Eliminare surprinzătoare de la Tokyo 2020. Naomi Osaka a fost învinsă în optimi, la Jocurile Olimpice

  • Naomi Osaka a fost eliminată marţi din turneul olimpic de la Tokyo de Marketa Vondrousova (42 WTA).
  • Sportiva cehă o eliminase în turul anterior şi pe Mihaela Buzărnescu.
  • Jucătoarea de tenis Naomi Osaka este numărul doi mondial.
690 afișări
Imaginea articolului Eliminare surprinzătoare de la Tokyo 2020. Naomi Osaka a fost învinsă în optimi, la Jocurile Olimpice

Naomi Osaka, eliminată de la Tokyo

Vondrousova s-a impus în optimile de finală ale turneului olimpic feminin cu un categoric 2-0 la seturi, 6-1, 6-4, cedând doar 5 game-uri, la capătul unui meci ce a durat doar o oră şi 10 minute.

Partida de pe arena centrală a complexului Ariake Tennis Park s-a jucat cu acoperişul mobil tras.

Naomi Osaka a avut o evoluţie lipsită de consistenţă, cu 32 de greşeli neforţate, care i-au făcut misiunea mult mai uşoară Marketei Vondrousova.

Japoneza a dat semne de revenire în debutul setului secund, când a reuşit un prim brake. Vondrousova a recuperat însă şi la 5-4 pentru ea a mai reuşit un break, valorificând a treia minge de meci, într-un game îndelung disputat.

Vondrousova va juca în sferturile de finală cu învingătoarea partidei dintre Nadia Podoroska (Argentina) şi Paola Badosa Gibert (Spania).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici