O angajată de la Curtea de Apel Bucureşti a fost confirmată cu Covid-19. Alţi patru colegi sunt în izolare

  • O angajată din Curtea de Apel Bucureşti a fost confirmată cu Covid-19
  • Este vorba despre primul test, iar medicii de la „Matei Balş” aşteaptă şi al doilea test pentru Covid-19
  • Angajata lucrează la Contabilitate, iar în urma testului au intrat în izolare patru colegi
  • Femeia nu a avut contact cu grefierii, avocaţii sau judecătorii
2189 afișări
Imaginea articolului O angajată de la Curtea de Apel Bucureşti a fost confirmată cu Covid-19. Alţi patru colegi sunt în izolare

O angajată de la Curtea de Apel Bucureşti a fost confirmată cu Covid-19. Alţi patru colegi sunt în izolare

O angajată a Curţii de Apel Bucureşti a fost confirmată cu noul coronavirus. Luminiţa Cristiu, preşedintele instanţei, a precizat pentru MEDIAFAX că este vorba despre o angajată de la contabilitate care s-a prezentat la serviciu, ultima oară, la începutul acestei săptămâni.
 
Femeia acuza simptome specifice unei răceli. Este vorba, însă, despre un prim test pozitiv. Medicii de la „Matei Balş”, unde este internată femeia, aşteaptă şi al doilea test. 
 
Angajata nu a avut contact decât cu colegele de birou şi alţi doi angajaţi. 4 persoane au intrat în izolare la domiciliu.
De asemenea, au fost anunţaţi şi reprezentanţii DSP. 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici