Ministerul Justiţiei a fost evacuat, după ce un angajat a fost confirmat cu COVID-19

  • Un angajat al Ministerului Justiţiei a fost confirmat pozitiv cu COVID-19
  • Persoana lucrează la Departamentul Buget-Finanţe, dar nu a mai fost prezentă la serviciu din 3 aprilie
  • Sediul Ministerului Justiţiei va fi dezinfectat astăzi, dar rămâne operaţional
2184 afișări
Imaginea articolului Ministerul Justiţiei a fost evacuat, după ce un angajat a fost confirmat cu COVID-19

Un angajat al Ministerului Justiţiei a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus

UPDATE ora 12.44 Ministerul Justiţiei, evacuat

Sediul Ministerului Justiţiei a fost evacuat, joi, la cererea ministrului Cătălin Predoiu, după ce un angajat al instituţiei a fost confirmat cu COVID-19. Angajaţii se vor întoarce la lucru miercuri, 15 aprilie.
 
Angajaţii Ministerului Justiţiei au părăsit, joi, birourile, iar cabinetele demnitarilor au fost evacuate ultimele.
 
Măsura de avacuare a fost adoptată după ce un angajat a fost confirmat cu Covid-19. Angajaţii se vor întoarce la lucru miercuri, 15 aprilie.
 
„Până atunci vom lucra online, fiecare dintre dvs. să îşi asigure capacitatea de a lucra online şi telefonic, pentru a asigura continuitatea activităţii Ministerului chiar şi în condiţiile date”, le-a transmis Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei.
 
În următoarele trei zile vor avea loc trei decontaminări succesive în sediul Ministerului. Ultima decontaminare a fost în data de 4 aprilie.
 
„Vă rog să vă păstraţi calmul şi să aplicaţi instrucţiunile. Calm, curaj şi încredere! O să trecem cu bine şi prin această situaţie. Dar pentru aceasta trebuie să aplicăm regulile. Să aveţi grijă de voi, limitaţi-vă contactele, respectaţi izolarea şi să nu uitaţi să rămâneţi conectaţi online, continuăm să funcţionăm online”, a mai spus Cătălin Predoiu.


Ora 11.41 Un angajat al Ministerului Justiţiei a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

Primul caz de coronavirus la Ministerul Justiţiei. Un angajat al departamentului Buget-Finanţe a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Reprezentanţii Ministerului precizează că persoana infectată nu a fost la serviciu din 3 aprilie. 

În acelaşi timp, întreg sediu al Ministerului Justiţiei va fi dezinfectat astăzi, dar programul instituţiei nu va fi afectat. Toată activitatea ministerului este realizată online, prin intermediul serviciilor de e-mail şi, acolo unde este cazul, videoconferinţe.

În acest caz, a fost deschisă o anchetă epidemiologică pentru a stabili toate persoanele care au intrat în contact cu angajatul Ministerului Justiţiei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici