HOROSCOP Vineri, 9 decembrie – Unele zodii şi-au făcut speranţe deşarte. Iluzia se destramă azi

Pe ultima sută de metri în Săgetător, Venus aderă la un careu tensionat cu Neptun din Peşti, indiciu cum să zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) şi-au făcut unele speranţe deşarte în anumite privinţe.

3625 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 9 decembrie – Unele zodii şi-au făcut speranţe deşarte. Iluzia se destramă azi
 
HOROSCOP Vineri, 9 decembrie – Berbec 
Din câte se pare, nu ai avut parte de o săptămână prea uşoară, iar acest lucru se vede mai ales din starea ta de spirit, care lasă de dorit. Este greu de spus dacă vina îi aparţine întrutotul oboselii sau dacă efectul se datorează şi unor întâmplări nu tocmai plăcute care au avut loc în ultima perioadă. Oricare ar fi situaţia, încearcă să priveşti partea bună a lucrurilor. Cu siguranţă au existat lucruri pe care ai reuşit să le faci în această săptămână, pentru care a meritat pe deplin osteneala din ultimele zile. Încearcă să fii recunoscător(oare) pentru ele azi.
 
HOROSCOP Vineri, 9 decembrie – Taur
 
Nu par să te anime prea tare planurile pe care ţi le-ai făcut pentru zilele care urmează. Poate că un prieten drag nu se poate alătura activităţilor cu gaşca dintr-un motiv sau altul. Ori poate că este vorba de alte chestiuni care te îngrijorează, care au luat temporar locul entuziasmului cu privire la ceea ce urmează să se întâmple. Caută să vezi dacă există lucruri pe care le poţi controla şi asigură-te că merg în direcţia dorită. Dacă nu depind de tine, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să dai dovadă de adaptabilitate în acele contexte.
 
HOROSCOP Vineri, 9 decembrie – Gemeni 
Unele relaţii din viaţa personală sau cea profesională s-ar putea să îţi dea astăzi unele bătăi de cap. Echilibrul de forţe nu este nici pe departe egal, iar unele persoane par să îşi fi arogat drepturi pe care nu le au în ceea ce te priveşte. Este important să fii sincer(ă) cu ceea ce simţi şi ce crezi, să nu te laşi călcat(ă) în picioare. În caz contrar, s-ar putea să încurajezi astfel de comportamente şi pe viitor, lucru care nu este deloc în avantajul tău, care ar putea conduce în viitor la dezvoltarea unor raportări care nu sunt sănătoase.
 
HOROSCOP Vineri, 9 decembrie – Rac
 
În plan profesional, s-ar putea ca lucrurile să se complice astăzi. Te-ai aşteptat probabil să fi scăpat de sarcinile cele mai grele, să fi depăşit punctul critic al acestei săptămâni din acest punct de vedere, dar este posibil să mai ai un hop de trecut. Poate că lucrurile nu s-au rezolvat aşa cum ai fi vrut în privinţa unor sarcini de lucru de care te-ai ocupat deja sau poate că apar unele urgenţe. În orice caz, cert este că nu trebuie să te culci pe o ureche. Mai sunt încă lucruri de ordonat şi ai nevoie de stăpânire de sine.
 
HOROSCOP Vineri, 9 decembrie – Leu
 
Este posibil să se nască azi tensiuni între tine şi cineva drag, cel mai probabil pentru că unele lucruri nu au fost spuse la timp sau poate pentru că orgoliile sunt prea mari pentru a fi acceptate cu uşurinţă unele greşeli comise mai demult. Aşadar, s-ar putea să fie nevoie de o schimbare de raportare la cei dragi, la relaţia pe care o aveţi. Încearcă să faci tu primul pas şi să deschizi un dialog calm. Dacă setezi termeni clari, vei vedea că lucrurile nu vor degenera în conflicte sau alte demonstraţii care nu fac decât să vă afecteze relaţia.
 
HOROSCOP Vineri, 9 decembrie – Fecioară 
Este posibil să te numeri şi tu printre nativii(ele) care nu sunt în cele mai bune relaţii cu cei dragi. În cazul tău, mărul dicordiei s-ar putea să fie o chestiune de ordin casnic sau ceva pe plan domestic care nu merge prea bine. S-ar părea că tu şi partenerul de viaţă aveţi păreri nu tocmai similar despre ceea ce ar fi de făcut pentru a pune lucrurile în ordine. În contextul acesta, este vital să aveţi o discuţie, să ajungeţi la un compromis înainte ca lucrurile să o ia într-o direcţie care nu vă avantajează pe niciunul dintre voi.
 
HOROSCOP Vineri, 9 decembrie – Balanţă 
S-ar putea să îţi fie greu astăzi să comunici cu unii colegi de muncă. Pe un fundal astral ca acesta, se poate ajunge destul de uşor la tensiuni, iar diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate ar putea să pară mai mari decât sunt de fapt. Încearcă să te concentrezi pe obiectivul pe care trebuie să îl atingi, iar dacă acesta depinde într-o formă sau alta de celălalt, trebuie să găsiţi o cale de mijloc. În caz contrar, s-ar putea să mai dureze până când vei ajunge acolo unde ţi-ai dorit. Analizează situaţia şi gândeşte-te la interesul pe care-l ai.
 
HOROSCOP Vineri, 9 decembrie – Scorpion
 
Din punct de vedere financiar, nu este un momente bun în care să îţi asumi riscuri. De asemenea, nu este o idee prea grozavă nici să îţi depăşeşti bugetul. Aşadar, dacă ţi-ai propus să îl ajuţi astăzi pe Moş Crăciun, ai grijă cât de mult eşti dispus(ă) să cheltuieşti. În caz contrar, s-ar putea să fie nevoie să intri în bugetul de weekend sau poate că îţi va lipsi acea plasă de siguranţă de care ai nevoie în caz că apar urgenţe cu privire la pregătirea sărbătorilor de iarnă. Fă-ţi temele înainte să mergi la cumpărături şi va fi bine.
 
HOROSCOP Vineri, 9 decembrie – Săgetător
 
În familie, s-ar putea ca lucrurile să nu stea prea grozav astăzi. Poate că doar ies la iveală unele diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate în privinţa cărora nu prea poţi face mare lucru. Sau poate că este vorba de ceva mai mult, de lipsă de comunicare într-un moment-cheie care acum îşi arată colţii. Oricare ar fi situaţia, caută să aplanezi tensiunile înainte ca ele să îşi facă de cap. Mai sunt multe lucruri de pregătit până la venirea sărbătorilor şi au ai vrea să te surprindă într-o stare de spirit care nu este deloc în ton cu ele.
 
HOROSCOP Vineri, 9 decembrie – Capricorn 
Este posibil să afli astăzi unele lucruri care te întristează sau chiar te fac să te îngrijorezi în legătură cu unele situaţii. Cel mai indicat ar fi să nu acţionezi conform primului impuls. S-ar putea să nu fie cea mai inspirată decizie, să-ţi dai seama mai devreme sau mai târziu că ar fi fost mai bine să aştepţi puţin. Încearcă să urmăreşti cum evoluează lucrurile şi-ţi vei da seama ce trebuie să faci. Ai răbdare şi acordă-ţi un timp de reflecţie înainte să mergi prea departe cu unele vorbe sau acţiuni. Altfel, s-ar putea să nu le poţi lua înapoi.
 
HOROSCOP Vineri, 9 decembrie – Vărsător
 
Există posibilitatea ca unele planuri pe care ţi le-ai făcut să necesite mai multe resurse decât ţi-ai imaginat. Sau poate că ţi-ai asumat unele riscuri din punct de vedere financiar, iar acum se întâmplă ceva care îţi demonstrează că ar fi fost mai bine să te gândeşti de două ori în privinţa lor. În contextul acesta, trebuie să ai mare grijă cum procedezi pe mai departe. Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi şi trebuie să fii pregătit(ă) pentru a face investiţiile necesare în masa de sărbători şi daruri pentru cei dragi. Pune în aşteptare unele proiecte pentru moment.
 
HOROSCOP Vineri, 9 decembrie – Peşti 
Responsabilităţile de la locul de muncă s-ar putea să atârne greu pe umerii tăi astăzi. Miza este destul de mare, atât în ceea ce priveşte modul în care eşti perceput(ă) în domeniu, cât şi în relaţie cu superiorii. Încearcă să dai dovadă de stăpânire de sine, să nu te pierzi cu firea. În caz contrar, vei fi mai susceptibil(ă) erorilor sau greşelilor care-ţi vor răpi inutil din timp şi energie. Aşadar, este important să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut şi să pierzi din vedere obiectivul final. Altfel, s-ar putea să fii destul de uşor copleşit(ă) de presiuni.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici