Dinel Staicu, audiat la DNA

Fostul patron al clubului Universitatea Craiova, Dinel Staicu, a fost audiat, joi, de procurorii anticorupţie în legătură cu transferul unor jucători..

4 afișări
Imaginea articolului Dinel Staicu, audiat la DNA

Dinel Staicu, audiat la DNA

La ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în jurul orei 13:40, Dinel Staicu a declarat că nu vrea să facă niciun comentariu în legătură cu citaţia pe care a primit-o, dar a dat de înţeles că este vorba despre transferul unor jucători. El şi-a motivat refuzul motivând că a "ieşit" de mai mult timp din fotbal şi că nu mai are legătură cu acesta.

În ultimele zile, au mai fost citaţi la DNA, pentru audieri, mai mulţi oficiali ai unor cluburi de fotbal, printre care Gigi Becali - finanţatorul FC Steaua, George Copos - finanţatorul FC Rapid, Cristian Borcea - director general la FC Dinamo şi Mihai Stoica - preşedinte Unirea Urziceni.

Procurorii anticorupţie derulează o anchetă privind transferurile de jucători de fotbal din perioada 1990-2007. În acest dosar, anchetatorii trebuie să stabilească dacă sumele trecute în contractele de transfer ale fotbaliştilor, astfel cum au fost ele înregistrate la federaţii sau cluburi, sunt aceleaşi cu cele notate la cluburi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici