HOROSCOP Vineri, 29 iulie. Patru zodii, ţinta unor veşti care le şochează. Nu se aşteptau ca lucrurile să evolueze aşa

Mercur din Leu aderă la un careu tensionat cu Uranus retrograd din Taur, indiciu cum că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) pot afla azi lucruri care le şochează.

4724 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 29 iulie. Patru zodii, ţinta unor veşti care le şochează. Nu se aşteptau ca lucrurile să evolueze aşa

HOROSCOP Vineri, 29 iulie. Patru zodii, ţinta unor veşti care le şochează. Nu se aşteptau ca lucrurile să evolueze aşa

HOROSCOP 29 IULIE - Berbec

S-ar putea să afli astăzi de o ofertă la un produs pe care ţi-l doreşti de multă vreme, dar care nu a figurat din varii motive pe lista ta de cumpărături. Ori poate că îşi exprimă partenerul de viaţă şi/ sau cei mici dorinţa de a li se face un hatâr, de a intra în posesia unui lucru pe care îl voiau de multă vreme. Aşadar, s-ar putea să te regăseşti astăzi în situaţia de a băga mâna prea adânc în buzunar, de a face eforturi financiare pe care nu ţi le permiţi într-un mod chiar confortabil în această perioadă.

HOROSCOP 29 IULIE - Taur

Ceva din comportamentul celor dragi sau din ceea ce îţi spun astăzi s-ar putea să scoată la iveală o faţetă a ta pe care nici tu nu o placi prea mult. De regulă, eşti o persoană răbdătoare, care nu acţionează conform primului impuls, dar de data aceasta, s-ar putea să spui sau să faci lucruri pe care s-ar putea să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Aşadar, sfatul astrelor pentru tine este acela de a încerca să nu cedezi instinctului. Vei avea mult mai mult de câştigat, dar şi de conservat în relaţia cu cei dragi, dacă eşti calculat(ă).

HOROSCOP 29 IULIE - Gemeni

S-ar putea să îţi parvină astăzi veşti sau bârfe care te pun pe gânduri, în cel mai fericit caz, sau care îţi provoacă mari îngrijorări. Poate că te simţi dezamăgit(ă), în primă fază, sau îţi este teamă de ce este mai rău, dar lucrurile ar sta mai bine pentru tine dacă ai aştepta să vezi cum evoluează situaţia care te nelinişteşte. Este posibil să nu fi fost decât o alarmă falsă ori ceva care se poate remedia mult mai uşor decât te-ai aşteptat. Aşadar, poate că ar fi mai bine dacă nu te-ai precipita din prima, dacă ai avea răbdare.

HOROSCOP 29 IULIE - Rac

Dacă ai făcut recent o investiţie, este important să te asiguri astăzi că nu eşti expus(ă) unor riscuri de pagube pe care nu le poţi gestiona prea uşor. În cazul în care eşti în poziţia de a vira capital către o iniţiativă proprie sau un proiect de grup, acelaşi avertisment este valabil şi pentru tine. Este posibil să îţi fi făcut speranţe prea mari, să fi fost niţel indus(ă) în eroare de feedback-ul primit din partea prietenilor sau a altor persoane care te-au încurajat să mergi înainte pe acest drum. Prin urmare, este important să faci ceva cât de curând.

HOROSCOP 29 IULIE - Leu

Un aspect al comportamentului tău sau al modului în care te exprimi s-ar putea să nu îi cadă tocmai bine unuia dintre superiori. Poate că avea alte aşteptări de la tine şi ai întins cam mult coarda într-o anumită privinţă sau probabil că se aştepta să accepţi foarte uşor lucruri care nu îţi stau în caracter ori în fişa postului. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu sunteţi în cele mai bune relaţii. În contexte ca acestea, cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci este să dai dovadă de profesionalism şi să nu îţi atragi antipatii.

HOROSCOP 29 IULIE - Fecioară

S-ar putea ca starea ta de spirit să lase de dorit astăzi. De vină s-ar putea să fie oboseala pe care ai acumulat-o în ultimele zile ori stresul resimţit la locul de muncă sau în viaţa personală. Oricare ar fi situaţia, este cert faptul că trebuie să te pui pe primul loc astăzi, să te gândeşti întâi de toate la nevoile şi la dorinţele tale. De asemenea, nu ajută dacă petreci prea mult timp cu persoane negative sau care au tendinţa să te vampirizeze energetic. Concentrează-ţi atenţia asupra acelor membri ai anturajului tău care te inspiră să mergi mai departe.

HOROSCOP 29 IULIE - Balanţă

Este posibil ca astăzi să apară motive de îngrijorare în legătură cu un proiect, o relaţie de prietenie sau colaborare ori chiar cea de cuplu. Lucrurile nu par să evolueze în direcţia pe care ţi-o doreşti şi pare că n-ai prea multe opţiuni în legătură cu lucrurile pe care le poţi face pentru a îndrepta situaţia. Poate că cea mai bună soluţie în contextul de faţă este să iei lucrurile aşa cum sunt şi să vezi ce ai putea face pentru a te asigura că nu se complică mai târziu. Poate că deciziile nu vor fi uşoare, dar sunt necesar.

HOROSCOP 29 IULIE - Scorpion

La locul de muncă, este posibil ca unele relaţii să evolueze prost astăzi, cel mai probabil din cauza unui dezechilibru la nivelul raportului de forţe între tine şi un coleg de muncă mai vechi în branşă, un superior sau chiar partenerul de cuplu, dacă lucraţi împreună. S-ar putea ca unul dintre voi să aibă tendinţa de a insista prea mult că are răbdare, că cei din jur ar trebui să accepte fără niciun comentariu perspectiva sa. În contextul de faţă, caută să dai dovadă de răbdare şi înţelegere, să nu mergi prea departe cu insistenţele de a avea ultimul cuvânt.

HOROSCOP 29 IULIE - Săgetător

În plan profesional, nu ai parte astăzi de o zi prea grozavă. Poate că randamentul de care dai dovadă nu este prea mare sau probabil că sarcinile care ţi-au fost delegate nu sunt tocmai uşor de dus la îndeplinire. Este greu de spus care este cauza provocărilor pe care le întâmpini astăzi la locul de muncă, dar cert este că trebuie să dai dovadă de stăpânire de sine. În caz contrar, există riscul să comiţi erori sau să ajungi la discuţii aprinse în contradictoriu cu acele persoane cu care ar trebui să colaborezi, să fii pe aceeaşi lungime de undă.

HOROSCOP 29 IULIE - Capricorn

S-ar putea naşte azi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Poate că este vorba de o supărare măruntă, apărută pe fondul unui aspect lipsit de prea multă importanţă, dar în alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de altceva, de supărări mai vechi care s-au adunat şi au contribuit decisiv, gradual la această atmosferă încărcată. Indicat ar fi să nu abordezi subiecte care ar putea deranja, care riscă să inflameze şi mai mult spiritele. Altfel, s-ar putea ca lucrurile să se complice şi să conducă la situaţii care se repară greu, care rănesc adânc.

HOROSCOP 29 IULIE - Vărsător

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ ar putea produce un conflict între tine şi partenerul de viaţă. Poate că nu sunteţi întocmai de acord în privinţa gestionării unei situaţii în raport cu familia de origine sau se întâmplă ceva în propria gospodărie care vă pune pe gânduri. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să laşi de la tine pentru ca spiritele să nu se inflameze. Aşadar, caută să vezi unde punctele voastre de vedere se întâlnesc, astfel încât să nu se ajungă la un ton şi la declaraţii care vă deturnează de la scopul vostru comun.

HOROSCOP 29 IULIE - Peşti

S-ar putea să îţi fie destul de greu astăzi să discuţi cu unii colegi de muncă, să lăsaţi unul de la celălalt pentru a ajunge la un consens cu privire la o chestiune spinoasă. S-ar putea ca spiritele să se încingă repede, cu mult înainte de a vedea că punctele voastre de vedere nu sunt chiar atât de diferite, că ar putea fi reduse la o idee comună. în alte cazuri, aspectele astrale de astăzi ar putea anunţa faptul că ar putea apărea probleme tehnice la locul de muncă şi că riscul asociat lor este acela de-a pierde progrese valoroase.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici