VIDEO Surpriză la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Italianul Lamont Marcell Jacobs e noul rege al sprintului mondial

  • Surprize la proba de 100 metri de la Jocurile Olimpice de la Tokyo
  • Sprinterul italian Lamont Marcell Jacobs a câştigat medalia de aur
  • Jacobs a trecut primul linia de sosire, cu timpul de 9.80 secunde, nou record european
2914 afișări
Imaginea articolului VIDEO Surpriză la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Italianul Lamont Marcell Jacobs e noul rege al sprintului mondial

După retragerea legendei sprintului mondial, jamaicanul Usain Bolt, întreaga planetă era în aşteptarea numelui noului campion olimpic, urmaşul multiplului laureat olimpic şi mondial, deţinător al recordului mondial absolut.

Duminică după-amiază, finala de 100 m a început cu un start fals, în urma căruia britanicul Zharnel Hughes a fost eliminat din concurs.

Au rămas pe linia de start Akani Simbine (RSA), Lamont Marcell Jacobs (ITA), Fred Kerley (USA), Su Bingtian (CHN), Ronnie Baker (USA), Enoch Adegoke (NGR), Andre de Grasse (CAN).

La al doilea start, Kerley şi Baker au plecat cel mai bine din blockstart, însă Lamont Marcell a venit din urmă şi s-a instalat rapid în frunte, niciunul din sprinterii din pluton nereuşind să îl ajungă până la finalul celor 100 de metri.

Pe locul doi a sosit americanul Fred Kerley, cu un personal best de 9.84, urmat de medaliatul cu bronz, canadianul Andre de Grasse, cronometrat la rândul său cu cel mai bun timp personal, de 9.89 secunde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici