Cei doi jurnalişti care l-au fotografiat pe Vadim Tudor au depus plângere împotriva acestuia

Cei doi jurnalişti de la un cotidian central care l-au fotografiat pe liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, săptămâna trecută, în timp ce lua masa la un restaurant au depus plângere la Secţia 17 de Poliţie împotriva acestuia şi a însoţitorilor lui, pentru distrugere, tâlhărie şi lipsire de libertate.

17 afișări
Imaginea articolului Cei doi jurnalişti care l-au fotografiat pe Vadim Tudor au depus plângere împotriva acestuia

Cei doi jurnalişti care l-au fotografiat pe Vadim Tudor au depus plângere împotriva acestuia (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că cei doi fotoreporteri - Gheorghe Florin (25 de ani) şi Alexandru Ionaşcu (29 de ani) - de la publicaţia Click, au reclamat că senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor şi însoţitorii săi au provocat distrugeri la maşina cu care erau, ar fi stricat un telefon mobil şi le-ar fi blocat autoturismul timp de 15 minute, până la venirea poliţiştilor.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a depus o plângere, vineri seară, la Secţia 17 de Poliţie din Capitală, împotriva a doi jurnalişti de la un cotidian central care îl fotografiau în timp ce acesta se afla într-un restaurant.

Liderul PRM a anunţat poliţia în jurul orei 23.00, în timp ce se afla la restaurantul Casa Gorjeană din Bucureşti, că este fotografiat de doi tineri, declara, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Potrivit comisarului Ciocan, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 17 şi i-au găsit pe cei doi fotografi, care se închiseseră în maşină şi refuzau să se legitimeze.

Cei doi au fost conduşi la sediul Secţiei 17 de Poliţie, unde au declarat că sunt jurnalişti de la cotidianul Click. Ei au spus că-l fotografiau pe liderul PRM încă de la ora 18.30, când acesta a ajuns la restaurant.

Corneliu Vadim Tudor a depus plângere la Secţia 17 de Poliţie pentru încălcarea dreptului la propria imagine şi viaţă privată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici