău.

HOROSCOP Vineri, 25 noiembrie –Săgetător

Este posibil să apară azi unele probleme de comunicare în raport cu persoana iubită şi/ sau cu cineva apropiat de la serviciu. Este greu de spus care este mărul discordiei cu exactiate, dar s-ar putea să fie vorba de nişte lucruri care te preocupă în plan domestic şi/ sau casnic şi care pun presiune pe modul în care interacţionezi cu cei dragi. În acest context, este foarte important să delimitezi foarte bine lucrurile, să nu laşi problemele dintr-un anumit domeniu de viaţă să îţi afecteze relaţiile cu ceilalţi. În caz contrar, s-ar putea să apară complicaţii şi în alte sectoare.

HOROSCOP Vineri, 25 noiembrie –Capricorn
Pe plan profesional, s-ar putea să nu ai parte azi de o zi prea grozavă. Poate că ţi-e greu să comunici cu unii colegi de serviciu, să treci peste diferenţele de viziune care există de mai multă vreme între voi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de probleme de comunicare generate de stilul lacunar pe care tindem să îl adoptăm atunci când transmitem informaţii prin intermediul unui e-mail, de exemplu. Aşadar, este foarte important să oferi lămuriri, chiar şi atunci când nu ţi se cer. În caz contrar, pot apărea tensiuni care nu conduc în nicio direcţie bună.

HOROSCOP Vineri, 25 noiembrie –Vărsător

S-ar putea să îţi fie greu să investeşti atât în proiecte în care eşti implicat(ă), cât şi în activităţile pe care ţi le-ai propus pentru astăzi. Poate că te-a luat valul şi ai făcut unele achiziţii care nu erau pe lista de cumpărături sau ai făcut unele cheltuieli mai mari decât era cazul pentru a-ţi satisface ţie sau unei persoane dragi o dorinţă. Aşadar, s-ar putea să fie nevoie să apelezi la economii dacă trebuie să faci o plată şi în ceea ce priveşte planurile de viitor. Încearcă să vezi dacă nu cumva ai putea evita asemenea situaţii pe viitor.

HOROSCOP Vineri, 25 noiembrie –Peşti
Din câte se pare, ai parte azi de o zi destul de dificilă. Există lucruri care te solicită în egală măsură atât pe plan personal, familial sau casnic, cât şi la nivel profesional, iar timpul şi energia s-ar putea să nu îţi permită să le faci pe toate. Aşadar, poate că ar fi mai bine dacă ai analiza lucrurile pentru a vedea care este domeniul care are cea mai mare nevoie de tine astăzi. În felul acesta, s-ar putea să poţi rezolva fără prea multă bătaie de cap chestiunile presante, fără ca celălalt sector să aibă de suferit prea mult.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici