Instanţa supremă îi permite lui Stanchev să plece din România

Consultantul bulgar Stamen Stanchev - judecat în procesul privatizărilor strategice - poate părăsi România, după ce instanţa supremă a fost de acord, luni, să fie revocată această măsură preventivă, cerere formulată de avocatul acestuia şi susţinută de Parchet.

10 afișări
Imaginea articolului Instanţa supremă îi permite lui Stanchev să plece din România

Instanţa supremă îi permite lui Stanchev să plece din România

De altfel, prima instanţă care a acceptat ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara de către Stamen Stanchev a fost Curtea de Apel Bucureşti, care a dat vineri o decizie în acest sens, iar recursul s-a judecat luni la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Apărătorul lui Stanchev, Alexandru Chiciu, a cerut, la termenul de vineri, să i se ridice clientului său interdicţia de a părăsi România, motivând că familia acestuia este într-o situaţie dificilă, fiind pe care de a fi expulzată din Monaco dacă el nu se duce acolo pentru a clarifica situaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici