Judecarea dosarului privatizărilor, amânată până în septembrie

Curtea de Apel Bucureşti a amânat, joi, judecarea dosarului privatizărilor până în 4 septembrie, termen la care va lua în discuţie o nouă cerere de revocare a interdicţiei de a părăsi ţara în cazul consultantului internaţional Stamen Stanchev.

1 afișare
Imaginea articolului Judecarea dosarului privatizărilor, amânată până în septembrie

Judecarea dosarului privatizărilor, amânată până în septembrie

Cu o lună în urmă, judecarea dosarului - în care Stamen Stanchev, Radu Donciu şi Dorinel Mucea sunt acuzaţi de spionaj - fusese amânată pentru 19 iulie din cauză că rechizitoriul prin care Stanchev a fost trimis în judecată nu fusese tradus în bulgară.

Anterior, avocaţii ceruseră amânarea discuţiilor pe motiv că au nevoie de mai mult timp pentru studierea dosarului cauzei, care cuprinde 104 volume a câte 500 de file fiecare. Totodată, avocaţii au invocat mai multe nelămuriri pe care le au faţă de interceptările telefonice, arătând că doresc să le clarifice până la începerea judecării pe fond a procesului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici