Florin Lesch, acuzat de terorsim, rămâne în arest până la toamnă

Lugojeanul Ioan Florian Lesch, care a fost acuzat de terorism, va rămâne în arest pe perioada verii, până la prezentarea la următorul termen de judecată, programat pentru 6 septembrie, dată pentru care se vor emite şi mandate de aducere a martorilor care nu s-au prezentat la audieri.

2 afișări
Imaginea articolului Florin Lesch, acuzat de terorsim, rămâne în arest până la toamnă

Florin Lesch, acuzat de terorsim, rămâne în arest până la toamnă

Avocatul lui Ioan Florin Lesch, Paula Ardelean, a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, că la înfăţişarea de miercuri au fost audiaţi martori asistenţi, care şi-au menţinut declaraţiile.

Florin Lesch este acuzat de terorism, după ce ar fi intenţionat să arunce în aer două butelii de aragaz pline, în centrul Timişoarei. Lesch a fost reţinut în trafic, la sfârşitul lunii iunie 2006, în dreptul localităţii Buziaş, de lucrători de la SRI şi procurorii de la DIICOT Timişoara. În maşina lui Lesch anchetatorii au găsit două butelii de aragaz pline, pe care ar fi intenţionat să le arunce în aer în centrul Timişoarei. Potrivit procurorilor instanţei supreme, Lesch urma să detoneze buteliile de gaz cu ajutorul unui aprinzător de aragaz conectat artizanal la un telefon mobil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici