Francez cu domiciliul în Bucureşti, reţinut pentru trafic de droguri

Un cetăţean francez în vârstă de 35 de ani care locuieşte în sectorul 3 al Bucureştiului a fost reţinut pentru trafic de droguri. Anchetatorii au găsit 58 de plante de canabis cultivate de acesta.

2968 afișări
Imaginea articolului Francez cu domiciliul în Bucureşti, reţinut pentru trafic de droguri

Francez cu domiciliul în Bucureşti, reţinut pentru trafic de droguri

Procurorii DIICOT au reţinut pentru 24 ore un cetăţean francez în vârstă de 35 de ani, având reşedinţa în municipiul Bucureşti, sector 3, pentru trafic intern de droguri de risc în formă continuată.

Sesizarea a fost înregistrată la DIICOT în luna mai şi arăta că M. T. J., cetăţean francez, se ocupă cu creşterea ilicită a canabisului în Bucureşti, cu scopul de a-l vinde consumatorilor de droguri.

Anchetatorii au stabilit că francezul a cumpărat în aprilie şi mai mai multe instrumente, îngrăşăminte şi ustensile necesare cultivării canabisului, plasând comenzi pe un site de profil.

În 7 mai, a primit prin intermediul unei companii de curierat două colete conţinând diferite ustensile necesare creşterii în mediu închis („indoor”) a canabisului, menţionând la datele de contact numele său şi o adresă din Bucureşti, sector 2, pentru care a plătit 1.130 lei.

Două percheziţii domiciliare au avut loc în sectoarele 2 şi 4 din Bucureşti, la care au fost găsite o cultură indoor cu 58 de plante de cannabis în diferite stadii de dezvoltare, aproximativ 100 de grame de cannabis, 9 prăjituri ce aveau în conţinut şi THC, un grinder, aparatură specifică creşterii plantelor de cannabis, respectiv lampi, ventilatoare, stabilizatoare de tensiune şi fertilizatori.

Marţi, francezul a fost prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici