HOROSCOP Miercuri, 7 decembrie – Mercur intră în Capricorn. Zodiile, orientate către rezultate şi succes

Mercur începe azi să tranziteze Capricornul şi îl parcurge în sens direct până pe 29 decembrie când începe să retrogradeze. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) au parte în această perioadă de o mentalitate pradică, orientată spre rezultate.

19872 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 7 decembrie – Mercur intră în Capricorn. Zodiile, orientate către rezultate şi succes

NASA

HOROSCOP 7 DECEMBRIE - Berbec

Mercur începe azi să tranziteze casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să observi o îmbunătăţire în ceea ce priveşte modul în care comunici cu unul dintre superiori. De asemenea, părerea ta are mai multă greutate şi punctul tău de vedere este mai luat în serios mai mult de către ceilalţi. Aşadar, se întrevăd câteva săptămâni benefice pentru ascensiunea ta profesională şi pentru modul în care te înţelegi cu persoanele importante de la locul de muncă şi/ sau din domeniul tău de activitate. Profită de context pentru a consolida aceste relaţii care contează foarte mult.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE - Taur

Mercur începe azi să se mişte prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Dacă urmează o perioadă în care trebuie să te pregăteşti pentru examene ori să rezolvi unele chestiuni birocratice înainte de trecerea în noul an. De asemenea, se arată un timp propice deplasărilor la o distanţă considerabilă de casă, astfel că dacă ţi-ai propus să părăseşti localitatea pentru Crăciun şi Revelion, vei avea parte de o călătorie aşa cum ţi-ai dorit. Delegaţiile vor avea şi ele efectul scontat, astfel că nu trebuie să îţi faci griji în ceea ce le priveşte.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE - Gemeni

Mercur se mişcă de azi înainte prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, astfel că multe din discuţiile pe care le vei avea cu partenerul de viaţă, colegii de muncă şi/ sau colaboratorii din această perioadă s-ar putea să ajungă într-un fel sau altul la bani. Poate că au apărut oportunităţi de a realiza profituri care necesită o investiţie din fonduri comune sau poate că infuzii mai vechi de capital nu au condus la rezultatele dorite, iar acum este nevoie să vedeţi cum puteţi evita astfel de situaţii pe viitor. Aşadar, banii reprezintă o prioritate pentru voi.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE - Rac

Mercur începe azi să se mişte prin casa parteneriatelor din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să îţi fie destul de uşor să comunici în următoarea perioadă cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Dacă ai întâmpinat probleme de curând din acest punct de vedere, lucrurile vor reveni la normal în zilele care urmează. Ştii exact ce vrei să spui şi descoperi fără prea mare greutate cel mai bun moment în care să îţi faci ideile cunoscute. Aşadar, dacă ai parte de negocieri sau discuţii cu miză mare, vei reuşi să obţii ceea ce-ţi doreai.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE - Leu

Mercur tranzitează de azi înainte casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care s-ar putea să observe o schimbare în bine în ceea ce priveşte comunicarea cu unii colegi de muncă. De asemenea, se arată o perioadă benefică pentru nativii(ele) care au decis să facă ceva în privinţa sănătăţii lor. Află de doctori buni, de proceduri pe care le-ar putea încerca la sfatul specialistului, iar acest lucru le redă speranţa că lucrurile s-ar putea rearanja în favoarea lor pe acest plan. Viitorul îţi surâde.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE - Fecioară

Mercur progresează astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că, în cazul tău, schimbările în bine se văd mai ales în ceea ce priveşte modul în care comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Eşti mai deschis(ă) în ceea ce priveşte hobby-urile şi interesele tale, iar acest lucru te ajută să găseşti noi zone de compatibilitate în raport cu cei dragi. În cazul în care eşti single, se arată o perioadă bună pentru a explora scena de dating. S-ar putea să ai parte de conversaţii extrem de fascinante cu persoane care îţi trezesc interesul.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE - Balanţă

Mercur începe azi să se mişte prin casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că vei comunica ceva mai bine cu cei dragi în următoarea perioadă, mai ales dacă v-aţi confruntat des în ultima perioadă cu situaţii în care au ieşit la iveală diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune. De asemenea, este un moment bun din an în care să faceţi împreună planuri cu privire la pregătirea sărbătorilor. Dacă intenţionaţi să le petreceţi împreună, este important să vă puneţi de acord cum anume veţi proceda în cazul mesei şi al cadourilor care vor fi oferite.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE - Scorpion

Mercur se mişcă de azi înainte prin casa comunicării din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că interacţionezi eficient cu tot felul de persoanei în perioada aceasta. Cu alte cuvinte, reuşeşti să îţi dai seama foarte uşor ce anume aşteaptă de la tine, dar şi cum să îţi modulezi discursul astfel încât să obţii reacţia pe care ţi-o doreşti. Aşadar, se arată o perioadă bună pentru nativii(ele) care urmează să aibă parte de negocieri la serviciu sau de situaţii în care trebuie să dea dovadă de asertivitate sau să îşi apere punctul de vedere în faţa celor din jur.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE - Săgetător

Mercur începe azi să tranziteze casa banilor din astrograma ta solară, ceea ce ar putea însemna că te întâlneşti cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. S-ar putea ca multe din ele să vină sub forma unor ponturi sau a unor propuneri din partea cuiva din sfera profesională şi/ sau personală. În orice caz, este clar că lucrurile merg bine pentru tine pe acest plan şi că anturajul pe car eîl ai în această perioadă joacă un rol important pe acest plan. Merită să investeşti în aceste relaţii şi vei vedea cât de productive sunt.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE - Capricorn

Mercur începe să se mişte azi prin semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă o mai mare deschidere faţă de cei din jur. Cu alte cuvinte, îţi este mai uşor să te exprimi, să nu laşi doar faptele să vorbească pentru tine. De asemenea, s-ar putea să fii mai atent(ă) în perioada aceasta cu modul în care te îmbraci, de exemplu, sau de afişezi în public în general. Stilul tău poate să spună multe lucruri despre tine, fapt de care devii mai conştient(ă) pe parcursul acestui tranzit. Se vede că te simţi mai bine în pielea ta în această perioadă.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE - Vărsător

Mercur tranzitează de azi înainte casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te gândeşti mai mult la trecut decât de obicei. Se anunţă o perioadă bună pentru a procesa amintiri care încă îţi dau târcoale sau lucruri pe care le-ai spus sau care ţi s-au spus. Aşadar, s-ar putea să închizi mai uşor unele capitole de viaţă care au rămas deschise şi care nu îţi fac bine sau care nu îţi permit să evoluezi. Profită de acest context pentru a face loc unor noi începuturi în viaţa ta şi în modul în care gândeşti acum.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE - Peşti

Mercur începe să se mişte astăzi prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea indica faptul că apar noi idei cu privire la proiecte pe care le-ai putea desfăşura şi/ sau în care eşti implicat(ă) în această perioadă. De asemenea, există posibilitatea să cunoşti persoane foarte interesante, care te inspiră şi de la care ai multe lucruri de învăţat în următoarea perioadă. Eşti inspirat(ă) şi acest lcuru se vede mai ales din felul în care gândeşti lucrurile în perspectivă, pe termen mai lung. Ai o privire de ansamblu asupra lucrurilor acum.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici