HOROSCOP VINERI, 29 decembrie 2023. Zi pentru tuns la Rac, Fecioara ar putea fi atinsă de o problemă sensibilă. Informaţiile false agită Balanţa

Horoscopul zilei de vineri, 29 decembrie 2023, potrivit portalului de profil horoscope.com

6839 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP VINERI, 29 decembrie 2023. Zi pentru tuns la Rac, Fecioara ar putea fi atinsă de o problemă sensibilă. Informaţiile false agită Balanţa

HOROSCOP VINERI, 29 decembrie 2023.

HOROSCOP 23 DECEMBRIE - Berbec

Ia o pauză de la rutina ta zilnică şi ieşi din tipare. Amintiţi-vă că orice cale pe care decideţi să o luaţi este cea bună. Regretul este o emoţie inutilă - nici măcar nu te deranja să îl bagi în seamă. Bucuraţi-vă de ziua de azi şi de toate micile bucurii pe care le are de oferit. Comunicaţi-vă visele şi aduceţi lucrurile în armonie şi în echilibru.

HOROSCOP 23 DECEMBRIE - Taur

Lucrurile curg în calea ta astăzi şi ar trebui să găseşti multă plăcere în confortul celorlalţi. S-ar putea să descoperi că există un aer de fantezie în această zi care face ca emoţiile tale să-ţi piardă noţiunea timpului şi spaţiului. Nu te obosi să te conectezi la realitate, dacă nu trebuie. Mergeţi la un muzeu de artă sau participaţi la un spectacol de dans. Vedeţi un film şi mergeţi la restaurantul dvs. preferat.

HOROSCOP 23 DECEMBRIE - Gemeni

Nu încercaţi să găsiţi un răspuns astăzi, pentru că probabil că veţi ajunge să vă simţiţi mai frustraţi decât atunci când aţi început. Cu cât încerci mai puţin să-ţi forţezi voinţa asupra celorlalţi, cu atât mai mult vei descoperi că lucrurile merg automat în felul tău. Astăzi nu este vorba de a găsi soluţii la probleme; este despre a te bucura de ceea ce ai învăţat şi ai realizat deja. Păstraţi lucrurile uşoare.

HOROSCOP 23 DECEMBRIE - Rac

Partea din copilărie trebuie să iasă la iveală şi să se joace astăzi. Visele tale sunt în plină forţă, aşa că lasă-le să conducă. Bucuraţi-vă de conversaţii uşoare cu prietenii despre cele mai recente filme şi site-urile dvs. preferate. Poate doriţi să vă gândiţi să vă antrenaţi sau să vă tundeţi. Aceasta este o zi bună pentru a vă îmbunătăţi aspectul general. Ai un ochi mult mai ascuţit pentru frumuseţea fizică într-o zi ca azi.

HOROSCOP 23 DECEMBRIE - Leu

Astăzi este o zi pentru a merge mai departe cu idei şi vise mai degrabă decât cu angajamente şi cu răspunsuri. Vedeţi cum stau lucrurile şi dezbateţi faptele. Orice ai face, distrează-te. Aceasta este ziua perfectă pentru a ieşi şi a vă bucura de aer curat cu o activitate în aer liber, în special activităţi de grup. Nu poţi greşi dacă te alături de prieteni şi vorbeşti despre cele mai recente evenimente din viaţa ta.

HOROSCOP 23 DECEMBRIE - Fecioara

S-ar putea să-ţi fie greu să au o abordare realistă a emoţiilor. O problemă sensibilă este posibil să te atingă. Aţi putea dori să vă gândiţi să lăsaţi pe altcineva să preia conducerea. Doriţi stabilitate, înainte de a lua următoarea decizie.

HOROSCOP 23 DECEMBRIE - Balanţa

Se anunţă o zi conflictuală. S-ar putea să descoperi că oamenii acţionează pe baza unor informaţii incomplete şi că te acuză în mod fals de ceva ce nu ai spus sau făcut. Lucraţi pentru a aduce armonie, scoţând adevărul pe masă, iar argumentele trebuie făcute cunoscute. Cuvintele pot fi încărcate cu emoţii puternice, aşa că fii blând cu acţiunile tale.

HOROSCOP 23 DECEMBRIE - Scorpion

Ai găsit piesa lipsă dintr-un puzzle la care ai lucrat de ceva vreme. Răspunsurile pot fi subtile, dar există. Fantezia şi o atitudine jucăuşă te vor conduce către ele fără efort. Răspândeşte-ţi ideile în lume astăzi şi adoptă o atitudine care îi încurajează şi pe alţii să se alăture viselor tale.

HOROSCOP 23 DECEMBRIE - Săgetător

Lucrurile pot părea puţin suprarealiste pentru tine astăzi, Săgetător, aşa că nu lua discuţiile altora prea în serios. Astăzi este o zi pentru a ajunge şi a discuta cu cineva, aşa că ridicaţi telefonul şi formaţi numărul. Este o zi bună pentru a vă împărtăşi ideile cu alţii. Alţii s-ar putea să te privească de parcă ai avea trei capete, dar atâta timp cât eşti sincer cu tine însuţi, nu ai niciun motiv să fii timid.

HOROSCOP 23 DECEMBRIE - Capricorn

Ar trebui să te bucuri de o mulţime de conversaţii jucăuşe cu ceilalţi. Este posibil ca fantezia să joace un rol important în evenimentele zilei şi s-ar putea să te trezeşti visând cu ochii deschişi, în timp ce mergi pe stradă. Este mult mai bine să păstrezi tonul uşor şi jucăuş. Bucuraţi-vă de lumea voastră fantastică şi nu ezitaţi să-i invitaţi pe alţii în ea.

HOROSCOP 23 DECEMBRIE - Vărsător

S-ar putea să existe un element destul de confuz pentru tine, în care te simţi tentat să acţionezi, dar nu toate piesele par să fie la locul lor. Ar putea fi greu să luaţi o decizie cu privire la lucruri, deoarece faptele par a fi destul de întunecate. Mai bine îţi petreci această zi bucurându-te de prietenii tăi sau de hobby-ul tău preferat decât să încerci să iei decizii sau angajamente majore de viaţă.

HOROSCOP 23 DECEMBRIE - Peşti

Fii mândru de rolul pe care îl joci! S-ar putea să te trezeşti că adopţi chipul multor personaje diferite, în funcţie de starea ta de spirit din momentul respectiv. Există o strălucire specială în zâmbetul tău astăzi pe care ar trebui să o împărtăşeşti deschis cu ceilalţi. Nu te simţi grăbit să ajungi nicăieri. Ai ajuns deja. Bucură-te în compania celor pe care îi iubeşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici