Lucrările la Cathedral Plaza continuă după ce decizia Tribunalului Dolj a fost contestată

Firma care se ocupă de ridicarea Cathedral Plaza din Bucureşti, Willbrook Management, a atacat, miercuri, în instanţă decizia Tribunalului Dolj, prin care au fost suspendate lucrările la imobilul de birouri, iar lucrările de construcţie continuă.

3 afișări
Imaginea articolului Lucrările la Cathedral Plaza continuă după ce decizia Tribunalului Dolj a fost contestată

Lucrările la Cathedral Plaza continuă după ce decizia Tribunalului Dolj a fost contestată

"Decizia Tribunalului Dolj a fost emisă marţi, iar avocaţii noştri astăzi (miercuri - n.r.) au atacat hotărârea la Curtea de Apel Craiova. Lucrările de construcţie a Cathedral Plaza vor continua, iar dacă vor mai exista astfel de acţiuni ale Arhiepiscopiei Romano-Catolice le vom contesta în continuare", a declarat Daiana Voicu, director general al firmei Willbrook Management.

Ea a menţionat că aceasta este a şaptea decizie a instanţei care a fost contestată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici