Criminalii omului de afaceri din Sibiu, daţi în urmărire generală

Cei trei criminali ai omului de afaceri Adrian Kreiner au fost daţi în urmărire de Poliţia Română.

484 afișări
Imaginea articolului Criminalii omului de afaceri din Sibiu, daţi în urmărire generală

Criminalii omului de afaceri din Sibiu, daţi în urmărire generală

Este vorba de Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă.

Ei sunt acuzaţi de omor calificat şi tâlhărie calificată.

Tribunalul Sibiu a emis duminică mandate de arestare preventivă pe numele celor trei bărbaţi care l-ar fi bătut şi ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner.

Cei trei au intrat în noaptea de 5 spre 6 noiembrie în casa omului de afaceri din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe feţe, l-au legat şi l-au bătut şi i-au ameninţat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
kreiner,
suspecţi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici