Video Elodia Ghinescu, căutată de poliţişti în două cimitire

Jandarmii şi poliţiştii argeşeni au căutat, miercuri, în cimitirele din oraşul Ştefăneşti şi din comuna Călineşti, judeţul Argeş, trupul avocatei Elodia Ghinescu, dispărută de acasă în 30 august.

1 afișare

Operaţiunile de căutare s-au desfăşurat în zonele respective deoarece anchetatorii au primit informaţii că poliţistul Cristian Cioacă, soţul Elodiei Ghinescu, principalul suspect, ar fi fost văzut prin preajmă imediat după dispariţia femeii.

Poliţiştii vor continua căutările joi şi în comunele Albota şi Uda, unde, de asemenea, Cioacă a fost văzut deplasându-se de câteva ori în ultima lună şi jumătate.

"Tot perimetrul cimitirelor din Ştefăneşti şi Călineşti a fost scotocit, dar nu a fost găsit, deocamdată, niciun indiciu. De asemenea, au fost scotocite şi podgoriile din jurul Ştefăneştiului, unde există câteva zone propice pentru ascunzişuri, dar rezultatele au fost negative. Căutările vor continua în Argeş şi în zilele următoare, în funcţie de locurile pe care ni le vor indica anchetatorii", a declarat comisarul şef Sorin Păuna, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Căutările Elodiei Ghinescu în Argeş au început în urmă cu două săptămâni în lacul Satic, din nordul judeţului, urmate de operaţiunile de scotocire în lacurile de acumulare Vidraru şi Pecineagu şi pe văile şi râpele de la Rucăr şi Dâmbovicioara.

Şi jandarmii şi poliţiştii braşoveni continuă să caute în tot judeţul Braşov trupul avocatei Elodia Ghinescu, care a dispărut de acasă în data de 30 august, deoarece nu s-a primit niciun ordin de încetare a căutărilor, a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtător decuvânt al IPJ Braşov. Trupul avocatei a fost căutat în împrejurimile Braşovului, precum şi în lacurile din apropiere.

Expertiza uniformei de poliţist care a fost găsită într-o râpă de 30 metri pe drumul dintre Poiana Braşov şi Râşnov urmează a fi dată publicităţii în cursul zilei de miercuri sau joi.

În funcţie de rezultatul acesteia, dacă se dovedeşte că aceasta aparţine soţului avocatei, Cristian Cioacă, acesta riscă să fie arestat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici