Avocata din Iaşi care a omorât patru oameni conducând beată a scăpat de arestul preventiv

Avocata din Iaşi care a a condus beată, cu aproape 150 km/oră în oraş, şi a provocat un accident în care au murit patru oameni, iar alţi patru au fost răniţi grav, a fost scoasă din arestul preventiv şi plasată în arest la domiciliu, potrivit deciziei Curţii de Apel Iaşi.

1792 afișări
Imaginea articolului Avocata din Iaşi care a omorât patru oameni conducând beată a scăpat de arestul preventiv

Avocata din Iaşi care a omorât patru oameni conducând beată a scăpat de arestul preventiv

„Justiţie strâmbă.Decizie incredibilă şi revoltătoare la Curtea de Apel Iaşi. Şoferiţa din Iasi, acuzată şi trimisă în judecată pentru omor calificat, care a omorât 4 oameni angajaţi la Citadin şi pe alţi 4 i-a nenorocit pe viaţă, care este acuzată şi de tentativă la omor calificat şi care era şi beata şi circula şi cu peste 150 de km/h (...) ei bine... A fost eliberată din arestul preventiv şi plasată în arest la domiciliu”, spune, luni, avocatul Adrian Cuculis.

Cuculis spune că avocata chiar şi-a „bătut joc de organele de parchet şi de instanţe, întrebând cât trebuie să plătească pentru a fi eliberată”.

Avocatul Cuculis adaugă că această decizie a Cuţii de Apel Iaşi este „una fără precedent şi la nivel de Curte de Apel în raport de acuzaţiile extrem de grave”.

Accidentul de circulaţie a avut loc la jumătatea lunii iunie 2022 pe o stradă din Iaşi. Patru muncitori care lucrau la reabilitarea drumului au murit după ce autoturismul condus de avocată a intrat în coliziune cu o autospecială de întreţinere şi a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului. Alţi patru muncitori au fost duşi la spital în stare critică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
avocată,
omor,
arest

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici