Nuţu Cămătaru rămâne închis

Comisia de eliberare condiţionată de la Penitenciarul bucureştean Jilava a respins, joi, cu unanimitate de voturi, cererea de eliberare condiţionată formulată de Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, acesta putând formula o nouă cerere în acest sens după încă opt luni.

23 afișări
Imaginea articolului Nuţu Cămătaru rămâne închis

Nuţu Cămătaru rămâne închis

Surse judiciare au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că deţinutul Balint poate contesta decizia la Judecătoria sectorului 4 din Capitală, iar în cazul unei decizii nefavorabile, el poate face recurs în faţa Tribunalului Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici