MJ avizează pozitiv graţierea celui mai bătrân deţinut

Cel mai bătrân deţinut din România, Nicolai Gheban, un veteran de război în vârstă de 82 de ani, ar putea fi graţiat curând, ministrul Justiţiei, Tudor Chiuariu, dând aviz favorabil pentru ca acest condamnat să părăsească închisoare, însă preşedintele semneză decretul de graţiere.

1 afișare
Imaginea articolului MJ avizează pozitiv graţierea celui mai bătrân deţinut

MJ avizează pozitiv graţierea celui mai bătrân deţinut

În vârstă de 82 de ani, Neculai Gheban, din judeţul Iaşi, a fost condamnat la şase luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a unei hotărâri judecătoreşti, în urma unui scandal cu o vecină din cauza unui teren.

Sentinţa penală pronunţată de Judecătoria Hârlău a rămas definitivă prin decizia penală a Tribunalului Iaşi şi prin decizia penală a Curţii de Apel Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici