Eliberarea condiţionată a lui Cozma, discutată în 27 noiembrie

Magistraţii Judecătoriei sectorului 5 Bucureşti vor lua în discuţie, în 27 noiembrie, la mai puţin de o săptămână de la data la care se termină perioada de detenţie, propunerea Comisiei speciale de la Penitenciarul Rahova care a dat aviz favorabil pentru eliberarea condiţionată a lui Miron Cozma.

2 afișări
Imaginea articolului Eliberarea condiţionată a lui Cozma, discutată în 27 noiembrie

Eliberarea condiţionată a lui Cozma, discutată în 27 noiembrie

Comisia specială de la Penitenciarul Rahova a dat aviz favorabil, în 16 noiembrie, pentru eliberarea condiţionată a lui Miron Cozma. Conform procedurii, decizia va fi luată în discuţie de instanţă, iar decizia acesteia poate fi atacată cu recurs.

În decizia Comisiei de individualizare de la Penitenciarului Rahova în cazul lui Cozma, luată cu unanimitate de voturi, s-a avut în vedere restul de pedeapsă pe care îl mai avea de executat, conduita acestuia din 3 ianuarie şi până în prezent, precum şi faptul că nu a fost sancţionat disciplinar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici