Executarea pedepsei în cazul liderului comunist Ioachim Moga, din nou amânată

Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti a hotărât întreruperea, din motive medicale, cu încă jumătate de an, a executării condamnării la închisoare a fostului prim-secretar PCR al judeţelor Hunedoara şi Cluj, Ioachim Moga, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări
Imaginea articolului Executarea pedepsei în cazul liderului comunist Ioachim Moga, din nou amânată

Executarea pedepsei în cazul liderului comunist Ioachim Moga, din nou amânată

Moga va sta acasă încă 180 de zile, până în 12 decembrie 2007, după ce Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti a decis, pentru a doua oară, întreruperea executării pedepsei cu închisoarea, în urma cererii depuse de avocaţii acestuia.

Fostul "număr unu" comunist la nivelul celor două judeţe a fost condamnat definitiv la opt ani de închisoare pentru instigare la omor deosebit de grav în procesul Revoluţiei de la Cluj. Câteva luni mai târziu, apărătorii lui au depus o cerere de întrerupere a executării pedepsei, pentru un an, iar termenul a expirat luni. Între timp, avocaţii lui Moga au reuşit să obţină o nouă întrerupere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici