Liviu Dragnea crede că era singurul capabil să îi ţină piept lui Klaus Iohannis

  • Fostul lider PSD a făcut primele declaraţii după mai bine de un an de când a fost trimis în spatele gratiilor
  • Dragnea vorbeşte despre „sistemul ocult” şi Tel Drum şi povesteşte cum lucrează în atelierul de la Rahova
  • Administraţia Naţională a Penitenciarelor a deschis o anchetă, pentru a verifica dacă discuţia s-a desfăşurat legal
  • Fostul preşedinte PSD este de 13 luni în închisoare
3166 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea crede că era singurul capabil să îi ţină piept lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea crede că era singurul capabil să îi ţină piept lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a apărut la TV cu o zi înainte de a se prezenta la DNA pentru a fi audiat în dosarul Tel Drum. Interviul din spatele gratiilor a fost luat de fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu. Fostul lider PSD îşi face apariţia într-un  moment critic  pentru partid. Social democraţii se pregătesc să-şi aleagă un nou şef şi mulţi dintre apropiaţii lui Dragnea sunt în dispută cu actuala conducere interimară. Mai bine spus cu gruparea Ciolacu - Paul Stănescu. În timpul interviului Dragnea a jucat cartea omului puternic, victima unui sistem ocult.

Sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparaţie. Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a povestit el la începutul interviului, apoi a schimbat foaia.

Dragnea susţine că nu a fost „lăsat în pace” nici în penitenciar.

Oricine zâmbeşte aici, zâmbeşte amar. Dar asta nu înseamnă că m- au îngenuncheat sau m-au frânt. Asta nu se va întâmplă. Cu toate că ei, tot anul asta, nu m-au lăsat în pace. M-au condamnat TOTAL NEVINOVAT, m-au adus aici […] Mâine sunt citat la DNA în dosarul Teldrum. E resucitat brusc, înainte de campania electorală, ca să se dezbată despre acest dosar.[…]  E vorba de două drumuri. Am înţeles că ar fi rămas doar un drum, dar o să văd mâine, drumurile există. Deci practic eu sunt acuzat că în timpul mandatului meu s-au făcut două drumuri”, spune fostul lider PSD.

Dragnea  susţine în continuare că este victima „statului paralel”. Fostul preşedinte al PSD a criticat tandemul Iohannis – PNL, la pachet cu actuala conducere a PSD.Şi este sigur că numele său va fi rostit în discursul public din campania electorală.

„Sigur că o să fiu folosit, clar. E străvezie strategia, e limpede .[…] Actuala Putere a câştigat veşnic pe un model de mesaj anti-cineva. Si acum vor merge pe astfel de mesaj. E greu să mai meargă pe anti-PSD pentru că PSD nu mai e perceput ca o opoziţie prea serioasă. Atâţia ani de zile m-au demonizat, ajungând la un scor care să le dea posibilitatea să guverneze aşa cum guvernează, de ce să nu mai încerce încă o dată? Iohannis nu are acum un adversar care să îi combată toate accesele şi atitudinile dictatoriale. M-au condamnat total nevinovat şi sunt fericiţi că m-au scos din viaţa politică. Mi-e luat dreptul de a vorbi, pentru a nu deranja. Mai apar din când în când acţiuni timide de contre, dar în final toată lumea devine înţeleaptă şi cu multe plecăciuni se merge înainte spre o situaţie destul de rea”, a spus Liviu Dragnea în interviul acordat Realitatea TV.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici