VIDEO Jocurile Olimpice. Vlăduţ Simionescu, ultimul judoka român eliminat de la Tokyo 2020

  • Judoka Vlăduţ Simionescu a fost învins vineri dimineaţă, în optimile de finală ale turneului olimpic de judo, categoria +100 kg, de ucrainianul Yakiv Khammo, încheindu-şi aventura la Tokyo 2020.
  • Simionescu a fost ultimul judoka român rămas în competiţie.
2192 afișări
Imaginea articolului VIDEO Jocurile Olimpice. Vlăduţ Simionescu, ultimul judoka român eliminat de la Tokyo 2020

Sursă FOTO: Facebook/ Comitetul Olimpic şi Sportiv Român

Yakiv Khammo a punctat devreme în meci, cu un wazari, după doar 13 secunde, după care a luptat defensiv, la limită, pentru a nu fi penalizat pentru noncombat.

Vlăduţ Simionescu a avut câteva tentative de a-şi pune în practică procedeele favorite, însă adversarul său s-a apărat foarte bine, românul nereuşind să puncteze până la capătul celor 4 minute de luptă.

România a avut în concurs 3 judoka, pe Andreea Chiţu, Alexandru Raicu şi Vlăduţ Simionescu. Niciunul nu a reuşit să treacă de turul doi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici