141 de infractori, prinşi în flagrant în ultimele 24 de ore

Echipajele de ordine publică din cadrul MAI au prins, vineri, în flagrant 114 autori de infracţiuni, care au săvârşit 122 de fapte penale.

714 afișări
Imaginea articolului 141 de infractori, prinşi în flagrant în ultimele 24 de ore

141 de infractori, prinşi în flagrant în ultimele 24 de ore

Potrivit unui bilanţ prezentat sâmbătă, în ultimele 24 de ore, angajaţii Ministerului Afacerilor Interne au intervenit la 3.862 de evenimente, 2.468 fiind circumscrise menţinerii ordinii publice, iar 1.394 fiind situaţii de urgenţă.

Echipajele de ordine publică au prins în flagrant 114 autori de infracţiuni, care au săvârşit 122 de fapte penale. Totodată, au fost depistate 17 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale.

Peste 18% din cele 887 de posibile infracţiuni semnalate la nivelul structurilor de poliţie au fost sesizări din oficiu.

Echipajele de poliţie rutieră au retras 260 de certificate de înmatriculare şi au reţinut 545 de permise de conducere, dintre care 38 pentru consum de alcool şi 9 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise.

Poliţiştii şi jandarmii au constatat 7.339 de contravenţii pentru care au aplicat amenzi în valoare de peste 2,6 milioane de lei.

La rândul lor, pompierii au efectuat 82 de controale pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă, fiind identificate 28 de obiective care funcţionau fără autorizaţie de securitate la incendiu. Au fost aplicate 428 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 199.000 lei.

Dintre misiunile pompierilor, 1.143 au fost pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, 52 pentru stingerea de incendii, 10 pentru descarcerare. Pe parcursul intervenţiilor pompierilor a fost salvate 15 persoane.

Piloţii Inspectoratului General de Aviaţie au executat 11 misiuni aero-medicale şi au fost salvate 8 persoane aflate în situaţii de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici