Grecia: Captură de trei sute de kilograme de cannabis şi doi albanezi arestaţi

Autorităţile elene au arestat, sâmbătă, doi traficanţi de droguri albanezi şi au confiscat peste 300 de kilograme de cannabis în urma unui control efectuat în apropiere de oraşul Grevena.

2 afișări
Imaginea articolului Grecia: Captură de trei sute de kilograme de cannabis şi doi albanezi arestaţi

Grecia: Captură de trei sute de kilograme de cannabis şi doi albanezi arestaţi

Poliţiştii caută cea de-a treia persoană, care a reuşit să fugă într-o pădure de lângă Grevena, potrivit unui comunicat al Poliţiei locale.

În urma controalelor, poliţiştii şi vameşii au arestat traficanţii care se aflau la bordul a trei maşini, la ieşirea din Grevena. Unul dintre aceştia a rupt cu maşina bariera pusă de poliţişti. Autoturismul a fost găsit abandonat în pădure.

În două din maşini, poliţiştii au găsit 300 de saci, fiecare având 1,1 kilograme de cannabis, precum şi o armă Kalasnikov şi 27 de gloanţe.

Traficul de droguri între Albania şi Grecia este practicat adesea, teritoriul elen fiind zonă de tranzit pentru traficul de cannabis şi heroină care provine din Balcani şi trece prin Italia pentru a ajunge în întreaga Europă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici