Decizia ICCJ: Liviu Dragnea rămâne încarcerat / Judecătorii i-au respins contestaţia la executare

  • Liviu Dragnea rămâne încarcerat, este decizia magistraţilor de la ICCJ
  • Magistraţii instanţei supreme au respins contestaţia la executare formulată de fostul lider PSD, decizia este definitivă
  • Instanţa supremă a admis, însă, cererea de sesizare a CCR cu privire la excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor privind contestaţia la executare
169 afișări
Imaginea articolului Decizia ICCJ: Liviu Dragnea rămâne încarcerat / Judecătorii i-au respins contestaţia la executare

Lui Dragnea nu i-a ieşit nici de data asta. Judecătorii i-au respins contestaţia la executare

Lui Liviu Dragnea nu i-a ieşit nici de data asta. Instanţa Supremă i-a respins contestaţia la executare susţinută, azi, de fostul lider PSD. 

Decizia este definitivă. 

Judecătorii i-au aprobat, însă, cererea de a sesiza CCR cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 598 alin. (1) lit. c) teza a II-a din Codul de procedură penală (dispoziţii privind contestaţia la executare).

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive. Fostul lider PSD se află încarcerat la Penitenciarul Rahova.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici